reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
No cóż... nie jest łatwo ani miło... ale na pewno lepiej niż za pierwszym razem. Wtedy to był dla mnie szok. Teraz na pewno się z tym liczyłam i w jakiś sposób się tego spodziewałam wiec jest lepiej. No nic... od piątku pewnie clo i lecimy dalej.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Sosenka,raz jeszcze przykro mi z powodu tego co się stalo i super ze potrafisz się po tym pozbierac tylko wiesz... dziewczyny maja racje,powinnas zrobić dodatkowe badania przed kolejną próbą. Być może glupio to teraz zabrzmi i nie chcę Cię urazić ale jestes w o tyle dobrej sytuacji że w samą ciaze zajsc możesz,problem jest w utrzymaniu.A w takim tempie to Ty się wykończysz psychicznie

reklama
Tak, macie racje dziewczyny, dzięki za podpowiedz. Na następnej wizycie zapytam o to, chce zrobić na pewno te badania genetyczna na NFZ, ale... jeśli np do następnej owulacji nie będzie wyników, będziemy próbować trzeci raz- chociażby z tego względu ze mam jeszcze dwa miesiące ważne badani do iui. Później muszę znów powtarzać, a wiecie ze to trochę kosztuje. Tak wiec robimy kolejne iui a w międzyczasie badania.
Słuchajcie, wczoraj wieczorem pojawiło się trochę tej krwi, a dziś znów plamienia brązowe ... no ja już nie wiem [emoji25]
Beta zrobiona, wyniki po południu - jest taka strona diagnostyka.pl i tam po nr zlecenia można sprawdzić wieczorem tego samego dnia wyniki- w moim przypadku dobra rzecz bo nie muszę czekać do jutra, a pani która mi pobierała krew wcześniej mi o tym nie mówiła...
zapytajcie następnym razem o nr zlecenia jeśli zależy wam na czasie

Zuzik, tak powoli zaczynam zaglądać na ten wątek, ale jeszcze brak mi odwagi by cokolwiek napisać. Poczytam..

Tak, macie racje dziewczyny, dzięki za podpowiedz. Na następnej wizycie zapytam o to, chce zrobić na pewno te badania genetyczna na NFZ, ale... jeśli np do następnej owulacji nie będzie wyników, będziemy próbować trzeci raz- chociażby z tego względu ze mam jeszcze dwa miesiące ważne badani do iui. Później muszę znów powtarzać, a wiecie ze to trochę kosztuje. Tak wiec robimy kolejne iui a w międzyczasie badania.
Słuchajcie, wczoraj wieczorem pojawiło się trochę tej krwi, a dziś znów plamienia brązowe ... no ja już nie wiem [emoji25]
Beta zrobiona, wyniki po południu - jest taka strona diagnostyka.pl i tam po nr zlecenia można sprawdzić wieczorem tego samego dnia wyniki- w moim przypadku dobra rzecz bo nie muszę czekać do jutra, a pani która mi pobierała krew wcześniej mi o tym nie mówiła...
zapytajcie następnym razem o nr zlecenia jeśli zależy wam na czasie

Sosenka, zapytaj lekarza o acard. To jest lęk rozrzedzający krew. W moim przypadku po 1 poronieniu i 1 cb neoparin okazał się zbawienny. Neoparin jest w zastrzykach i na receptę ale acard już nie. Zuzik brała teraz przed 2 udaną iui. Czasami nasza krew jest za gęsta z powodu branego progesteronu i dlatego pojawiają się cb jak i poronienia. Porozmawiaj z lekarzem o tym.

Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Sosenka, zapytaj lekarza o acard. To jest lęk rozrzedzający krew. W moim przypadku po 1 poronieniu i 1 cb neoparin okazał się zbawienny. Neoparin jest w zastrzykach i na receptę ale acard już nie. Zuzik brała teraz przed 2 udaną iui. Czasami nasza krew jest za gęsta z powodu branego progesteronu i dlatego pojawiają się cb jak i poronienia. Porozmawiaj z lekarzem o tym.

Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja akard bralam przed in vitro i cala ciaze...

Sosenka mi tez Lindert wspominał o acarcie, dziwne, że Tobie nie zlecił. A idziesz do Bociana na wizytę teraz?

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry