Sosenka,raz jeszcze przykro mi z powodu tego co się stalo i super ze potrafisz się po tym pozbierac tylko wiesz... dziewczyny maja racje,powinnas zrobić dodatkowe badania przed kolejną próbą. Być może glupio to teraz zabrzmi i nie chcę Cię urazić ale jestes w o tyle dobrej sytuacji że w samą ciaze zajsc możesz,problem jest w utrzymaniu.A w takim tempie to Ty się wykończysz psychicznieNo cóż... nie jest łatwo ani miło... ale na pewno lepiej niż za pierwszym razem. Wtedy to był dla mnie szok. Teraz na pewno się z tym liczyłam i w jakiś sposób się tego spodziewałam wiec jest lepiej. No nic... od piątku pewnie clo i lecimy dalej.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Dzięki:-)No coś Ty, może mają dużo pacjentów? Cholera wie jak to działa.
Czekamy bo jutra, kciuków nie puszczam!
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Hi hi no faktycznie wyzwanie:-)Szybko zleci Kochana do jutra mocno trzymam za Ciebie kciuki :-*:-*:-* nie puszcze choćby nie wiem co zaraz spróbuje sprzątać bez kciuków no....to będzie czelendż!!:-*
" kto nie walczy ten nie niańczy "
SOSENKA90
Fanka BB :)
Tak, macie racje dziewczyny, dzięki za podpowiedz. Na następnej wizycie zapytam o to, chce zrobić na pewno te badania genetyczna na NFZ, ale... jeśli np do następnej owulacji nie będzie wyników, będziemy próbować trzeci raz- chociażby z tego względu ze mam jeszcze dwa miesiące ważne badani do iui. Później muszę znów powtarzać, a wiecie ze to trochę kosztuje. Tak wiec robimy kolejne iui a w międzyczasie badania.
Słuchajcie, wczoraj wieczorem pojawiło się trochę tej krwi, a dziś znów plamienia brązowe ... no ja już nie wiem [emoji25]
Beta zrobiona, wyniki po południu - jest taka strona diagnostyka.pl i tam po nr zlecenia można sprawdzić wieczorem tego samego dnia wyniki- w moim przypadku dobra rzecz bo nie muszę czekać do jutra, a pani która mi pobierała krew wcześniej mi o tym nie mówiła...
zapytajcie następnym razem o nr zlecenia jeśli zależy wam na czasie
Słuchajcie, wczoraj wieczorem pojawiło się trochę tej krwi, a dziś znów plamienia brązowe ... no ja już nie wiem [emoji25]
Beta zrobiona, wyniki po południu - jest taka strona diagnostyka.pl i tam po nr zlecenia można sprawdzić wieczorem tego samego dnia wyniki- w moim przypadku dobra rzecz bo nie muszę czekać do jutra, a pani która mi pobierała krew wcześniej mi o tym nie mówiła...
Sosenka, zapytaj lekarza o acard. To jest lęk rozrzedzający krew. W moim przypadku po 1 poronieniu i 1 cb neoparin okazał się zbawienny. Neoparin jest w zastrzykach i na receptę ale acard już nie. Zuzik brała teraz przed 2 udaną iui. Czasami nasza krew jest za gęsta z powodu branego progesteronu i dlatego pojawiają się cb jak i poronienia. Porozmawiaj z lekarzem o tym.Tak, macie racje dziewczyny, dzięki za podpowiedz. Na następnej wizycie zapytam o to, chce zrobić na pewno te badania genetyczna na NFZ, ale... jeśli np do następnej owulacji nie będzie wyników, będziemy próbować trzeci raz- chociażby z tego względu ze mam jeszcze dwa miesiące ważne badani do iui. Później muszę znów powtarzać, a wiecie ze to trochę kosztuje. Tak wiec robimy kolejne iui a w międzyczasie badania.
Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
katharina203
Ja akard bralam przed in vitro i cala ciaze...Sosenka, zapytaj lekarza o acard. To jest lęk rozrzedzający krew. W moim przypadku po 1 poronieniu i 1 cb neoparin okazał się zbawienny. Neoparin jest w zastrzykach i na receptę ale acard już nie. Zuzik brała teraz przed 2 udaną iui. Czasami nasza krew jest za gęsta z powodu branego progesteronu i dlatego pojawiają się cb jak i poronienia. Porozmawiaj z lekarzem o tym.
Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
zuzik85
Jestem po wizycie. Mamy dwa bijące serduszka. Dwa czteromilimetrowe szczęścia
reklama
reqiem
Jednak!!! O jej Zuzik ale wiadomość!Jestem po wizycie. Mamy dwa bijące serduszka. Dwa czteromilimetrowe szczęścia
Nie wiem co powiedzieć, to będzie przygoda co? Ile lat ma Twój synek teraz?
Gratulacje!!
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: