justynaszatanka
Fanka BB :)
Dziewczyny jak szybko macie owulkę po letrozol pierwszy raz biorę?
Napisane na G3121 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny jak szybko macie owulkę po letrozol pierwszy raz biorę?
Oo to dobrze że idę w 11dc sprawdzić a czuje od okresu klucie [emoji16][emoji16]Ja brałam w tym cyklu letrozol i dziś 9 dzień cyklu 2 jajka po 24mm i Endo 11 więc owu dziś/jutro tj. 9-10 dzień cyklu
A która klinika w Płocku ?W plocku...moim dwojgu znajomym tez udalo sie za pierwszym razem...
Chyba jedyna ja ribilam in vitro w Gravidzie u dr CieplinskiegoA która klinika w Płocku ?
Dziękuje :-) dużo zdrówkaChyba jedyna ja ribilam in vitro w Gravidzie u dr Cieplinskiego
Oo to dobrze że idę w 11dc sprawdzić a czuje od okresu klucie [emoji16][emoji16]
Tak tak [emoji16][emoji16]jeśli czujesz kłucie to 11 dzień bedzie idealny na monit będziesz podchodziła do inseminacji?