reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Witajcie ! Mam pytanie ... Jestem po 1 IUI. Odbyła się ona na niepęknietym pęcherzyku , który mial 25 mm. Po 2 dniach od zabiegu miałam ogromny ból owulacyjny więc pewnie owulacja byla dopiero wtedy. Jakie są szanse , że coś z tego będzie? Dodam, ze udało się wybrać 25 mln plemników . Pozdrawiam!

reklama
Witajcie ! Mam pytanie ... Jestem po 1 IUI. Odbyła się ona na niepęknietym pęcherzyku , który mial 25 mm. Po 2 dniach od zabiegu miałam ogromny ból owulacyjny więc pewnie owulacja byla dopiero wtedy. Jakie są szanse , że coś z tego będzie? Dodam, ze udało się wybrać 25 mln plemników . Pozdrawiam!
Szanse są zawsze natomiast nie wiadomo ile z tych 25mln przetrwało te dwa dni
Ja za pierwszym razem miałam nie dość że za małe pęcherzyki to jeszcze pękł 3 dni po iui
Oczywiście iui nie udana no ale trzymam kciuki żebym ja była wyjątkiem pecherzyk był duży więc może jak raz
:-)

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Ja dziewczynki nie śpię od 5.30. Obudziły mnie mdłości i uczucie gorącą było mi tak duszno ze masakra więc wstałam zjadłam śniadanie napiłam się kawy a teraz co chwila mi się kicha aż mnie pociąga....masakra jakaś
Mam nadzieję że to nie jest żadne chorobsko bo jadę dzisiaj do noworodka do siostry...

Ja dziewczynki nie śpię od 5.30. Obudziły mnie mdłości i uczucie gorącą było mi tak duszno ze masakra więc wstałam zjadłam śniadanie napiłam się kawy a teraz co chwila mi się kicha aż mnie pociąga....masakra jakaś
Mam nadzieję że to nie jest żadne chorobsko bo jadę dzisiaj do noworodka do siostry...

Oj to zdrówka! Nie daj się:) weź może aspiryne albo Coś zapobiegawczo?

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Oj to zdrówka! Nie daj się:) weź może aspiryne albo Coś zapobiegawczo?

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Wieczorem wezmę ale się uspokoiło:-)

Hipernova piękne wieści:-*
Jak długo u was się utrzymywalo ovitrelle u mnie 6dpo nadal jest bo robiłam test
1519463297-118fcb458338c8c3-aaaaaa.jpeg

Hipernova piękne wieści:-*
Jak długo u was się utrzymywalo ovitrelle u mnie 6dpo nadal jest bo robiłam test
1519463297-118fcb458338c8c3-aaaaaa.jpeg

Ja nie pamiętam ale jeszcze chyba 8 dni po był cieniuszek więc jeszcze troszkę.... do 10 myślę spokojnie....

A ja mam pierwsze podgladanie jaj 1 marca [emoji6] będzie to 10 dc ...

Po pierwszej wizycie kontrolnej, "wzorowo zagnieżdżone" 5mm, jajo płodowe. Koniec 5 początek 6tc.
Gratuluję [emoji7]! Takie wieści lubię [emoji39]

reklama
Ja nie pamiętam ale jeszcze chyba 8 dni po był cieniuszek więc jeszcze troszkę.... do 10 myślę spokojnie....

A ja mam pierwsze podgladanie jaj 1 marca [emoji6] będzie to 10 dc ...

No to powtórka w piątek już na spokojnie co by napewno wyparował

Do góry