reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja miałam malutkie nadzieję bo od dwóch dni mam non stop mdłości, cholera wie z czego i dzisiaj termin @. Zrobiłam test i krecha gruba. Tyle ze jedna [emoji4]

reklama
Ja miałam malutkie nadzieję bo od dwóch dni mam non stop mdłości, cholera wie z czego i dzisiaj termin @. Zrobiłam test i krecha gruba. Tyle ze jedna [emoji4]
No ale okresu nie ma? Czasem te kreski nie wychodza dziewczynom od razu,takze poki nie ma @ jest nadzieja.

A może za wysoki test. ...psychika tez lubi platać figle wiem po sobie spodziewajcie się mojego narzekania tydzień po inseminacji [emoji23] tez będą mdłości bóle wszystkiego i to straszliwe czekanie [emoji23] aczkolwiek trzymam za Ciebie kciuki :-*

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Dobry ,

Hiper.... piękna krecha ! A co do plamień to pewnie się kropeczek usadawia i jakieś naczynko strzelilo albo co [emoji6] czekamy na betę!

Sosenka kciuki !

Zuzik jak tam ? Opowiadaj ... testowałas jeszcze :)?

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

A może za wysoki test. ...psychika tez lubi platać figle wiem po sobie spodziewajcie się mojego narzekania tydzień po inseminacji [emoji23] tez będą mdłości bóle wszystkiego i to straszliwe czekanie [emoji23] aczkolwiek trzymam za Ciebie kciuki :-*

" kto nie walczy ten nie niańczy "
Jadzia noo najgorzej jak człowiek sobie w głowie zakoduje i widzi wszystko na raz ...

Ja kurcze dziś 10 dni po iui .. nie czuję nic ,nawet przeczucia brak .... chyba a dolina dziś jakaś mnie dopadła [emoji52]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Anula to za 4 dni betę robisz? Cyce Cię już bolą? Czy coś?[emoji851][emoji41]

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

Anula to za 4 dni betę robisz? Cyce Cię już bolą? Czy coś?[emoji851][emoji41]

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
Sosenka właśnie nic ! I dlatego mi sir tak skrzydła podcięły .... teraz to już więcej wątpliwości niż nadzieji.... a jak u ciebie ?

reklama
Evelevel - nawiazując do ostatnich postów na temat siostry... postanowiłam się dziś podzielić swoimi odczuciami swojej siostrze, wysłałam jej zdjęcie testu, ze czekam na wyniki bety, jak się czuje itd.. a w odpowiedzi usłyszałam żebym nie robiła codziennie testów bo popadnę w paranoje i ze kreska jest prawie niewidoczna ... tak zdaje sobie z tego sprawę, natomiast wsparcia siostrzanego również nie otrzymałam... nie jesteś wiec sama. Takie ot przemyślenia. Łzy mi popłynęły. Miłego dni

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry