reklama
Jeden, ale boję się przez to plamienie.
Jeden, ale boję się przez to plamienie.Hipernova wow super gratuluję, ile zarodków jeden czy dwa ? [emoji4]
No kreska gruba ze nawet zblizenia nie potrzebaDziewczyny, jestem w kropce. Test dzisiaj z rana, na bete miałam iść jutro, ale ze względu na plamienia od dwóch dni, poszłam dzisiaj.
No ale okresu nie ma? Czasem te kreski nie wychodza dziewczynom od razu,takze poki nie ma @ jest nadzieja.Ja miałam malutkie nadzieję bo od dwóch dni mam non stop mdłości, cholera wie z czego i dzisiaj termin @. Zrobiłam test i krecha gruba. Tyle ze jedna [emoji4]
jadzia715
Fanka BB :)
A może za wysoki test. ...psychika tez lubi platać figle wiem po sobie spodziewajcie się mojego narzekania tydzień po inseminacji [emoji23] tez będą mdłości bóle wszystkiego i to straszliwe czekanie [emoji23] aczkolwiek trzymam za Ciebie kciuki :-*Ja miałam malutkie nadzieję bo od dwóch dni mam non stop mdłości, cholera wie z czego i dzisiaj termin @. Zrobiłam test i krecha gruba. Tyle ze jedna [emoji4]
" kto nie walczy ten nie niańczy "
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Dobry ,
Hiper.... piękna krecha ! A co do plamień to pewnie się kropeczek usadawia i jakieś naczynko strzelilo albo co [emoji6] czekamy na betę!
Sosenka kciuki !
Zuzik jak tam ? Opowiadaj ... testowałas jeszcze ?
Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Hiper.... piękna krecha ! A co do plamień to pewnie się kropeczek usadawia i jakieś naczynko strzelilo albo co [emoji6] czekamy na betę!
Sosenka kciuki !
Zuzik jak tam ? Opowiadaj ... testowałas jeszcze ?
Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
anula88
Jadzia noo najgorzej jak człowiek sobie w głowie zakoduje i widzi wszystko na raz ...A może za wysoki test. ...psychika tez lubi platać figle wiem po sobie spodziewajcie się mojego narzekania tydzień po inseminacji [emoji23] tez będą mdłości bóle wszystkiego i to straszliwe czekanie [emoji23] aczkolwiek trzymam za Ciebie kciuki :-*
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Ja kurcze dziś 10 dni po iui .. nie czuję nic ,nawet przeczucia brak .... chyba a dolina dziś jakaś mnie dopadła [emoji52]
anula88
Sosenka właśnie nic ! I dlatego mi sir tak skrzydła podcięły .... teraz to już więcej wątpliwości niż nadzieji.... a jak u ciebie ?Anula to za 4 dni betę robisz? Cyce Cię już bolą? Czy coś?[emoji851][emoji41]
Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
reklama
SOSENKA90
Fanka BB :)
Evelevel - nawiazując do ostatnich postów na temat siostry... postanowiłam się dziś podzielić swoimi odczuciami swojej siostrze, wysłałam jej zdjęcie testu, ze czekam na wyniki bety, jak się czuje itd.. a w odpowiedzi usłyszałam żebym nie robiła codziennie testów bo popadnę w paranoje i ze kreska jest prawie niewidoczna ... tak zdaje sobie z tego sprawę, natomiast wsparcia siostrzanego również nie otrzymałam... nie jesteś wiec sama. Takie ot przemyślenia. Łzy mi popłynęły. Miłego dni
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Podziel się: