reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Suzi ja na szczęście mam chorobowe do końca tygodnia a Maz ma pierwsza zmianę wiec umowie się z lekarzem na późny wieczór jako ostatni pacjenci
Redferrari wolałabym gubić niż nabywać bo ciężko idzie a schudnąć można nawet cwiczeniami chodzeniem plywaniem a niestety tycie temu nie sprzyja owszem rośnie tkanka tylko mięśniowa a nie tłuszczową :-/

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
Ja już padam Maz tak samo wiec jutro szybki seks co by upuścić to co się nazieralo i czekamy

Dziewczyny, jestem w kropce. Test dzisiaj z rana, na bete miałam iść jutro, ale ze względu na plamienia od dwóch dni, poszłam dzisiaj.

Załączniki

• IMG_20180214_063743.jpg
    IMG_20180214_063743.jpg
    363,9 KB · Wyświetleń: 105
Czekamy na wyniki :-* przypomnij mi.które podejście? Na pękniętym czy na całym.

reklama
Dziewczyny, jestem w kropce. Test dzisiaj z rana, na bete miałam iść jutro, ale ze względu na plamienia od dwóch dni, poszłam dzisiaj.

Nie w kropce a w drugiej kresce [emoji16][emoji16] bardzo ładna krecha! Leć na betę bez zastanowienia i dzwon do swojego gina zapytaj o te plamienia. Możesz zrobić tez poziom progesteronu [emoji4] trzymam mocno kciuki[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry