reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ciekawe czy na pękniętym są lepsze szanse niż na niepeknietym

" kto nie walczy ten nie niańczy "
To jest taka trochę loteria. Na peknietym tez ma swoje plusy - masz pewnosc ze owulacja byla na 100%, ale żaden lekarz Ci nie powiem czy pecherzyk pekl 30 minut temu czy 20 godzin temu. Dlatego tez ja jestem zwolenniczka iui na niepeknietym - mimo ze moje 3 iui nie przyniosly rezultatu (2 byly grubo po owulacji a jedna na niepeknietym)

Aha czyli na dwoje babka wrozyla.
Wiem już wszystko w 9dc mam endo 6.6mm pecherzyki po prawej 17.5 i 13mm po lewej 15.5 i 11mm. Dalej brać fostimon co 36godzin i smialismy się ze popadne w alkoholizm od tego czerwonego wina :-) możliwe ze już w sobotę inseminacja: -) kupiłam ovitrelle lezakuje w lodowce w czwartek znowu wizyta zobaczymy co wtedy że będzie działo :-)

Jak sobie policzylam to iui mialam o 9.00 a 15 godz wczesniej jeszcze byl caly.rano cos poczulam lekkie uklucie wiecmam nadzieje,ze idealnie sie wstrzelil. Jeszcze poprawilismy w domu:p Mam nadzieje,ze ''chlopaki''ogarna temat:)

Jak sobie policzylam to iui mialam o 9.00 a 15 godz wczesniej jeszcze byl caly.rano cos poczulam lekkie uklucie wiecmam nadzieje,ze idealnie sie wstrzelil. Jeszcze poprawilismy w domu:p Mam nadzieje,ze ''chlopaki''ogarna temat:)
No to może akurat pekal jak go czulas ciekawe jak u mnie będzie z tymi.pecherzykami no i kiedy iui mi by pasowały wieczorem tym razem a nie rano bo Maz do pracy chodzi

No to może akurat pekal jak go czulas ciekawe jak u mnie będzie z tymi.pecherzykami no i kiedy iui mi by pasowały wieczorem tym razem a nie rano bo Maz do pracy chodzi

No wlasnie. Moj byl po nocnej zmianie,wiec prawie tam zasypial w poczekalni.

reklama
Wy nie dość że wysokie to chudzinki... mi dietetyczka wyliczyła, że powinnam schudnąć 15 kg... a za wysoka nie jestem więc kiepsko.

Do góry