reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Evelevel... Czujesz się okropnie i to jest uzasadnione, rany które zadają bliscy zawsze bolą wile razy mocniej. Teraz jednak nie czas na nerwy dla Ciebie kochana... przyjdzie czas, że będziesz miała na to siłę. Teraz odpoczywaj i olej ją... to najlepiej Ci zrobi.

reklama
Agatgagat u mnie tez skonczylo sie na lyzezkowaniu w 10tc ciazy:( po wizycie u gina nie pamietam ile dni po zabiegu mialam na wypisie sprawdzil czy wszystko sie do konca oczyscilo. I po okresie dal zielone swiatlo:)
Zuzik szalejesz aaaaa piekna tlusta krecha:)))
Matko a ja musze zaczarowac moj okres zeby sie ciut opoznil co by zdazyl maz na owulke w przyszym miesiacu hehe
Evel przykre ale niestety takie rzeczy sie zdarzaja. Tak jak dziewczyny pisza nie powinna tak sie zachowac a przeciwnie byc oparciem. Zawsze mowie ze takie zachowanie nigdy nie bierze sie z niczego. Moze cos sie u niej wydarzylo. Nie chce usprawiedliwiac takiego jej zachowania tylko wiesz zawsze bedziecie siostrami. Moze potrzebujecie obie czasu. Ty napewno teraz spokoju,wsparcia i bliskosco ale..nie pal mostow:)

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Agatgagat u mnie tez skonczylo sie na lyzezkowaniu w 10tc ciazy:( po wizycie u gina nie pamietam ile dni po zabiegu mialam na wypisie sprawdzil czy wszystko sie do konca oczyscilo. I po okresie dal zielone swiatlo:)
Zuzik szalejesz aaaaa piekna tlusta krecha:)))
Matko a ja musze zaczarowac moj okres zeby sie ciut opoznil co by zdazyl maz na owulke w przyszym miesiacu hehe
Evel przykre ale niestety takie rzeczy sie zdarzaja. Tak jak dziewczyny pisza nie powinna tak sie zachowac a przeciwnie byc oparciem. Zawsze mowie ze takie zachowanie nigdy nie bierze sie z niczego. Moze cos sie u niej wydarzylo. Nie chce usprawiedliwiac takiego jej zachowania tylko wiesz zawsze bedziecie siostrami. Moze potrzebujecie obie czasu. Ty napewno teraz spokoju,wsparcia i bliskosco ale..nie pal mostow:)

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom
Witamina c opóźnia @ :) ale to tylko tak na 2-3 dni. I w dużej dawce. ;) to tak z naturalnych sposobów

@Evelevel no co za jędza!!!! Zazdrości, że wydałaś pieniądze na swoje Szczęście, zamiast na prezenty jej dzieci.
Kochana, traktuj ją tak jakby jej nie było. Oczywiście dzieci w to nie mieszaj. To nie ich wina, że mają wredną matkę.
Ty dbaj o siebie i myśl tylko o sobie i Waszym dzieciątku.
A zapewniam Cię, że przyjdzie dzień, kiedy "przyjdzie koza do woza..."

:*

Dziewczyny bardzo bardzo Wam dziękuje za wsparcie i bardzo miłe słowa, mam łzy w oczach, ze mam większe oparcie i zrozumienie w osobach, które mnie nigdy w życiu nie widziały niż w kimś w kim płynie ta sama krew. Jest mi już lepiej mój Mąż przyszedł z pracy i tez stara się mnie pocieszyć. Jeszcze raz Wam dziękuje, jesteście kochane [emoji9][emoji9]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Evelevel a mi się wydaje ze jest zazdrosna ze zdecydowałas się na takie coś i jeszcze masz takie mega wsparcie w rodzicach i mezu pisze jak ja to widzę oczywiście mogę się mylić ale moim zdaniem ona była z dziećmi na pierwszym miejscu bo pierwsze wnuczki itd a tu widzisz nagle Ty po in vitro mega wsparcie męża i ją to dzgnelo ale nie martw się to mija u mnie i mojej siostry była podobna sytuacja u nas to była zazdrość jedna o druga.
Moim zdaniem powinnaś zapytać ja o co jej chodzi skąd tyle jadu.

Dbaj o siebie a ja olej ciepłym moczem ktoś komu pomagalas a nagle sra po Tobie nie jest wart uwagi bynajmniej nie teraz powinna być oparciem dla Ciebie a nie rozgadywac co robisz ze swoim życiem bo czy ja czy kogoś powinno to guzik obchodzić może Cię wysłuchać i wspomóc ale nigdy oczerniac w oczach innych .
Kochana nie płacz nie jest warta Twoich łez masz kochającego męża i wsparcie rodziców :-* no i nas :-)

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Zuzik, Eve... nie to ze mnie boli ale czuje brzuch takjakby ucisk delikatny... no i ten krzyż. Oczywiście naczytałam się internetow ze to normalne bo się macica rozciąga itd... ale nakręcam się pewnie dlatego ze ostatnio się złe to skończyło i po prostu się boje. No nic.... 20 tego mam wizytę. Zrobię ta betę we wtorek ale fajerwerków pewnie nie będzie jak mam takie blade krechy na teście

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Bardzo często ludzie mają negatywne podejście do in vitro, które wynika z ogromnej niewiedzy. Wydaje im się, że to sposób dla "bogaczy", albo leniwych, którym się chce się dłużej starać naturalnie. Wiem, bo doświadczyłam takie opinii gdy wspominałam o samym myśleniu o in vitro. Moja przyjaciółka jest bardzo religijna i jak wspomniałam o in vitro to była opinia na zasadzie, że to nie po bożemu. Ale wynika to właśnie z niewiedzy na ten temat.
Evelevel siostra jakie ma podejście do invitro? Wie z czym się zmagaliscie?
Jak ona przechodziła swoje ciążę? Bez problemowo?
Nie usprawiedliwiam jej. Tylko zastanawiam się skąd się wziął to podejście? A ogólnie wcześniej miałyście dobry kontakt?

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry