reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Evelevel... Czujesz się okropnie i to jest uzasadnione, rany które zadają bliscy zawsze bolą wile razy mocniej. Teraz jednak nie czas na nerwy dla Ciebie kochana... przyjdzie czas, że będziesz miała na to siłę. Teraz odpoczywaj i olej ją... to najlepiej Ci zrobi.

reklama
Agatgagat u mnie tez skonczylo sie na lyzezkowaniu w 10tc ciazy:( po wizycie u gina nie pamietam ile dni po zabiegu mialam na wypisie sprawdzil czy wszystko sie do konca oczyscilo. I po okresie dal zielone swiatlo:)
Zuzik szalejesz aaaaa piekna tlusta krecha:)))
Matko a ja musze zaczarowac moj okres zeby sie ciut opoznil co by zdazyl maz na owulke w przyszym miesiacu hehe
Evel przykre ale niestety takie rzeczy sie zdarzaja. Tak jak dziewczyny pisza nie powinna tak sie zachowac a przeciwnie byc oparciem. Zawsze mowie ze takie zachowanie nigdy nie bierze sie z niczego. Moze cos sie u niej wydarzylo. Nie chce usprawiedliwiac takiego jej zachowania tylko wiesz zawsze bedziecie siostrami. Moze potrzebujecie obie czasu. Ty napewno teraz spokoju,wsparcia i bliskosco ale..nie pal mostow:)

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Agatgagat u mnie tez skonczylo sie na lyzezkowaniu w 10tc ciazy:( po wizycie u gina nie pamietam ile dni po zabiegu mialam na wypisie sprawdzil czy wszystko sie do konca oczyscilo. I po okresie dal zielone swiatlo:)
Zuzik szalejesz aaaaa piekna tlusta krecha:)))
Matko a ja musze zaczarowac moj okres zeby sie ciut opoznil co by zdazyl maz na owulke w przyszym miesiacu hehe
Evel przykre ale niestety takie rzeczy sie zdarzaja. Tak jak dziewczyny pisza nie powinna tak sie zachowac a przeciwnie byc oparciem. Zawsze mowie ze takie zachowanie nigdy nie bierze sie z niczego. Moze cos sie u niej wydarzylo. Nie chce usprawiedliwiac takiego jej zachowania tylko wiesz zawsze bedziecie siostrami. Moze potrzebujecie obie czasu. Ty napewno teraz spokoju,wsparcia i bliskosco ale..nie pal mostow:)

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom
Witamina c opóźnia @ :) ale to tylko tak na 2-3 dni. I w dużej dawce. ;) to tak z naturalnych sposobów

@Evelevel no co za jędza!!!! Zazdrości, że wydałaś pieniądze na swoje Szczęście, zamiast na prezenty jej dzieci.
Kochana, traktuj ją tak jakby jej nie było. Oczywiście dzieci w to nie mieszaj. To nie ich wina, że mają wredną matkę.
Ty dbaj o siebie i myśl tylko o sobie i Waszym dzieciątku.
A zapewniam Cię, że przyjdzie dzień, kiedy "przyjdzie koza do woza..."

:*

Dziewczyny bardzo bardzo Wam dziękuje za wsparcie i bardzo miłe słowa, mam łzy w oczach, ze mam większe oparcie i zrozumienie w osobach, które mnie nigdy w życiu nie widziały niż w kimś w kim płynie ta sama krew. Jest mi już lepiej mój Mąż przyszedł z pracy i tez stara się mnie pocieszyć. Jeszcze raz Wam dziękuje, jesteście kochane [emoji9][emoji9]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Evelevel a mi się wydaje ze jest zazdrosna ze zdecydowałas się na takie coś i jeszcze masz takie mega wsparcie w rodzicach i mezu pisze jak ja to widzę oczywiście mogę się mylić ale moim zdaniem ona była z dziećmi na pierwszym miejscu bo pierwsze wnuczki itd a tu widzisz nagle Ty po in vitro mega wsparcie męża i ją to dzgnelo ale nie martw się to mija u mnie i mojej siostry była podobna sytuacja u nas to była zazdrość jedna o druga.
Moim zdaniem powinnaś zapytać ja o co jej chodzi skąd tyle jadu.

Dbaj o siebie a ja olej ciepłym moczem ktoś komu pomagalas a nagle sra po Tobie nie jest wart uwagi bynajmniej nie teraz powinna być oparciem dla Ciebie a nie rozgadywac co robisz ze swoim życiem bo czy ja czy kogoś powinno to guzik obchodzić może Cię wysłuchać i wspomóc ale nigdy oczerniac w oczach innych .
Kochana nie płacz nie jest warta Twoich łez masz kochającego męża i wsparcie rodziców :-* no i nas :-)

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Zuzik, Eve... nie to ze mnie boli ale czuje brzuch takjakby ucisk delikatny... no i ten krzyż. Oczywiście naczytałam się internetow ze to normalne bo się macica rozciąga itd... ale nakręcam się pewnie dlatego ze ostatnio się złe to skończyło i po prostu się boje. No nic.... 20 tego mam wizytę. Zrobię ta betę we wtorek ale fajerwerków pewnie nie będzie jak mam takie blade krechy na teście

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Bardzo często ludzie mają negatywne podejście do in vitro, które wynika z ogromnej niewiedzy. Wydaje im się, że to sposób dla "bogaczy", albo leniwych, którym się chce się dłużej starać naturalnie. Wiem, bo doświadczyłam takie opinii gdy wspominałam o samym myśleniu o in vitro. Moja przyjaciółka jest bardzo religijna i jak wspomniałam o in vitro to była opinia na zasadzie, że to nie po bożemu. Ale wynika to właśnie z niewiedzy na ten temat.
Evelevel siostra jakie ma podejście do invitro? Wie z czym się zmagaliscie?
Jak ona przechodziła swoje ciążę? Bez problemowo?
Nie usprawiedliwiam jej. Tylko zastanawiam się skąd się wziął to podejście? A ogólnie wcześniej miałyście dobry kontakt?

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry