reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Sony- ble....to czyli jak o tej samej porze- to ja o Tobie pomyślę, bo będę tomna:-D:-D:-D:-D- trzymam kciuki żeby wszystko dobrze poszło!!!!!!!!!super, że tak na szybko Cię "wezmą"

reklama
Sony, Sylha - myślami jestem jutro z wami:-) ależ mi się zrymowało:-)
Kochane- wielgaśne (jak stąd do Opola przez Śląsk i Bratysławę) kciukasy:-)

Wet Wet Wet - Love Is All Around (original clip) - YouTube
Guns N' Roses - November Rain - YouTube
Guns N' Roses - Don't Cry - YouTube
Bon Jovi - Bed Of Roses - YouTube
http://www.youtube.com/watch?v=sxMkUVIG22omoje odprężenia :-p:-p:-p:-p jeżeli o tą ostatnią idzie to zajefajny mądry tekst i poza tym na jej koncercie byłam:-D:-D
ależ się teraz uhahałam ma maxa- dobrze, że nie popuściłam!!!!
Otóż my mieszkamy z lokatorką w postaci mojej matki, my na pięterku, matka na dole, no i jak się do nas wchodzi to maleńki hol i na lewo zaczyna się korytarz, który kończy się z łazienką, a w niej na końcu prysznic wielki murowany, w którym mój M wymyślił sobie takie okno 40x 140cm no i się kąpie przy otwartych drzwiach no i wchodzi moja matka (ona twierdz, że ona pókać nie musi bo jest w domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:) no i wchodzi nie wchodzi w hol w korytarz- ja nakręciła spowrotem o mało orła nie wywinęła, bo te okno to jak drzwi otwarte to widoki, że hej - dobrze, że M nie zatrybił i siedzi i dalej nie wie z czego ja pękam

Madzia- dosłownie:-):-):-):-):-),:-) ja dalej siedzę i grzeję, ale może ona się w końcu nauczy pókać!!!!!A jej mina bezcenna
A jak będziecie grzeczne to Wam jeszcze zapodam to co również lubię posłuchać;-)

Ostatnia edycja:
reklama
moj pierwszy taniec - Anna Jantar - Moje Jedyne Marzenie :sorry: kocham...
lilionka pewnie tak.. ale im blizej wizyty tym gorzej sie czuje,,, jakis chyba strach przed tyz ze moglabym uslyszec cos zlego

Do góry