reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Elo ....

Reqiem ja kurcze badania do iui to wszystkie robilam prywatnie ....

Jadzia lepiej dziś?

Zuzik jak tam?

Mi się czas ciagnie jak guma [emoji52]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Wiem, wiem, tylko skończyły mi się i liczyłam że jak płacę składki to chociaz raz mnie odciaza i trochę zaoszczędze, no ale niestety nie w tym państwie [emoji4]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Elo ....

Reqiem ja kurcze badania do iui to wszystkie robilam prywatnie ....

Jadzia lepiej dziś?

Zuzik jak tam?

Mi się czas ciagnie jak guma [emoji52]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Lepiej kochana lepiej ale i tak nie wiem czy czasami nie pociagne chorobowego co by tak na maxa już odpocząć

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Reqiem dziwnie. Ja mialam na nfz chyba z 6cykli monit wiec mozna!

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak ja też kiedyś, tylko wiesz teraz już wyszło, że on zrobił wszystko co mógł i pozostaje szukać pomocy w klinikach. Mówił że robiliśmy tyle razy monit, a ja mam zalecenie żeby zrobić na naturalnym cyklu i pełna obserwacja do pęknięcia itp.
I wspomniałam o tym, Ale jak już usłyszałam ale budżet nie pozwala na tyle badań to nie drazylam tematu. Albo sobie pójdę do innego lekarza po prostu albo trudno zabule w klinice.

To fakt, nasza służba zdrowotna jest nieoceniona .... ja co miesiąc płace za siebie zdrowotne + moj pracodawca... jaki to ma sens to nie wiem skoro o nic i tak nie można się w tym kraju doprosić.., nie wspominając o kolejkach i traktowaniu pacjentów

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No ja mam powiem że jestem zła bo przez dwa lata miałam swoją firmę i płaciłam zdrowotne, umowę o pracę - zdrowotne i jeszcze miałam umowę zlecenie gdzie też odciagali zdrowotne, a teraz usłyszę że mam budżet 70 zł na wizytę. Syf jak cholera.

No ja tez odprowadzam dodatkowe ubezpieczenie w pracy na siebie i męża i nic z tego nie mam bo nie mam w pakiecie wizyt u lekarzy jedynie szlachta z góry ja jako szarak odprowadzam składki i jedynie dostanie za urodzenie dziecka kasę i tam wypadki i inne

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
Do góry