reklama
zuzik85
Fanka BB :)
U mnie było ok. Nie miałam skutków ubocznych.Dziewczyny wy tez po aromku gorzej widzialyscie? Ja widzę jakby ciemniej. ..
" kto nie walczy ten nie niańczy "
jadzia715
No to nie wiem . nic jadę do pracy buziaczki kochane:-*U mnie było ok. Nie miałam skutków ubocznych.
SOSENKA90
Zeslablam dziewczyny w pracy jadę do domu
[emoji43][emoji43] ups... może lepiej prosto do lekarza? Myślisz ze to po tym aromku?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hej Dziewczyny. Widziałam się w tabelce na niebiesko ;-) co do wizyty u profesora...wyniki męża i moje są ok. Stwierdził że nie ma się do czego przyczepić. Usg i progesteron potwierdziło owulacje. Endonetrium 13.6,ciałko zolte widoczne.To moja naturalna owu od niepamiętnych czasów.(przez kilka mies byłam na clo,Aromku, lametta. ) prof kazał starać się w nastepnym cyklu naturalnie. Wrócić dopiero za 6-8 tyg. Dziś 26dc. Od 3 dni mam brązowe plamienia. Czuje ciągnięcie macicy i dziś klul mnie prawy jajnik z którego była owu. Wczoraj zrobiłam test owu z ciekawości i były 2 mocne kreski... trochę to wszystko dziwne. No nic...czekam co przyniesie los. Pozdrawiam :-)
Umówiłam się dzisiaj na wizytę prywatnie do innego lekarza bo niestety do mojej kliniki nie było miejsc do przyszłego tygodnia. Bardzo miły lekarz mnie przyjął, mam za wysoki hematokryt, zaraz na granicy normy i chyba do neoparinu będę musiala dołożyć aspirynę. Jednak polecił to skonsultować z lekarzem. Niestety dzisiaj dowiedziałam się, ze moja babcia zmarła rano w domu i cały dzień spędziliśmy u moich rodziców. Co prawda miała 93 lata i już od kilku dość słabo się czuła ale strasznie smutny dzień dla mnie. [emoji17]
Poprosiłam z tego tytułu o usg bo się trochę zestresowałam dzisiaj i chciałam mieć pewność ze jest wszystko w porządku. Kropek jest i serduszko bije. Wrzucam zdjęcie
Jadzia jak się czujesz? Byłaś u lekarza?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Poprosiłam z tego tytułu o usg bo się trochę zestresowałam dzisiaj i chciałam mieć pewność ze jest wszystko w porządku. Kropek jest i serduszko bije. Wrzucam zdjęcie
Jadzia jak się czujesz? Byłaś u lekarza?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
reklama
Jeśli można to proszę o wp
♡♡♡♡![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: