reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Umówiłam się dzisiaj na wizytę prywatnie do innego lekarza bo niestety do mojej kliniki nie było miejsc do przyszłego tygodnia. Bardzo miły lekarz mnie przyjął, mam za wysoki hematokryt, zaraz na granicy normy i chyba do neoparinu będę musiala dołożyć aspirynę. Jednak polecił to skonsultować z lekarzem. Niestety dzisiaj dowiedziałam się, ze moja babcia zmarła rano w domu i cały dzień spędziliśmy u moich rodziców. Co prawda miała 93 lata i już od kilku dość słabo się czuła ale strasznie smutny dzień dla mnie. [emoji17]
Poprosiłam z tego tytułu o usg bo się trochę zestresowałam dzisiaj i chciałam mieć pewność ze jest wszystko w porządku. Kropek jest i serduszko bije. Wrzucam zdjęcie dziewczynki.
Jadzia jak się czujesz? Byłaś u lekarza?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Przykro mi bardzo z powodu babci. No nie czuje się najlepiej nadal mi słabo i mdli mnie jutro rano idę do lekarza

" kto nie walczy ten nie niańczy "

1518027771-ba73e5f511039a0e-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jaki cudny widok ! <3 Fajnie, że znasz już płeć, chyba każda kobieta marzy o córce :) :D

Jaki cudny widok ! <3 Fajnie, że znasz już płeć, chyba każda kobieta marzy o córce :) :D

Hahaha ale wyszło w zdaniu, ja analfabeta przecinka nie użyłam i wyszło, ze dziewczynka [emoji23] co Ty kochana za wcześnie jeszcze dopiero początek 9 tyg. Dziewczynki w sensie Wy dziewczynki [emoji16][emoji16]

Hahaha ale wyszło w zdaniu, ja analfabeta przecinka nie użyłam i wyszło, ze dziewczynka [emoji23] co Ty kochana za wcześnie jeszcze dopiero początek 9 tyg. Dziewczynki w sensie Wy dziewczynki [emoji16][emoji16]

aaaaa :D kto wie, może to wcale nie taka duża pomyłka :D w każdym razie trzymam kciuki za każdy pomyślny dzień :* ja startuje z ivf dopiero w lato

Evelevel cudny widok ![emoji7] Gratuluję [emoji6]
A tam słownik [emoji6] trzymam kciuki za dziewusie [emoji5]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Evelevel - cudniee ! Cieszę się że wszystko idzie po, czekamy tu łapczywie na takie info!

Jadzia - odpoczywaj i idź do lekarza!

agawid -trzymam kciuki za udany cykl już teraz.

Ja byłam dzisiaj u ginka i mega sie rozczarowałam.. Chciałam żeby zlecił mi badanie te co do IUI trzeba bo już mi wygasły i powiedział że budżet na wizytę z NFZ jest 70 zł i mógł dac jakieś tam trzy tylko, dostałam skierowanie do immunologa no i tyle. Już nie chciała gadać o usg piersi bo pewnie budżetu by nie starczyło.. I myślałam że mi zrobi monitoring cykli na naturalnym żeby poszło z NFZ a nie zaś trzy wizyty po 150 zł, ale tez już się nie odzywałam. Generalnie to trochę mnie zlał i stwierdził że skoro on swoje metody wyczerpał to została mi klinika i nie ma co u niego szukać

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Evelevel - cudniee ! Cieszę się że wszystko idzie po, czekamy tu łapczywie na takie info!

Jadzia - odpoczywaj i idź do lekarza!

agawid -trzymam kciuki za udany cykl już teraz.

Ja byłam dzisiaj u ginka i mega sie rozczarowałam.. Chciałam żeby zlecił mi badanie te co do IUI trzeba bo już mi wygasły i powiedział że budżet na wizytę z NFZ jest 70 zł i mógł dac jakieś tam trzy tylko, dostałam skierowanie do immunologa no i tyle. Już nie chciała gadać o usg piersi bo pewnie budżetu by nie starczyło.. I myślałam że mi zrobi monitoring cykli na naturalnym żeby poszło z NFZ a nie zaś trzy wizyty po 150 zł, ale tez już się nie odzywałam. Generalnie to trochę mnie zlał i stwierdził że skoro on swoje metody wyczerpał to została mi klinika i nie ma co u niego szukać

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Yyyy. ..dziwny lekarz....
Mam lekarza na 12.30 trudno najwyżej pochoruje sobie z tydzień

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Elo ....

Reqiem ja kurcze badania do iui to wszystkie robilam prywatnie ....

Jadzia lepiej dziś?

Zuzik jak tam?

Mi się czas ciagnie jak guma [emoji52]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

reklama
Elo ....

Reqiem ja kurcze badania do iui to wszystkie robilam prywatnie ....

Jadzia lepiej dziś?

Zuzik jak tam?

Mi się czas ciagnie jak guma [emoji52]

Oj...ciągnie się strasznie...

Do góry