reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Zuzik ja mam jeszcze jeden chyba zrobię jutro z rana [emoji23]

Kurcze u mnie 4 dni po a ciagnie się cała wieczność [emoji26] no nic , damy radę [emoji6]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Wspolczuje tego czekania wiem co to znaczy to jest masakra ....najgorzej jest tak 10-14dpo czy robić test czy czekać czy zaleje czy nie czy cyce bolą na okres czy nie. ...oj za tydzień sama znowu będę to przechodzić. ..

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
Cześć, kochane. Możecie mi coś podpowiedzieć. Owu najprawdopodobniej we wtorek od popoludnia 13 do 24. Wedlug testow I badania usg w poniedziałek. Pecherzyk miał by 27. Cały czas pobolewa mnie brzuch, ale tak mam co miesiąc, więc nic nowego, ale mam też odrobine krwi na papierze, wczoraj, dziś. Co może być przyczyną? Czy pękł dowiem się w poniedziałek. Myślicie, że torbiel może dawać takie obiawy. Temp. Od wczoraj 37. Czy po owu po prostu może tak być. Wiem, że może ale łapie schizy.

Cześć, kochane. Możecie mi coś podpowiedzieć. Owu najprawdopodobniej we wtorek od popoludnia 13 do 24. Wedlug testow I badania usg w poniedziałek. Pecherzyk miał by 27. Cały czas pobolewa mnie brzuch, ale tak mam co miesiąc, więc nic nowego, ale mam też odrobine krwi na papierze, wczoraj, dziś. Co może być przyczyną? Czy pękł dowiem się w poniedziałek. Myślicie, że torbiel może dawać takie obiawy. Temp. Od wczoraj 37. Czy po owu po prostu może tak być. Wiem, że może ale łapie schizy.
A nie miałaś nigdy plamien okoloowulacyjnych? Mi sie tak zdarzyły z dwa razy, po owulacji, lekarz twierdził że to zupełnie normalne.

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dzięki, różne cuda już miałam. Kiedyś miałam brązowe plamienia. Krwi troche w trakcie owu. Ale tak na 2 I 3 dzień akurat nie. Dziękuje. Wiecie jak to jest dostawać świra w drodze do testowania. Po prostu potrzebuje usłyszeć wasze zdanie :sorry:

Dzięki, różne cuda już miałam. Kiedyś miałam brązowe plamienia. Krwi troche w trakcie owu. Ale tak na 2 I 3 dzień akurat nie. Dziękuje. Wiecie jak to jest dostawać świra w drodze do testowania. Po prostu potrzebuje usłyszeć wasze zdanie :sorry:
Wiemy doskonale, ja czasami czytam swoje stare posty to myślę o co ja w ogóle pytałam. Po to tu jesteśmy żeby się uspokajać. Grunt ze w poniedziałek masz podgląd to będziesz spokojniejsza.

Ja w kolejce do lekarza. Bede ogladac pecherzyki. Wczoraj juz byly 18 i 20. Ale endo 4.4:/ raczej nie urosnie na czas:(

reklama
A ja czuję już piersi na @ i nadzieję opadły, ale nie zniknęły! [emoji4]

Do góry