reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ej dziewczyny nie biorę już drugi miesiąc clo, a cerę mam o prostu okropna. Czuję się jak 15 latka. Wtedy chyba tyle syfow nie miałam. Całe policzki, Jak się jeden zagoi to kolejny rośnie. Kiedyś to w okolicach @ tylko wychodziły a teraz druga połowa cyklu i taka lipa. Macie jakieś sposoby na cerę "dojrzałą" z tradzikiem??

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
mnie też właśnie wysypało - co ja nigdy problemów z cerą nie miałam wrrr... tyle, że ja ten cykl stymulowany aromkiem więc nie rozumiem... połowa cyklu więc cera powinna być ładna!

mnie też właśnie wysypało - co ja nigdy problemów z cerą nie miałam wrrr... tyle, że ja ten cykl stymulowany aromkiem więc nie rozumiem... połowa cyklu więc cera powinna być ładna!
No właśnie jak brałam clo to też był problem ale to sobie tłumaczyłam tym, a teraz dwa miesiące przerwy i dalej by to siedziało w organizmie?

No właśnie jak brałam clo to też był problem ale to sobie tłumaczyłam tym, a teraz dwa miesiące przerwy i dalej by to siedziało w organizmie?

nie sądzę żeby siedziało... ale jednak wpływa na naturalną gospodarkę hormonalną

Mnie tez mega wysypalo myślę ze wychodzą te zastrzyki i aromek bo aż tak jak teraz mam zsypane plecy to rzadko kiedy mam
Właśnie wróciłem z pracy zjemy na szybko płatki z ciepłym mlekiem szybkie podmycie i do wyrka mogę spać do 11 bo obiad mam :-) dobranoc dziewczynki

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Przyszły ni już wszystkie wyniki i bez odchyleń. Krew i mocz jak najbardziej w normie. Tsh ft3 i ft4 w normach. Posiew hodowla jałowa. To pytanie, czy ja to przeziębienie, ból pęcherza i ta trudność w sikaniu mogę mieć od luteiny? Jeszcze do tego odwołali mi wizytę na czwartek i muszę sprawdzić czy dam radę się na piątek umówić. Eghhh

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Przyszły ni już wszystkie wyniki i bez odchyleń. Krew i mocz jak najbardziej w normie. Tsh ft3 i ft4 w normach. Posiew hodowla jałowa. To pytanie, czy ja to przeziębienie, ból pęcherza i ta trudność w sikaniu mogę mieć od luteiny? Jeszcze do tego odwołali mi wizytę na czwartek i muszę sprawdzić czy dam radę się na piątek umówić. Eghhh

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A może jakiegoś zapalenia się nabawiłaś? Luteina bardzo podrażnia.

Do góry