reklama
sylha
mama bliźniakowa
Lindi-- czaisz stajesz na parkingu i otwierasz tą twoją przyczepkę rozkładasz przewijak i zaczynasz maluchowi zmieniać pieluchę- widok- bezcenny a tak poza tym jeżeli fundujesz to chętnie się wybiorę z Tobą na zakupy;-)- w odwrotną sytuację się nie piszę
sylha
mama bliźniakowa
Wiesz co wszystko ładnie pięknie, byle się kiedyś nie zapomnisz i nie zostawisz go tam w środku na hardkorową przejażdzkę
Magdusia 31
Fanka BB :)
Sony ja również mocno trzymam kciuki jutro za Ciebie-niech wszystko pójdzie jak należy
Lindi pewnie już zaczyna maluch dawać znać o sobie, bo widzę w Twoim suwaczku, że już to mozliwe więc super:-)
Sylha za Ciebie jutro też trzymam kciuki o 12 -u mnie też kazali uprzedzić jesli mojego M by nie było na transferze, ale polecam, bo chyba bardziej przezył ten widok kiedy podawali mi zarodek niż ja-cudowne uczucie aż mi sie łezki pojawiły w oczach jak jeszcze lekarz na odchodne złapał mnie za ręke i życzył żeby się udało-potem połozna nas zostawiła samych i poleżałam sobie ze 20minut i do domciu odpoczywać:-)
Lindi pewnie już zaczyna maluch dawać znać o sobie, bo widzę w Twoim suwaczku, że już to mozliwe więc super:-)
Sylha za Ciebie jutro też trzymam kciuki o 12 -u mnie też kazali uprzedzić jesli mojego M by nie było na transferze, ale polecam, bo chyba bardziej przezył ten widok kiedy podawali mi zarodek niż ja-cudowne uczucie aż mi sie łezki pojawiły w oczach jak jeszcze lekarz na odchodne złapał mnie za ręke i życzył żeby się udało-potem połozna nas zostawiła samych i poleżałam sobie ze 20minut i do domciu odpoczywać:-)
lilonka
Smerfikowa mama
Aleście naprodukowały dziewuszki:-) Człowiek wraca zmęczony z pracy - atu tyle miłego czytania:-)
Sony - wreszcie wylazła spod kołdry:-) Sylha - jutro Twój wielki dzień - &&&&&&&:-) oj i teraz będą najdłuższe dni w twoim życiu-aż do pięknej wysokiej betki.
Sony - wreszcie wylazła spod kołdry:-) Sylha - jutro Twój wielki dzień - &&&&&&&:-) oj i teraz będą najdłuższe dni w twoim życiu-aż do pięknej wysokiej betki.
Lindi77
Fanka BB :)
Iilonka trzeba produkowac, żeby było co czytać:-)
Sony napisz do czego byś porównała smak tego co pijesz przed laparo.
Anka jak samopoczucie??????
Błonka a Tobie pływają rybki???
Ja już mam wizytę zamówioną u kosmetyczki na 10:00 w czwartek ;-)
Sony napisz do czego byś porównała smak tego co pijesz przed laparo.
Anka jak samopoczucie??????
Błonka a Tobie pływają rybki???
Ja już mam wizytę zamówioną u kosmetyczki na 10:00 w czwartek ;-)
sylha
mama bliźniakowa
Madzia- o uprzedzeniu ich miałam na papierku w rozmowie do tej pory to tylko gin mi mówił, że na punkcję nie mam męża zapomnieć, bo będzie potrzebny a tak nawet jakbym dopiero jutro ich poinformowała to by też nie było problemu, bo oni już i tak wiedzą, że chcemy mieć 2 podane.
Lindi- co sobie skrobniesz u kosmetyczki?!?
Lindi- co sobie skrobniesz u kosmetyczki?!?
Witam Was dziewczyny :-)
Cały czas podczytuje forum ale u mnie cisza ze staraniami, chyba ze jakiś natural cud się zdarzy
Myślałam że od wiosny zaczniemy przygotowania do in vitro ale jednak trochę się przeciągnie w czasie...wrrr Trudna, chyba tak musi być. Mam zamiar zmienić klinikę z katowickiej Provity na łódzką Gametę. Chyba żadna z Was tam sie nie leczy? Czytałam dziś ich cennik i inv + icsi+et całkowity koszt z wizytami i lekami 10500, plus oczywiscie koszty dojazdu-100 km w jedna stronę
Anka trzymam kciuki za pozytywne wyniki
Sony za Ciebe też trzymam kciuki żeby wszystko było ok z laparoskopią
Cały czas podczytuje forum ale u mnie cisza ze staraniami, chyba ze jakiś natural cud się zdarzy
Myślałam że od wiosny zaczniemy przygotowania do in vitro ale jednak trochę się przeciągnie w czasie...wrrr Trudna, chyba tak musi być. Mam zamiar zmienić klinikę z katowickiej Provity na łódzką Gametę. Chyba żadna z Was tam sie nie leczy? Czytałam dziś ich cennik i inv + icsi+et całkowity koszt z wizytami i lekami 10500, plus oczywiscie koszty dojazdu-100 km w jedna stronę
Anka trzymam kciuki za pozytywne wyniki
Sony za Ciebe też trzymam kciuki żeby wszystko było ok z laparoskopią
reklama
lilonka
Smerfikowa mama
Haloo GizaS:-) na na kiedy planujesz ivf?Do mnie właśnie przylazła @ - czyli jak zwykle dupa
Żaden plemniczek się nie zabłąkał
Żaden plemniczek się nie zabłąkał
Podziel się: