reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Magdusia ja też, głupio pisać ale myślałam że moge wysiusiać , chociaz z bilogicznego punktu to nie mozliwe.
No ale tak to juz jest.

A ja zazdroszczę Sony zarwanego wyra:-p:-p:-p:-p:-p to się musiało dziać.....
Lindi- ja znowu na odwrót, np taki jabłkowy to wystraczy, że powącham to już siuram...
No ja mam napisane, że jeżeli facet nie umie być w tym dniu na transferku z poważnych przyczyn, to wcześniej musi to zgłosić z dowodem osobistym- ale u nas te formalności to tak dla formalności:-D, bo np. nas to już dobrze znają i jakbym przyprowadziła zastępstwo to by ze śmiechu padli

Sylha ja na transfer pojechałam sama ( około 60km w jedna stronę) i sama wróciłam, bo M nie mógł.
Ale to chyba w niczym nie zaszkodziło.
Potem tylko pokazałam M fotki i git.
No a potem to juz wiecie jak nie wiedziałam jak mu to powiedzieć...ha ha
Dzis kolejne osoby sie dowiedziały ,że bedzie maleństwo.

Wybieram się w czwartek do kosmetyczki jak będę miec auto.

Ostatno mamy pecha moje ma problem alarmowo-akumulatorowy ( jest w naprawie) mąż ostatnio przytarł jedna stronę w swoim ( jest w naprawie) kolejne nie nadaje się do jazdy zima więc stoi w garażu. Do doopy taki biznes. Nie mam czym jechać:no:

Chyba sobie kupię skuter to może będzie bardziej niezawodny.

Sony no i powiedz kochaniutka jak to z tą laparo, będzie w Twoim szpitalu???? z tym lekarzem którego znasz??????

Lindi- to kup taki z bagażnikiem co będziesz malucha miała w czym wozić!!!!:-D:-D:-D:-D Ja też miałam podobny problem co ty, ale M się wkurzył i centralny zamek wywalił i mam spokój choć luxus też mniejszy, ale i tak mamy zamiar do czerwca to auto opchać.....
Sony- kochaniutka trzymam za ciebie jutro kciuki z samego rana, potem będę trzymać za siebie:-p

Albo rower kupie ale kurcze na tym rowerze do PL nim dojade to minie tydzień. zigo-leader.jpg

Ostatnia edycja:
Sylha ja to mam tak ,że jezdże coraz większym autem a i tak ten bagaznik jest zawsze mały :-) Kurcze zawsze jeszcze mam zakupy na tylnim siedzeniu. Masakra. Jak dojda pampersy to chyba sobie dokupie przyczepke do mojego.Moze wystarczy :-)

GWSPT_Sport_Trailer_PT_Cruiser_Car_Calonge1.jpg

reklama
Wiecie co nie wiem czy się dzidzius rusza ale takie mam czasami wrażenie jakby mi małe rybki w brzuchu pływały.

kolor_rybki.jpg

Do góry