reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Mogę mogę, ale ja mam taki okropny charakter że jak sobie coś uwale to muszę to mieć teraz i już i znalazłam w sklepie zielarskim [emoji4]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Ha ha, dobre. Tez tak raczej mam. A patrz ile czasu dajemy rade bez dzidzi. Czasem moja wscieklosc I juz taka bezsilnosc ze ja chce juz jest nie do opisania. I tak 10 lat. Niesamowite...

Ha ha, dobre. Tez tak raczej mam. A patrz ile czasu dajemy rade bez dzidzi. Czasem moja wscieklosc I juz taka bezsilnosc ze ja chce juz jest nie do opisania. I tak 10 lat. Niesamowite...
Dokładnie. Czasami to mam ochotę ukraść jakieś małe dziecko i mieć spokój .
Haha oczywiście sobie żartuje.
A dzisiaj się dowiedziałam ze moja sąsiadka która kupe kupę lat się starała o dziecko jest właśnie w drugiej ciąży. A starali się też chyba z 10 lat i pykło jedno a za rok drugie. I to właśnie jak odpuściła i nie miała siły już do walki.

:-D
Dokładnie. Czasami to mam ochotę ukraść jakieś małe dziecko i mieć spokój .
Haha oczywiście sobie żartuje.
A dzisiaj się dowiedziałam ze moja sąsiadka która kupe kupę lat się starała o dziecko jest właśnie w drugiej ciąży. A starali się też chyba z 10 lat i pykło jedno a za rok drugie. I to właśnie jak odpuściła i nie miała siły już do walki.

No tak czasem jest. Tez mam taka znajoma. Byla po drugiej laparo bo endometrioza ale w koncu poddala sie. I zaszli naturalnie. Miala ok. 34 lat. Tylko ja nie umiem odpuscic. Raczej jestem zawzieta. Jeszcze mam troche opcji. Jeszcze ivf. Musze walczyc. Bo ja chce juz:-D

No tak czasem jest. Tez mam taka znajoma. Byla po drugiej laparo bo endometrioza ale poddala sie. I zaszli naturalnie. Miala ok. 34 lat. Tylko ja nie umiem odpuscic. Raczej jestem zawzieta. Jeszcze mam troche opcji. Jeszcze ivf. Nie umiem odpuscic. Musze walczyc. Bo ja chce juz
Taa no właśnie nie da się tak o, odpuścić. Ja niby odpuszczam a dalej patrzę w kalendarzyk kiedy owu i kiedy najlepiej poskakac [emoji16] jak będziemy gotowe "odpuścić" to przyjdzie to samo z siebie.

Tak, moj miesiac kiedy odpuszczam to po prostu jeden monitoring, nie robie iui, mniej lekow, mniej testow ciazowych, a wszystko I tak takie same. Sex niby spontaniczny a po kryjomu sprawdzam czy dobry czas, potem 2 tyg.doszukiwanie sie objawow. I zwykle testy ciazowe. Ostatnio udalo mi sie nie zrobic zadnego. Sukces. No I potem zalamka. I znow wstaje z kolan I do przodu. Wczoraj jeszcze mialam mega dol a dzis nowy plan I dzialam...

Szukałam dzisiaj tego korzenia maca i w żadnej aptece u mnie nie ma, a pełna apteka ludzi i pytam czy dostanę korzeń maca a taka babcia "a na co to jest? " już chciałam powiedzieć że na ciekawość i wścibstwo [emoji28]

Trzeba było prawdę kobiecie powiedzieć - na libido i potencję. Może by dla dziadka kupiła[emoji23]

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry