Biorę cały cykl :-) a ile mg bierzesz ? Ja na razie 100Dziewczyny a witaminę b6 to cały cykl czy też tylko do owu brać tak jak olej z wiesiolka?
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
reqiem
Fanka BB :)
Czytałam że najlepiej dawkę 150 dziennie, Ale zacznę chyba od 100 a potem zobaczymy.Biorę cały cykl :-) a ile mg bierzesz ? Ja na razie 100
Mogę mogę, ale ja mam taki okropny charakter że jak sobie coś uwale to muszę to mieć teraz i już i znalazłam w sklepie zielarskim [emoji4]
Ha ha, dobre. Tez tak raczej mam. A patrz ile czasu dajemy rade bez dzidzi. Czasem moja wscieklosc I juz taka bezsilnosc ze ja chce juz jest nie do opisania. I tak 10 lat. Niesamowite...
reqiem
Dokładnie. Czasami to mam ochotę ukraść jakieś małe dziecko i mieć spokój .Ha ha, dobre. Tez tak raczej mam. A patrz ile czasu dajemy rade bez dzidzi. Czasem moja wscieklosc I juz taka bezsilnosc ze ja chce juz jest nie do opisania. I tak 10 lat. Niesamowite...
Haha oczywiście sobie żartuje.
A dzisiaj się dowiedziałam ze moja sąsiadka która kupe kupę lat się starała o dziecko jest właśnie w drugiej ciąży. A starali się też chyba z 10 lat i pykło jedno a za rok drugie. I to właśnie jak odpuściła i nie miała siły już do walki.
Dokładnie. Czasami to mam ochotę ukraść jakieś małe dziecko i mieć spokój .
Haha oczywiście sobie żartuje.
A dzisiaj się dowiedziałam ze moja sąsiadka która kupe kupę lat się starała o dziecko jest właśnie w drugiej ciąży. A starali się też chyba z 10 lat i pykło jedno a za rok drugie. I to właśnie jak odpuściła i nie miała siły już do walki.
No tak czasem jest. Tez mam taka znajoma. Byla po drugiej laparo bo endometrioza ale w koncu poddala sie. I zaszli naturalnie. Miala ok. 34 lat. Tylko ja nie umiem odpuscic. Raczej jestem zawzieta. Jeszcze mam troche opcji. Jeszcze ivf. Musze walczyc. Bo ja chce juz
reqiem
Taa no właśnie nie da się tak o, odpuścić. Ja niby odpuszczam a dalej patrzę w kalendarzyk kiedy owu i kiedy najlepiej poskakac [emoji16] jak będziemy gotowe "odpuścić" to przyjdzie to samo z siebie.No tak czasem jest. Tez mam taka znajoma. Byla po drugiej laparo bo endometrioza ale poddala sie. I zaszli naturalnie. Miala ok. 34 lat. Tylko ja nie umiem odpuscic. Raczej jestem zawzieta. Jeszcze mam troche opcji. Jeszcze ivf. Nie umiem odpuscic. Musze walczyc. Bo ja chce juz
Tak, moj miesiac kiedy odpuszczam to po prostu jeden monitoring, nie robie iui, mniej lekow, mniej testow ciazowych, a wszystko I tak takie same. Sex niby spontaniczny a po kryjomu sprawdzam czy dobry czas, potem 2 tyg.doszukiwanie sie objawow. I zwykle testy ciazowe. Ostatnio udalo mi sie nie zrobic zadnego. Sukces. No I potem zalamka. I znow wstaje z kolan I do przodu. Wczoraj jeszcze mialam mega dol a dzis nowy plan I dzialam...
Joaszka
2 -3 dniA ja tak z innej beczki ,ile wasi m wstrzymują nasienie przed? Bo w sumie nie zapytalam giny ... 5 dni ? Czy już za długo?
Nigdy nie rezygnuj z tego o czym nie potrafisz przestać myśleć .... [emoji188][emoji177][emoji271]
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Joaszka
Trzeba było prawdę kobiecie powiedzieć - na libido i potencję. Może by dla dziadka kupiła[emoji23]Szukałam dzisiaj tego korzenia maca i w żadnej aptece u mnie nie ma, a pełna apteka ludzi i pytam czy dostanę korzeń maca a taka babcia "a na co to jest? " już chciałam powiedzieć że na ciekawość i wścibstwo [emoji28]
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
redferrari
Waga... chociaż ja nie wierzę w znakiTo często uciążliwe, nawet dla mnie samej, ale tak już mam, na uszach stanę ale muszę załatwic to co mnie gnębi bo nie zasnę [emoji23] Jaki znak zodiaku Twój M. ?
Podziel się: