reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dokładnie, 80% to sobie wymyśliła..
A ten korzeń maca to jak się go stosuje bo patrzę że to proszek? Mogę go dosypywać do porannej kawy żeby nie musiał zaś moich pomysłów słuchać? [emoji23]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Oj nie wiem mój Maz miał w tabletkach jedna dziennie działać działa bo brał dwa miesiące miał więcej nasienia hmm czy więcej ....było bardziej płynne i lepszy wytrysk miał więcej energii w ciągu dnia ( nie ucinal sobie drzemek) miał większy apetyt ale nie na Fast foody tylko owoce warzywa ogólnie ja byłam zadowolona tyle tylko ze bardzo szybko traci ważność gdyż jest to naturalny produkt ja kupiłam ten
Link do: MACA korzeń ekstrakt 4:1 - Sklep gorzkoislodko.pl
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
U nas było 8%lekarz stwierdził ze bardzo dobry wynik padł po temu chwile fertilman plus i witaminę c i korzeń macy ale już nie bierze od pól roku i wyniku według lekarza są gorsze i trzeba by powtarzać a emek nie bardzo jest chętny jest typem leniwca wiec ciężko go do czegokolwiek namówić.
Według mnie ta genetyczka to zatrzymała się na wiedzy sprzed 10 lat:-/ niech poczyta troszkę a nie wciska kit

Nawet 10 lat temu norma morfo nie wynosiła 80%[emoji12]więc może z 20 lat do tyłu[emoji6]

Co istotne - często podstawowe badanie nasienia wychodzi ok a problem znajduje się po rozszerzonych- np.zbyt duża fragmentacja dna czy brak wiązania z hialuranem...

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Nawet 10 lat temu norma morfo nie wynosiła 80%[emoji12]więc może z 20 lat do tyłu[emoji6]

Co istotne - często podstawowe badanie nasienia wychodzi ok a problem znajduje się po rozszerzonych- np.zbyt duża fragmentacja dna czy brak wiązania z hialuranem...

Możliwe aczkolwiek ja się tam nie zaglebiam w szczegóły nasienia póki nie musze to tego nie robię: -)

Czesc dziewczynki moje kochane, odebralam dzis wyniki I mam za wysoka prolaktyne I dhea. Macie jakies rady I sprawdzone sposoby?

Mi się tak osobiście wydaje że 6% to w końcu prawie 5mln prawidlowych plemnikow przy tej ilości ogólnej. Strasznie mnie poschizowala ta genetyczka :/ Do tej pory myśleliśmy że dobre te wyniki, a ona z takim tekstem.

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Moj lekarz tez.mowil ze min to te 4% i ze malo ktory mezczyzna dobija do 10% wiec te 80% to jakis kosmos dla mnie zwlaszcza ze my mamy 3% ale duza ilosc wiec niby nie wyglada to tragicznie wg lekarza

Czesc dziewczynki moje kochane, odebralam dzis wyniki I mam za wysoka prolaktyne I dhea. Macie jakies rady I sprawdzone sposoby?
Na prolaktyne to chyba leki np.bromergeron, dostinex...z naturalnych to ziołowy Castangus i mniej stresu[emoji6]a na dhae się nie znam.

Dziewczyny nie wiecie czy mogę brać aviomarin? Bo w sobotę mam wyjazd a tylko to mi pomaga na chorobę lokomocyjna

reklama
Do góry