reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Tak patrzę i najwięcej mieliśmy 15% z 372 mln, wtedy kiedy nam się udało.

A najgorzej było 2% z 104 mln. (Tu mieliśmy 6.0 mln leukocytów, jakiś stan zapalny się przyczepił)

Faszerujesz go czymś że tak zapytam [emoji4] ja kupiłam jakis sumplemencik żeby polepszyć. Zobaczymy po 3 miesiącach

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Po tamtych takich złych, brał ProMen przez 3 miesiące, potem miesiąc przerwy i znowu przez 3 miesiące.

Potem jak nam się udało (w czerwcu 2015) to już nic nie brał.

W październiku 2017 miał te 10%, ale IUI się nie udała.
Więc zakupiliśmy fertilman (bardzo dobry skład w 1 tabletce, co dla niego jest wygodne) i bierze bez oporów narazie [emoji14]

Żartujesz, moj to pije kilka dziennie i bierze gorące kąpiele i tak już zmieniliśmy dietę, wciskam mu owoce do pracy i w ogóle to wszystkie wizyty, moje gadanie itp to nie mam serca jeszcze o to sapać. Ale kupiłam mu Androvit ponoć dobry, a dodatkowo inne witaminy na stres itp. Na pewno nie zaszkodzi, a może akurat pomoże [emoji4]

Żartujesz, moj to pije kilka dziennie i bierze gorące kąpiele i tak już zmieniliśmy dietę, wciskam mu owoce do pracy i w ogóle to wszystkie wizyty, moje gadanie itp to nie mam serca jeszcze o to sapać. Ale kupiłam mu Androvit ponoć dobry, a dodatkowo inne witaminy na stres itp. Na pewno nie zaszkodzi, a może akurat pomoże [emoji4]

Muszę przyznać, że mój emek przed pierwszym dzieckiem bardzo sie starał o poprawę nasienia. I teraz też tak jest.
Odżywia się znacznie zdrowiej jak ja.
Śmieje się, że niedługo zrównamy się z wagą, tzn ja tyję, a on chudnie lub "stoi w miejscu" :)
Wogóle nie słodzi, słodycze mogą dla niego nie istnieć. Ot, czasami ciasto do niedzielnej kawy...

A i tak walczymy :)

Hey ..

Zuzik ciekawa jestem jak u nas będzie ile % ... mój m łyka witaminy profertil już od 50 Lat [emoji6] teraz sobie odrazu zakupił kuracje na 3 mc ...stara się bardzo no ale nigdy nie wiadomo , badania były bez rewelacji zwłaszcza morfologia bo dużo wyszło z wadą główki [emoji58]

A ja melduje pierwsze usg 31.01 [emoji847]

Nigdy nie rezygnuj z tego o czym nie potrafisz przestać myśleć .... [emoji188][emoji177][emoji271]

U nas było 8%lekarz stwierdził ze bardzo dobry wynik padł po temu chwile fertilman plus i witaminę c i korzeń macy ale już nie bierze od pól roku i wyniku według lekarza są gorsze i trzeba by powtarzać a emek nie bardzo jest chętny jest typem leniwca wiec ciężko go do czegokolwiek namówić.
Według mnie ta genetyczka to zatrzymała się na wiedzy sprzed 10 lat:-/ niech poczyta troszkę a nie wciska kit

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
U nas było 8%lekarz stwierdził ze bardzo dobry wynik padł po temu chwile fertilman plus i witaminę c i korzeń macy ale już nie bierze od pól roku i wyniku według lekarza są gorsze i trzeba by powtarzać a emek nie bardzo jest chętny jest typem leniwca wiec ciężko go do czegokolwiek namówić.
Według mnie ta genetyczka to zatrzymała się na wiedzy sprzed 10 lat:-/ niech poczyta troszkę a nie wciska kit

" kto nie walczy ten nie niańczy "
Dokładnie, 80% to sobie wymyśliła..
A ten korzeń maca to jak się go stosuje bo patrzę że to proszek? Mogę go dosypywać do porannej kawy żeby nie musiał zaś moich pomysłów słuchać? [emoji23]

Do góry