reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dzwoniła babka z laboratorium że na 2 lutego już te badania genetyczne termin mamy.. Powiem Wam że boję się strasznie. Ze wszystkim da się coś z zrobić a z genami? Jak wyjdzie tam coś nie tak? [emoji51] Serio mam takiego pietra.

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Aha czyli z tego wynika ze nie szkodzi na ciążę

" kto nie walczy ten nie niańczy "
Z ulotki :
"Poinformuj lekarza:

Gdy chorujesz na padaczkę, masz pęcherzowe choroby skóry, jaskrę, astmę, przerost gruczołu krokowego, nadczynność tarczycy. Gdy przyjmujesz inne leki działające hamująco na ośrodkowy układ nerwowy. Jeśli jesteś lub przypuszczasz, że jesteś w ciąży, a także gdy karmisz piersią. Nie stosować w I trymestrze ciąży. W II i III trymestrze ciąży oraz w okresie karmienia piersią stosować jedynie w przypadku zdecydowanej konieczności."

Z ulotki :
"Poinformuj lekarza:

Gdy chorujesz na padaczkę, masz pęcherzowe choroby skóry, jaskrę, astmę, przerost gruczołu krokowego, nadczynność tarczycy. Gdy przyjmujesz inne leki działające hamująco na ośrodkowy układ nerwowy. Jeśli jesteś lub przypuszczasz, że jesteś w ciąży, a także gdy karmisz piersią. Nie stosować w I trymestrze ciąży. W II i III trymestrze ciąży oraz w okresie karmienia piersią stosować jedynie w przypadku zdecydowanej konieczności."

To zapytaj lekarza...ja czytałam że lekarze kobietom na mdłości polecają...albo pani w aptece. Może lokomotiv można? Są też takie opaski seaband czy jakoś tak...

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

To zapytaj lekarza...ja czytałam że lekarze kobietom na mdłości polecają...albo pani w aptece. Może lokomotiv można? Są też takie opaski seaband czy jakoś tak...

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Najlepiej dopytać lekarza żeby się nie schizowac [emoji4]

Najlepiej dopytać lekarza żeby się nie schizowac [emoji4]

Przypuszczam ze jedna tabletka nie powinna wielkiej krzywdy zrobić a już napewno locomotiv na mnie nie działa pisałam maila do ginekologa

Edit odpisal ze jedna i tylko jedna tabletkę

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
Cześć dziewczyny! Dziś ostatni dzień z clo - to moj drugi stymulowany cykl, w piątek idę na usg, jajniki bola obydwa... później ovitrelle i inseminacja... poprzedni moj cykl również był stymulowany, przygotowywalismy się do inseminacji, jednak okazało się ze prawdopodobnie przez przeziębienie męża miał leukocyty w nasieniu. Mimo to dwa tyg później dowiedziałam się ze jestem w ciąży co opisywałam na innej grupie, niestety poroniłam 15 stycznia. Udało nam się bez inseminacji, ale nie na długo... trzymajcie kciuki aby w tym cyklu było już wszystko dobrze!!

Ps: mam PCOS, jestem po laparoskopii

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry