reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
A gdzie ta przychodnia ? szukam w kierunku Lublina lub Warszawy. Długo czekałas na wizytę ? I w jakim celu masz te badania zlecone ?
Ja jestem z Gliwic (Górny Śląsk) a znalazłam w Rudzie Śląskiej. Na sama wizyte nie. Jakiś tydzień zaledwie, Ale za to żeby teraz umówić się na pobranie krwi to 2 miesiące musimy czekać...
A zlecone że względu na bezskuteczne 5 lat starań przy dobrych innych wynikach.

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny jakie Wasi emkowie mają wyniki morfologii? Tzn ile % o prawidłowej budowie?

Normy są od 4 % w zwyz ale teraz faceci na ogół mają kiepska morfologie. A jak u Twojego ?
Bo ja genetyczka zobaczyła 6% i mowi że to kiepsko bo powinno być 80% i 6%to tylko do invitro się kwalifikuje. A kuźwa laborantka i lekarze z kliniki mowili że ok, i już zwątpiłam teraz... Dodam że przy ilości 76 mln.

Bo ja genetyczka zobaczyła 6% i mowi że to kiepsko bo powinno być 80% i 6%to tylko do invitro się kwalifikuje. A kuźwa laborantka i lekarze z kliniki mowili że ok, i już zwątpiłam teraz... Dodam że przy ilości 76 mln.

Kiedyś były wyższe normy a teraz są obniżone. Od 4% uznają za płodnego. Nam mowili ze szalu nie ma ale przy bardzo licznych plemnikach to nie dramat. Maz tez ma bardzo duzo plemnikow jak Twoj. mam nadzieje ze reszta dziewczyn tez powie ile mają mężowie i co na to lekarze.

Mi się tak osobiście wydaje że 6% to w końcu prawie 5mln prawidlowych plemnikow przy tej ilości ogólnej. Strasznie mnie poschizowala ta genetyczka :/ Do tej pory myśleliśmy że dobre te wyniki, a ona z takim tekstem.

Mi się tak osobiście wydaje że 6% to w końcu prawie 5mln prawidlowych plemnikow przy tej ilości ogólnej. Strasznie mnie poschizowala ta genetyczka :/ Do tej pory myśleliśmy że dobre te wyniki, a ona z takim tekstem.

Powiem Ci ze można zwariować. Co lekarz to inna opinia. Mnie w klinice przez kilka miesiecy leczyli na PCOS a mąż był bez zarzutu. po czym dotarłam do prof z Lublina i on twierdzi ze PCOS nie mam a problem leży po stronie męża. I bądź tu mądra ...

reklama
Powiem Ci ze można zwariować. Co lekarz to inna opinia. Mnie w klinice przez kilka miesiecy leczyli na PCOS a mąż był bez zarzutu. po czym dotarłam do prof z Lublina i on twierdzi ze PCOS nie mam a problem leży po stronie męża. I bądź tu mądra ...

Hej widzę ze byłaś u profesora. I jak wizyta? Jakiś plan określił? Kiedy masz następna?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry