reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
U mnie Kochane zaczynaja się powoli dolegliwości ciążowe. Mam poranne mulenie, nie wymiotuje ale strasznie przeszkadzają mi zapachy tak max. Sklep z wędlina i mięsem bleeee, czekolada to mój wróg, zjadłam dwa kawałki ostatnio, nie utrzymały się [emoji16]kwiaciarnia fuuuu, perfumy jakiekolwiek masakra [emoji53] do tego mam takie wzdęcia ze brzuch mam jak balon [emoji5] ale cieszę się bo mam nadzieje ze dzięki temu wszystko się ładnie rozwija [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Do wzdec u mnie dochodzi pierdzenie i bekanie. Czuję się jak świnka[emoji200]

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Hey, już kiedyś do Was zaglądałam ,ale wyniki badań nie pozwoliły mi podejść do iui .Dziś jestem po wizycie u bossskiej ginekolog :) wyniki i wszystko wyglądają ksiazkowo więc czekam na @ i startujemy z Clo + ovitrelle i podchodzimy do iui [emoji6]

Przygarniecie człowieka ? [emoji6]

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Hey, już kiedyś do Was zaglądałam ,ale wyniki badań nie pozwoliły mi podejść do iui .Dziś jestem po wizycie u bossskiej ginekolog :) wyniki i wszystko wyglądają ksiazkowo więc czekam na @ i startujemy z Clo + ovitrelle i podchodzimy do iui [emoji6]

Przygarniecie człowieka ? [emoji6]

Oczywiście. Opowiadaj skąd jesteś i jaka masz historię? [emoji4]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Oczywiście. Opowiadaj skąd jesteś i jaka masz historię? [emoji4]

Zachodniopomorskie [emoji6] okolice Szczecina .... mam syna z pierwszego związku ... od 5 lat staramy się o drugie ... po drodze ,puste jajo płodowe ,poronienia i ciąża pozamaciczna ... kiepska morfologia nasienia ,była kuracja lekami a od kilku lat suplementacja .... U mnie wszystko ksiazkowo,jajowod po CP zachowany,cykle regularne ... leczylismy się w klinice niepłodności - kilka lat straconych jak dla mnie,kupa kasy na wizyty i badania... kazali czekać i dać sobie czas ... a jak już zapadła decyzja o iui pojawiła się torbiel ,wyniki markerów zle ... starałam się odpuści no ale nie da się:)

Czesc, powiedzcie czy macie jakies doswiadczenia z klinika bocian w Wawie? Czy ktos wie czy dobra I warto tam sie leczyc I np.podchodzic do ivf? Czy moze lepsza jest fertimedica.

Zachodniopomorskie [emoji6] okolice Szczecina .... mam syna z pierwszego związku ... od 5 lat staramy się o drugie ... po drodze ,puste jajo płodowe ,poronienia i ciąża pozamaciczna ... kiepska morfologia nasienia ,była kuracja lekami a od kilku lat suplementacja .... U mnie wszystko ksiazkowo,jajowod po CP zachowany,cykle regularne ... leczylismy się w klinice niepłodności - kilka lat straconych jak dla mnie,kupa kasy na wizyty i badania... kazali czekać i dać sobie czas ... a jak już zapadła decyzja o iui pojawiła się torbiel ,wyniki markerów zle ... starałam się odpuści no ale nie da się:)

Masz wolę walki więc w końcu się uda!

reklama
Do góry