reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
U mnie Kochane zaczynaja się powoli dolegliwości ciążowe. Mam poranne mulenie, nie wymiotuje ale strasznie przeszkadzają mi zapachy tak max. Sklep z wędlina i mięsem bleeee, czekolada to mój wróg, zjadłam dwa kawałki ostatnio, nie utrzymały się [emoji16]kwiaciarnia fuuuu, perfumy jakiekolwiek masakra [emoji53] do tego mam takie wzdęcia ze brzuch mam jak balon [emoji5] ale cieszę się bo mam nadzieje ze dzięki temu wszystko się ładnie rozwija [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Do wzdec u mnie dochodzi pierdzenie i bekanie. Czuję się jak świnka[emoji200]

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Hey, już kiedyś do Was zaglądałam ,ale wyniki badań nie pozwoliły mi podejść do iui .Dziś jestem po wizycie u bossskiej ginekolog :) wyniki i wszystko wyglądają ksiazkowo więc czekam na @ i startujemy z Clo + ovitrelle i podchodzimy do iui [emoji6]

Przygarniecie człowieka ? [emoji6]

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Hey, już kiedyś do Was zaglądałam ,ale wyniki badań nie pozwoliły mi podejść do iui .Dziś jestem po wizycie u bossskiej ginekolog :) wyniki i wszystko wyglądają ksiazkowo więc czekam na @ i startujemy z Clo + ovitrelle i podchodzimy do iui [emoji6]

Przygarniecie człowieka ? [emoji6]

Oczywiście. Opowiadaj skąd jesteś i jaka masz historię? [emoji4]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Oczywiście. Opowiadaj skąd jesteś i jaka masz historię? [emoji4]

Zachodniopomorskie [emoji6] okolice Szczecina .... mam syna z pierwszego związku ... od 5 lat staramy się o drugie ... po drodze ,puste jajo płodowe ,poronienia i ciąża pozamaciczna ... kiepska morfologia nasienia ,była kuracja lekami a od kilku lat suplementacja .... U mnie wszystko ksiazkowo,jajowod po CP zachowany,cykle regularne ... leczylismy się w klinice niepłodności - kilka lat straconych jak dla mnie,kupa kasy na wizyty i badania... kazali czekać i dać sobie czas ... a jak już zapadła decyzja o iui pojawiła się torbiel ,wyniki markerów zle ... starałam się odpuści no ale nie da się:)

Czesc, powiedzcie czy macie jakies doswiadczenia z klinika bocian w Wawie? Czy ktos wie czy dobra I warto tam sie leczyc I np.podchodzic do ivf? Czy moze lepsza jest fertimedica.

Zachodniopomorskie [emoji6] okolice Szczecina .... mam syna z pierwszego związku ... od 5 lat staramy się o drugie ... po drodze ,puste jajo płodowe ,poronienia i ciąża pozamaciczna ... kiepska morfologia nasienia ,była kuracja lekami a od kilku lat suplementacja .... U mnie wszystko ksiazkowo,jajowod po CP zachowany,cykle regularne ... leczylismy się w klinice niepłodności - kilka lat straconych jak dla mnie,kupa kasy na wizyty i badania... kazali czekać i dać sobie czas ... a jak już zapadła decyzja o iui pojawiła się torbiel ,wyniki markerów zle ... starałam się odpuści no ale nie da się:)

Masz wolę walki więc w końcu się uda!

reklama
Do góry