Joaszka
Fanka BB :)
No tak w sumie to chyba mąż[emoji12]a prowadził mnie dr ZbrochŻartujesz ????!!! Kto Ci robił ? Oo no moje gratulacje !!
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak w sumie to chyba mąż[emoji12]a prowadził mnie dr ZbrochŻartujesz ????!!! Kto Ci robił ? Oo no moje gratulacje !!
Luteinę dopochwową. A iui jak robił był już płyn więc były w trakcie. Iui o 17 w czw.a w piątek o 12 już nie było pęcherzyków[emoji6] standardowo był ovitrelleJoaszka gratuluje, niesamowite. A tak na predce robiona. Jaka bralas luteine? Na peknietym czy przed? Na ilu pecherzykach I czy bralas cos na pekniecie?
Na razie bardziej strach...ale wiadomo że się cieszę. Oby do wizyty u lekarza[emoji6]Łał, normalnie brak mi słów. A chyba I tak słowa nie potrzebne bo radość Cię pewnie rozpiera. Niesamowite. Powodzenia.
3 iui[emoji6]
Na razie bardziej strach...ale wiadomo że się cieszę. Oby do wizyty u lekarza[emoji6]
Gratulacje !!!!!!!!!!!!! Co za piękne wieści
3 iui[emoji6]