Oczywiscie,ze podswiadomie wierze,ze sie uda. Wczoraj podczas zabiegu nawet w myslach kazalam im sie tam szybko spotkac,polaczyc i zostac ze mna jednak tyle razy wierzylam,ze to juz teraz na pewno i oczywiscie kicha. Nie chce sie napalac po prostu,doszukiwac objawow itp. Bardzo chce zostac mama jak kazda z Was ale zadna z Was mi nie powie ze chwilami nie zaczyna watpic,ze nie macie dni kiedy macie ochote pieprznac tym wszystkim. Zakladam ze sie uda ale wiem,ze moze byc inaczej i z taka mysl tez musze do siebie dopuscic. Nie czekam.na okres,w zadnym wypadku,ale wiem kiedy moze nadejsc. Z drugiej strony dostalam hormony takze tak czy inaczej musi byc tescik albo beta. Milego wieczoraMam nadzieję, że wraz z upływem dni bedziesz czekać na pozytywną betę a nie na @...
Boszzz, dziewczyny trzeba wierzyć! Bo inaczej po co to wszystko robicie, jak zakładacie, że się nie uda...
reklama
jolancik
Fanka BB :)
Witaj! W takim razie jesteś na tym samym etapie co @zuzik85 Ja nadal walczę o pierwszy cud... Za mną 4 iui a przede mną laparoakopia.Czesc moge niesmialo dolaczyc?
Z iui mam juz cudowna corcie i teraz walczymy o kolejne dzieciatko. Jutro iui i mam stresa jak przed pierwsza wiec wsparcie sie pezyda
Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom
zuzik85
Witamy!Czesc moge niesmialo dolaczyc?
Z iui mam juz cudowna corcie i teraz walczymy o kolejne dzieciatko. Jutro iui i mam stresa jak przed pierwsza wiec wsparcie sie pezyda
I trzymamy kciuki
Ja w poniedziałek miałam IUI, mamy już synka (też dzięki IUI).
zuzik85
O!!! Szacun!!! To Ty weteranka jesteś! W jakim wieku córeczka?Jolancik ja przy pierwszym dziecku zaliczylam 6 czy 7iui
zuzik85
Już widzę O kurczę, podobnie do mojego. Mój jest z 15 marca 2016
Coreczka ma 21mcy. Przy drugiej iui(bo pierwsza byla ogromna pomylka jesli chodzi o dobor i wiedze gin) udalo sie nam zajsc w ciaze ale poronilam wiec wiedzielismy ze u nas iui sie sprawdza wiec dzialalismy dalej i troche sie ich narobilo
reklama
Podziel się: