reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń."

LISTOPAD

07 - Jolancik - laparoskopia i chromoturbulacja
09 - Evelevel - wizyta w sprawie stymulacji i badań przed IVF
13 - zuzik85 - beta hcg po IUI
-- - suzi30 - beta hcg po IUI
19 - demollka2 - beta hcg po IUI
-- -Alicjaaa82 - beta hcg po IUI

"Pesymista szuka przeciwności w każdej okazji.
Optymista widzi okazję w każdej przeciwności..."

Nigdy się nie poddawaj!!!
Nigdy...nigdy...i jeszcze raz nigdy!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Nowe Staraczki.
Mamy tu na wątku kalendarz - przypominajkę, żeby wiedzieć co która kiedy. Za kogo i za co trzymać kciuki. Wrzucam raz na kilka dni lub w dni kiedy dzieje się coś ważnego. Chętnie Was dopiszę kiedy testujecie :)

Dziewczyny tak czytam,ze Wasz iui byly bardzo bolesne i zastanawiam sie czy wszystkie tak mialyscie bo ja nic nie czulam, doslownie jak cytologia...zaczynam sie doszukiwac. Moj spokoj jednak nie chce nadejsc. Od wczoraj jestem jakas taka nakrecona,nie moge sie uspokoic.

Dziewczyny tak czytam,ze Wasz iui byly bardzo bolesne i zastanawiam sie czy wszystkie tak mialyscie bo ja nic nie czulam, doslownie jak cytologia...zaczynam sie doszukiwac. Moj spokoj jednak nie chce nadejsc. Od wczoraj jestem jakas taka nakrecona,nie moge sie uspokoic.
Miałam 3 i ani jedna nie bolała nic. Dokładnie tak jak piszesz, jak cytologia...a nawet jeszcze delikatniej, bo przy cytologii czułam jak mi tym patyczkiem gmerał, a przy IUI nic :)

Suziiiiiiii....nie nakręcamy się! To nic nie zmieni :)

Ja też przy dwóch nic a nie czułam, trwa to minutę, więc co ma tam boleć :p dlatego jak czytam tu o jakimś bólu czy nawet omdleniach to lekko nie dowierzam ;)

Zuzik mnie wpisz na 19go zobaczymy:)
Suzi ni nakrecaj sie juz teraz i tak nic nie zmienisz:)) i nie doszukuj sie bo kazda iui to indywidualna sprawa.
Candygirl juz tlumacze. Ja mam niski prog bolu ale to pikus przy innej dolegliwosci ktora sprawia ze np przy uderzeniu sie w lokiec kiedy przechodzi taki jakby " prad" tez zdazalo sie mi stracic przytomnosc. Nie pisalam ze jest to bolesne tylko nieprzyjemna:)

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny mam nadzieję, że będziecie trzymać za mnie choć trochę kciuki ;) Jutro rano na 7.30 muszę być w szpitalu, w środę laparoskopia więc odezwę się w czwartek jak już będę w domu.
Za wszystkie staraczki oczywiście trzymam kciuki &&& Pozdrawiam :)

Zuzik mnie wpisz na 19go zobaczymy:)
Suzi ni nakrecaj sie juz teraz i tak nic nie zmienisz:)) i nie doszukuj sie bo kazda iui to indywidualna sprawa.
Candygirl juz tlumacze. Ja mam niski prog bolu ale to pikus przy innej dolegliwosci ktora sprawia ze np przy uderzeniu sie w lokiec kiedy przechodzi taki jakby " prad" tez zdazalo sie mi stracic przytomnosc. Nie pisalam ze jest to bolesne tylko nieprzyjemna:)

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze to wspolczuje bo chyba srednio Ci z takim niskim progiem bolu chociaz jak ja sie pierdykne w ten maly nerw na lokciu to uszy wiedna tak sie musze uzewnetrznic:)

reklama
Do góry