reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej kochana cały czas podczytuje co tam u Ciebie :) widzę że dzielnie walczysz dalej z IUI ... mocno Ci kibicuje ale naprawdę porozmawiaj z Panią doktor że masz obawy wiesz że ona jest super i na pewno pomoże:)
Moje pierwsze podejście z in vitro powoli dobiega końca we wtorek miałam punkcje a w niedzielę transfer :)
Mocno Wam wszystkim kibicuje dziewczyny !!!!!:)
Trzymam kciuki za transfer !!! daj znać jak będzie juz po!!

reklama
hej ho co tu taka cisza :D :D ja mam dostac okres w weekend na razie nic mnie nie boli w pon zrobie bete jesli nie bedzie okresu progesteron 7 dni po owulacji 11 wiec zle nie jest :)

Ja dostalam juz w srode. Od dzisiaj zaczynam antybiotykoterapie bo okazalo sie ze mam helicobactera. W pon jade do lekarza i spytam czy podchodzimy teraz czy czekamy ten cykl ze wzgledu na to leczenie.

No i dupa. Torbiel nadal jest. Cykl w plecy. Zlecił fsh,lh i estradiol. W grudniu fsh i lh było ok...

Mam luteine od 13 do 26 dc.
Gdyby oba jajowody były drożne to bym dostała stymulacje. A tak prawie pewne że urosną po stronie niedrożnej.
Mam dość. Czas pie...ac to wszystko. Co wizyta jakieś ***** wychodzi.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

No i dupa. Torbiel nadal jest. Cykl w plecy. Zlecił fsh,lh i estradiol. W grudniu fsh i lh było ok...

Mam luteine od 13 do 26 dc.
Gdyby oba jajowody były drożne to bym dostała stymulacje. A tak prawie pewne że urosną po stronie niedrożnej.
Mam dość. Czas pie...ac to wszystko. Co wizyta jakieś ***** wychodzi.

Wiem co czujesz bo miałam uparta torbiel prawie 3 miesiace

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

A i taka ciekawostka że torbiel powstała już po owu...z ciałka żółtego.czyli torbiele nie zawsze oznaczaja brak pęknięcia pęcherzyka...

Wiem co czujesz bo miałam uparta torbiel prawie 3 miesiace

A dostałaś jakieś leki? Czy czekałaś aż się wchłonie?
Bo mi teraz dał luteine...

Gdyby miała oba jajowody drożne to by mi stymulacje. Ale tak to jest pewne że urośnie po stronie niedrożnej...

Rozumiem że jak biorę luteine od 13 dc to owu nie będzie w ogóle?

A dostałaś jakieś leki? Czy czekałaś aż się wchłonie?
Bo mi teraz dał luteine...

Gdyby miała oba jajowody drożne to by mi stymulacje. Ale tak to jest pewne że urośnie po stronie niedrożnej...

Rozumiem że jak biorę luteine od 13 dc to owu nie będzie w ogóle?

Bralam duphaston ale nie pomógł i tabl anty przez 2 mies pomogły bo po prostu się zmniejszala aż w końcu mocno krwawilam

reklama
Do góry