reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
nuna85 jak u ciebie ? kiedy beta ? czekamy :D :D ja kolejny cykl z ovalepem pierwszy monitoring 21.09.

Jestem daleko, mam słaby internet. Już pisałam ale nie dodało. A więc tak. Można mnie wymazać z kalendarza. Pływam w morzu i morze łez wylałam. Jestem załamana. 25 dc @ Jest gigantyczna. 6 IUI na 4 pęcherzykach. Brak mi słów, sił i nadziei. Ponieważ się przesunęła @ to nie mam leków itp. A owu chyba wypadnie w weekend. Nie mam siły na nic.

Jestem daleko, mam słaby internet. Już pisałam ale nie dodało. A więc tak. Można mnie wymazać z kalendarza. Pływam w morzu i morze łez wylałam. Jestem załamana. 25 dc @ Jest gigantyczna. 6 IUI na 4 pęcherzykach. Brak mi słów, sił i nadziei. Ponieważ się przesunęła @ to nie mam leków itp. A owu chyba wypadnie w weekend. Nie mam siły na nic.
ehhh 4 pecherzyki i sie nie udalo moze cos zle sie dzieli mnie tez po owulacji bardzo bolalo i musi byc inny problem kurde ja juz sama szukam przyczyny :(

Nuna...
Ja chyba nie będę podchodzić do 2 iui. Szkoda czasu i pieniędzy.
Powoli zaczynam myśleć o in vitro. Bo albo to albo czas odpuścić...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Hey.Kiedyś do Was dołączyłam,ale zaległam w "krzakach" ...
Pytanie mam- czy robiła któraś z Was markery nowotworowe jaknika?
Miałam w tym cyklu podejść do iui ... ale na jajniku wg usg widnieje coś co być może torbiela/guzem ... lekarz skierował mnie na markery ....
Dziś dostałam wynik ...

Pomożecie? Bo do poniedziałkowej wizyty osiwieje do reszty ....
7dfb820cfc35e7a46d3f5fea6a9ee94c.jpg

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
@anula jak po wizycie?co mówi gin?

Nuna...
Ja chyba nie będę podchodzić do 2 iui. Szkoda czasu i pieniędzy.
Powoli zaczynam myśleć o in vitro. Bo albo to albo czas odpuścić...

Mnie akurat IUI nie kosztuje. I ostatnio jak lerzalam po, polozna opowiadala ze jedna babeczka sie uparla I tak przychodzila prawie miesiac w miesiac I w koncu sie udalo...
A ja nie wiem co dalej. Naprawde nie wiem...

Mnie akurat IUI nie kosztuje. I ostatnio jak lerzalam po, polozna opowiadala ze jedna babeczka sie uparla I tak przychodzila prawie miesiac w miesiac I w koncu sie udalo...
A ja nie wiem co dalej. Naprawde nie wiem...
Wiesz...tak to i naturalnie może się udać. Tylko ja nie mam czasu i siły próbować miesiąc w miesiąc...

reklama
Do góry