reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
nuna85 jak u ciebie ? kiedy beta ? czekamy :D :D ja kolejny cykl z ovalepem pierwszy monitoring 21.09.

Jestem daleko, mam słaby internet. Już pisałam ale nie dodało. A więc tak. Można mnie wymazać z kalendarza. Pływam w morzu i morze łez wylałam. Jestem załamana. 25 dc @ Jest gigantyczna. 6 IUI na 4 pęcherzykach. Brak mi słów, sił i nadziei. Ponieważ się przesunęła @ to nie mam leków itp. A owu chyba wypadnie w weekend. Nie mam siły na nic.

Jestem daleko, mam słaby internet. Już pisałam ale nie dodało. A więc tak. Można mnie wymazać z kalendarza. Pływam w morzu i morze łez wylałam. Jestem załamana. 25 dc @ Jest gigantyczna. 6 IUI na 4 pęcherzykach. Brak mi słów, sił i nadziei. Ponieważ się przesunęła @ to nie mam leków itp. A owu chyba wypadnie w weekend. Nie mam siły na nic.
ehhh 4 pecherzyki i sie nie udalo moze cos zle sie dzieli mnie tez po owulacji bardzo bolalo i musi byc inny problem kurde ja juz sama szukam przyczyny :(

Nuna...
Ja chyba nie będę podchodzić do 2 iui. Szkoda czasu i pieniędzy.
Powoli zaczynam myśleć o in vitro. Bo albo to albo czas odpuścić...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Hey.Kiedyś do Was dołączyłam,ale zaległam w "krzakach" ...
Pytanie mam- czy robiła któraś z Was markery nowotworowe jaknika?
Miałam w tym cyklu podejść do iui ... ale na jajniku wg usg widnieje coś co być może torbiela/guzem ... lekarz skierował mnie na markery ....
Dziś dostałam wynik ...

Pomożecie? Bo do poniedziałkowej wizyty osiwieje do reszty ....
7dfb820cfc35e7a46d3f5fea6a9ee94c.jpg

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
@anula jak po wizycie?co mówi gin?

Nuna...
Ja chyba nie będę podchodzić do 2 iui. Szkoda czasu i pieniędzy.
Powoli zaczynam myśleć o in vitro. Bo albo to albo czas odpuścić...

Mnie akurat IUI nie kosztuje. I ostatnio jak lerzalam po, polozna opowiadala ze jedna babeczka sie uparla I tak przychodzila prawie miesiac w miesiac I w koncu sie udalo...
A ja nie wiem co dalej. Naprawde nie wiem...

Mnie akurat IUI nie kosztuje. I ostatnio jak lerzalam po, polozna opowiadala ze jedna babeczka sie uparla I tak przychodzila prawie miesiac w miesiac I w koncu sie udalo...
A ja nie wiem co dalej. Naprawde nie wiem...
Wiesz...tak to i naturalnie może się udać. Tylko ja nie mam czasu i siły próbować miesiąc w miesiąc...

reklama
Do góry