reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Laparoskopia to nic strasznego, raczej może pomóc. Miałam 2 lata temu w listopadzie i dzięki temu wiem, że mam endometrioze, wcześniej nawet nie miałam żadnych objawów, a podczas zwykłego usg też nic nie widać. Teraz na jesień prawdopodobnie czeka mnie kolejna, żeby oczyścić i sprawdzić jajowody (poprzednio oba drożne). Jeśli to konieczne, żebym kiedyś mogła zostać mamą to poddam się i tym razem...
Joaszka nie ma się czego bać, po operacji będziesz odpoczywać w domu ok 2 tygodni.
Wiem że może pomóc. Ale ja się boję narkozy i się nie poddam. Udrożniony jajowód nie znaczy sprawny jajowód...
Nie mam siły na operacje.
Może gdyby chodziło o pierwsze dziecko...

Odpoczywać? Koleżanka mówiła jak się czuła po laparo...raczej nie jest to odpoczynek. Poza tym dziecko trzeba ogarnąć. I nie mogę sobie pozwolić na 2 tyg zwolnienia. Mam nową grupę pierwszakow,nową dyrekcję...

@ chyba przyszła...o 2 wcześniej jeśli patrzeć na ostatni cykl stymulowany lub dzień później jeśli patrzeć na moje normalne
Ale i tak za wcześnie bo 12 dpo.
Jest dzwiwna bo zawsze od razu śluz zmieszany z krwią a teraz jakieś bardziej brązowe...już mam dość wszystkiego.
Może zajade dziś do kliniki żeby umówić się na wizytę bo nie mam leków na stymulacje. Chociaż nie wiem czy dam radę podejść do 2 iui. Za dużo mnie to nerwów kosztuje. Kasy nie liczę...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej, nie byłam i nie jadę na usg. Nic mi nie będzie. Jak coś nie pękło, rozejdzie się przy okresie. Jak zawsze. A moja siostra miała torbiel w ciąży i też się rozeszła. Brzuch boli mnie na okrągło. A więc 3 tygodnie w miesiącu. Naprawdę można dostać świra. I ja dostaję, a im bliżej okresu to świr coraz większy. Wyjeżdżam w czwartek na urlop. Jak @ przyjdzie jak będę pływać w oceanie to może to jakoś przeżyje. Jeśli znów zrezygnuje z wyjazdu, tak jak cały ostatni rok, to jak @ przyjdzie tu, to chyba utopie się wannie. Mój mąż bardzo chciał gdzieś wyjechać i potrzebuje tego, bo ja ciągle, że nie a jak się udało... i dupa, tak się udało, a kolejny rok prawie przeleciał. Lekarz wydał zgodę.

racja laparoskopię też już miałam też 2 lata temu i jest dużo lżejsza niż cesarskie cięcie różnica tylko narkozy . narazie nie mam okresu znów mi się przedłużył cykl zawsze miałam okres co 29 dn a drugi miesiąc już mam 31 dn no masakra jakas

Hej, nie byłam i nie jadę na usg. Nic mi nie będzie. Jak coś nie pękło, rozejdzie się przy okresie. Jak zawsze. A moja siostra miała torbiel w ciąży i też się rozeszła. Brzuch boli mnie na okrągło. A więc 3 tygodnie w miesiącu. Naprawdę można dostać świra. I ja dostaję, a im bliżej okresu to świr coraz większy. Wyjeżdżam w czwartek na urlop. Jak @ przyjdzie jak będę pływać w oceanie to może to jakoś przeżyje. Jeśli znów zrezygnuje z wyjazdu, tak jak cały ostatni rok, to jak @ przyjdzie tu, to chyba utopie się wannie. Mój mąż bardzo chciał gdzieś wyjechać i potrzebuje tego, bo ja ciągle, że nie a jak się udało... i dupa, tak się udało, a kolejny rok prawie przeleciał. Lekarz wydał zgodę.
A u mnie @ i niespodzianka- torbiel. Jeden pękł a drugi dziad nie...
Kufa mac!
Czekamy do soboty i jak się nie wchłonie to nie da mi stymulacji i cykl w plecy...

A ja robię się zła jak osa. 8 dni do okresu i jak co miesiąc książkowe objawy @ A więc nici. Na 4 pęcherzykach. Zaraz zacznę wyć.

To po zastrzyku tylko jeden pękł ?

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Wiecie w sumie to on nie powiedział że nie pękł...prawdopodobnie z obu była owu ale z tym drugim coś się porobiło i jest torbiel...
Coś tam tłumaczył ale to już nie istotne. No jest kufa torbiel...

Coś mi tłumaczył ale tak naprawdę nic z tego nie rozumiem. Wiem tylko że mam przyjść w sobotę i zobaczymy...5 dc. Zaczynała któraś z was stymulacje w 5 dc? Bo ja w 3 do 7 do tej pory

reklama
Coś mi tłumaczył ale tak naprawdę nic z tego nie rozumiem. Wiem tylko że mam przyjść w sobotę i zobaczymy...5 dc. Zaczynała któraś z was stymulacje w 5 dc? Bo ja w 3 do 7 do tej pory

Lipa ja przez torbiel 2 miesiace miałam do tylu [emoji21][emoji21]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry