Joaszka
Fanka BB :)
Wiem że może pomóc. Ale ja się boję narkozy i się nie poddam. Udrożniony jajowód nie znaczy sprawny jajowód...Laparoskopia to nic strasznego, raczej może pomóc. Miałam 2 lata temu w listopadzie i dzięki temu wiem, że mam endometrioze, wcześniej nawet nie miałam żadnych objawów, a podczas zwykłego usg też nic nie widać. Teraz na jesień prawdopodobnie czeka mnie kolejna, żeby oczyścić i sprawdzić jajowody (poprzednio oba drożne). Jeśli to konieczne, żebym kiedyś mogła zostać mamą to poddam się i tym razem...
Joaszka nie ma się czego bać, po operacji będziesz odpoczywać w domu ok 2 tygodni.
Nie mam siły na operacje.
Może gdyby chodziło o pierwsze dziecko...
Odpoczywać? Koleżanka mówiła jak się czuła po laparo...raczej nie jest to odpoczynek. Poza tym dziecko trzeba ogarnąć. I nie mogę sobie pozwolić na 2 tyg zwolnienia. Mam nową grupę pierwszakow,nową dyrekcję...
@ chyba przyszła...o 2 wcześniej jeśli patrzeć na ostatni cykl stymulowany lub dzień później jeśli patrzeć na moje normalne
Ale i tak za wcześnie bo 12 dpo.
Jest dzwiwna bo zawsze od razu śluz zmieszany z krwią a teraz jakieś bardziej brązowe...już mam dość wszystkiego.
Może zajade dziś do kliniki żeby umówić się na wizytę bo nie mam leków na stymulacje. Chociaż nie wiem czy dam radę podejść do 2 iui. Za dużo mnie to nerwów kosztuje. Kasy nie liczę...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom