Ja miałam bóle 7 dni po owulacji teraz cisza ale raczej będzie okres u mnie do weekendu się wyjaśni
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
A moze zagniezdzenie mialas, tez moze zabolec.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam bóle 7 dni po owulacji teraz cisza ale raczej będzie okres u mnie do weekendu się wyjaśni
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety to wszystko może być więc nie nastawiam się żeby się nie rozczarowaćA moze zagniezdzenie mialas, tez moze zabolec.
ja od października mam zacząc moją pierwszą stymulację od 5 dc właśnie, to chyba zależy od długości cyklu od którego dnia następuje stymulacjaCoś mi tłumaczył ale tak naprawdę nic z tego nie rozumiem. Wiem tylko że mam przyjść w sobotę i zobaczymy...5 dc. Zaczynała któraś z was stymulacje w 5 dc? Bo ja w 3 do 7 do tej pory
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie...Miałam od 3 do 7. Cykl 26 dni. Jednak stymulowany 28...ja od października mam zacząc moją pierwszą stymulację od 5 dc właśnie, to chyba zależy od długości cyklu od którego dnia następuje stymulacja
Pytaj lekarza, może jest coś co jeszcze nie zostało stwierdzone. a gdybyście wybrali się na wizytę do kogoś innego ??? Czasami inny lekarz może coś innego zlecić jeszcze. trzymam kciuki za Ciebie i za każdą z Was ! !hej dziewczyny sory ze teraz @ przyszła co co minuty
umówiona jestem na 15.09 na monitoring no i zobaczymy czy iui
musze poważnie z dr pogadać ......moze jeszcze jest jakięs badanie możę mi coś jest mo facet tak twierdzi.....
może spytam się o te laparoskopie....juz samam niewiem
Hej kochana cały czas podczytuje co tam u Ciebie widzę że dzielnie walczysz dalej z IUI ... mocno Ci kibicuje ale naprawdę porozmawiaj z Panią doktor że masz obawy wiesz że ona jest super i na pewno pomożehej dziewczyny sory ze teraz @ przyszła co co minuty
umówiona jestem na 15.09 na monitoring no i zobaczymy czy iui
musze poważnie z dr pogadać ......moze jeszcze jest jakięs badanie możę mi coś jest mo facet tak twierdzi.....
może spytam się o te laparoskopie....juz samam niewiem