reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Widze dziewczyny,ze oczekujecie na okres. A moze jednak nie przyjdzie...mam taka nadzieje. Ja w tym cyklu jakos nie doszukuje sie objawow. Tak na serio to nie mam zadnych. Okres ma byc piatek- sobota. A w pon do doktorka i zaczynamy cykl z inseminacja. Ciesze sie,ze w koncu cos sie zaczyna dziac. Oby z dobrym wynikiem. Spijcie dobrze:)

hejka ja też czekam jeszcze na okres dalej nie mam znów się @ przesuneła bo zawsze miałam co 28-29 dni a teraz już 30 i dalej nic ale beta negatywna więc czekam ze spokojem i pomału szykuję się na weselę trzeba umilić sobie te ohydne dni :)

Coś mi tłumaczył ale tak naprawdę nic z tego nie rozumiem. Wiem tylko że mam przyjść w sobotę i zobaczymy...5 dc. Zaczynała któraś z was stymulacje w 5 dc? Bo ja w 3 do 7 do tej pory

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
ja od października mam zacząc moją pierwszą stymulację od 5 dc właśnie, to chyba zależy od długości cyklu od którego dnia następuje stymulacja

ja od października mam zacząc moją pierwszą stymulację od 5 dc właśnie, to chyba zależy od długości cyklu od którego dnia następuje stymulacja
No właśnie...Miałam od 3 do 7. Cykl 26 dni. Jednak stymulowany 28...
Teraz szyki miesza mi torbiel....

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń."

Wrzesień

9 - justynaszatanka - testowanie po staraniach naturalnych
13- nuna85 testowanie po 6 IUI

Suzi30 - pierwsze podejście do IUI?

Październik

zuzik85 - wizyta w Klinice przed IUI w staraniach o drugi Cud

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy!!!

hej dziewczyny sory ze teraz @ przyszła co co minuty
umówiona jestem na 15.09 na monitoring no i zobaczymy czy iui
musze poważnie z dr pogadać ......moze jeszcze jest jakięs badanie możę mi coś jest mo facet tak twierdzi.....
może spytam się o te laparoskopie....juz samam niewiem

musze poważnie z dr pogadać ......moze jeszcze jest jakięs badanie możę mi coś jest mo facet tak twierdzi.....
Pytaj lekarza, może jest coś co jeszcze nie zostało stwierdzone. a gdybyście wybrali się na wizytę do kogoś innego ??? Czasami inny lekarz może coś innego zlecić jeszcze. trzymam kciuki za Ciebie i za każdą z Was ! !

reklama
Hej kochana cały czas podczytuje co tam u Ciebie :) widzę że dzielnie walczysz dalej z IUI ... mocno Ci kibicuje ale naprawdę porozmawiaj z Panią doktor że masz obawy wiesz że ona jest super i na pewno pomoże:)
Moje pierwsze podejście z in vitro powoli dobiega końca we wtorek miałam punkcje a w niedzielę transfer :)
Mocno Wam wszystkim kibicuje dziewczyny !!!!!:)

Do góry