reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Widze dziewczyny,ze oczekujecie na okres. A moze jednak nie przyjdzie...mam taka nadzieje. Ja w tym cyklu jakos nie doszukuje sie objawow. Tak na serio to nie mam zadnych. Okres ma byc piatek- sobota. A w pon do doktorka i zaczynamy cykl z inseminacja. Ciesze sie,ze w koncu cos sie zaczyna dziac. Oby z dobrym wynikiem. Spijcie dobrze:)

hejka ja też czekam jeszcze na okres dalej nie mam znów się @ przesuneła bo zawsze miałam co 28-29 dni a teraz już 30 i dalej nic ale beta negatywna więc czekam ze spokojem i pomału szykuję się na weselę trzeba umilić sobie te ohydne dni :)

Coś mi tłumaczył ale tak naprawdę nic z tego nie rozumiem. Wiem tylko że mam przyjść w sobotę i zobaczymy...5 dc. Zaczynała któraś z was stymulacje w 5 dc? Bo ja w 3 do 7 do tej pory

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
ja od października mam zacząc moją pierwszą stymulację od 5 dc właśnie, to chyba zależy od długości cyklu od którego dnia następuje stymulacja

ja od października mam zacząc moją pierwszą stymulację od 5 dc właśnie, to chyba zależy od długości cyklu od którego dnia następuje stymulacja
No właśnie...Miałam od 3 do 7. Cykl 26 dni. Jednak stymulowany 28...
Teraz szyki miesza mi torbiel....

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń."

Wrzesień

9 - justynaszatanka - testowanie po staraniach naturalnych
13- nuna85 testowanie po 6 IUI

Suzi30 - pierwsze podejście do IUI?

Październik

zuzik85 - wizyta w Klinice przed IUI w staraniach o drugi Cud

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy!!!

hej dziewczyny sory ze teraz @ przyszła co co minuty
umówiona jestem na 15.09 na monitoring no i zobaczymy czy iui
musze poważnie z dr pogadać ......moze jeszcze jest jakięs badanie możę mi coś jest mo facet tak twierdzi.....
może spytam się o te laparoskopie....juz samam niewiem

musze poważnie z dr pogadać ......moze jeszcze jest jakięs badanie możę mi coś jest mo facet tak twierdzi.....
Pytaj lekarza, może jest coś co jeszcze nie zostało stwierdzone. a gdybyście wybrali się na wizytę do kogoś innego ??? Czasami inny lekarz może coś innego zlecić jeszcze. trzymam kciuki za Ciebie i za każdą z Was ! !

reklama
Hej kochana cały czas podczytuje co tam u Ciebie :) widzę że dzielnie walczysz dalej z IUI ... mocno Ci kibicuje ale naprawdę porozmawiaj z Panią doktor że masz obawy wiesz że ona jest super i na pewno pomoże:)
Moje pierwsze podejście z in vitro powoli dobiega końca we wtorek miałam punkcje a w niedzielę transfer :)
Mocno Wam wszystkim kibicuje dziewczyny !!!!!:)

Do góry