reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń."

Wrzesień

4 - ewa199 - wizyta w sprawie dalszego planu działania
4 - Cikulinka - testowanie po staraniach naturalnych

6 - Joaszka- testowanie po 1 IUI
9 - justynaszatanka - testowanie po staraniach naturalnych
13- nuna85 testowanie po 6 IUI

Suzi30 - pierwsze podejście do IUI?

Październik

zuzik85 - wizyta w Klinice przed IUI w staraniach o drugi Cud

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy!!!

reklama
Ewa, wracaj z dobrymi wiadomościami.

Cikulinka, testowałaś dzisiaj?

Justynaszatanka, na tym etapie jakikolwiek objaw, to nie objaw. Pobolewanie może świadczyć o zagnieżdżaniu, ale również o @. Tylko pozytywna beta daje 100% pewność ciąży, albo jej braku.

Nuna, idziesz jutro sprawdzić czy pęcherzyki popękały?

Joaszka, Ty masz 12 dzień po IUI? Nie kusi Cię zrobić bety? Beta już by wyszła :)
A robisz ukradkiem sikańce, żeby sprawdzić czy ovitrelle całkiem zanikł? Bo wiem, że sprawdzałaś (raz? czy codziennie sprawdzasz?)

Ja już po wizycie i dostałam skierowanie na laparoskopie co zrobimy nie wiem , w tym miesiącu miałam iść na rehabilitacje na kręgosłup a w październiku mam ślub siostry i jestem świadkiem

Ja już po wizycie i dostałam skierowanie na laparoskopie co zrobimy nie wiem , w tym miesiącu miałam iść na rehabilitacje na kręgosłup a w październiku mam ślub siostry i jestem świadkiem
Po laparo, przez pewien czas trzeba się oszczędzać. Ale daje obraz jak to od środka wygląda. Wykrywa to, co nie da się zobaczyć na usg.
Przemyślcie decyzję. Na spokojnie. Tak, żeby było dobrze :) &&&&

Ewa, wracaj z dobrymi wiadomościami.

Cikulinka, testowałaś dzisiaj?

Justynaszatanka, na tym etapie jakikolwiek objaw, to nie objaw. Pobolewanie może świadczyć o zagnieżdżaniu, ale również o @. Tylko pozytywna beta daje 100% pewność ciąży, albo jej braku.

Nuna, idziesz jutro sprawdzić czy pęcherzyki popękały?

Joaszka, Ty masz 12 dzień po IUI? Nie kusi Cię zrobić bety? Beta już by wyszła :)
A robisz ukradkiem sikańce, żeby sprawdzić czy ovitrelle całkiem zanikł? Bo wiem, że sprawdzałaś (raz? czy codziennie sprawdzasz?)
Nie robię bety. Czekam na @. Przyjdzie. Jeszcze 2 dni. 2 dni mnie nie zbawia.
Raz robiłam ale kreska była ledwo widoczna więc kolejne już by raczej nic nie pokazały

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam skierowanie na laparoskopie żeby sprawdzić co z tym niedrożnym jajowodem. Działam jednak na razie z 1 drożnym. Ten Gin do którego teraz chodzę mówił o 3 iui i potem laparo.
Ale ja się nie zdecyduję. Panicznie boję się narkozy. To mimo wszystko operacja.

Hej dziewczyny to znowu ja:) nie wiem czy pamiętacie ale w tamtym cyklu miałam inseminacje i niestety poroniłam. Chciałam
Tylko powiedziec ze znowu zaszłam w ciąże i to naturalnie :):):) od razu po poronieniu. Trzymam mocno kciuki za Was i nie poddawajcie sie!!!! Ściskam! :)
Gratuluję![emoji8] i zazdroszczę...

reklama
Ja mam skierowanie na laparoskopie żeby sprawdzić co z tym niedrożnym jajowodem. Działam jednak na razie z 1 drożnym. Ten Gin do którego teraz chodzę mówił o 3 iui i potem laparo.
Ale ja się nie zdecyduję. Panicznie boję się narkozy. To mimo wszystko operacja.

Laparoskopia to nic strasznego, raczej może pomóc. Miałam 2 lata temu w listopadzie i dzięki temu wiem, że mam endometrioze, wcześniej nawet nie miałam żadnych objawów, a podczas zwykłego usg też nic nie widać. Teraz na jesień prawdopodobnie czeka mnie kolejna, żeby oczyścić i sprawdzić jajowody (poprzednio oba drożne). Jeśli to konieczne, żebym kiedyś mogła zostać mamą to poddam się i tym razem...
Joaszka nie ma się czego bać, po operacji będziesz odpoczywać w domu ok 2 tygodni.

Do góry