reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Joaszks dziękuję.. w poniedziałek wizyta... mam nadzieję że mimo to uda mi się podejść do iui na cyklu naturalnym .... wszystkiego wyniki książkowe prócz tego ....

Czy któraś z was miała iui na cyklu naturalnym ?

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
U mnie mimo owu odpada cykl naturalny bo mam niedrożny jajowód i silniejszy jajnik po złej stronie. Więc muszę stymulować żeby i 2 wziął się do pracy

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Robicie przerwę między iui? Ja miałam zrobić a teraz myślę czy nie iść za ciosem. W październiku już bym wiedziała na czym stoję a jak będę robić przerwy to do końca roku będę w tym kręgu stymulacji i nerwówki

Robicie przerwę między iui? Ja miałam zrobić a teraz myślę czy nie iść za ciosem. W październiku już bym wiedziała na czym stoję a jak będę robić przerwy to do końca roku będę w tym kręgu stymulacji i nerwówki

Przy końcu roku to ty już będziesz w 4 mcu :-D:-D:-D

Przy końcu roku to ty już będziesz w 4 mcu :-D:-D:-D
Taaa...
Prędzej w psychiatryku. Wiem że nic z tego a jednak gdzieś tam mocno z tyłu głowy siedzi nadzieja...
Dostaję już pierdolca od tego czekania. Że też nie można wcześniej sprawdzić ze 100 % pewności czy się jest czy się nie jest...

Ubzdurałam sobie że skoro nie ma plamienia implantacyjnego to nic z tego. Wiem że tylko 25% kobiet doświadcza...w 1 ciąży było

Ja robiłam przerwę bo mieli urlop. I od października mam przerwę jeśli na nfz bo owu będzie w weekend a jest zamknięte.
U mnie jakoś 2 mc z rzędu owu w czwartek. Na wrzesień też tak wypada jak przyjdzie @ punktualnie. No ale u mnie to może i w Boże Narodzenie. W końcu ponad 8 stow się płaci...za 5 min roboty...no dobra może godzinę jak zsumowac monitoringi.

Dziś u mnie masakra 7 dni od owulacji a dół brzucha strasznie boli i jajniki masakra to raczej nie nastawiam się na nic dobrego [emoji26][emoji26]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś u mnie masakra 7 dni od owulacji a dół brzucha strasznie boli i jajniki masakra to raczej nie nastawiam się na nic dobrego [emoji26][emoji26]

jak boli mocno weź może nospę? albo appap...
wiesz co ja dochodzę do wniosku, że to wszystko jedna niewiadoma...każdy objaw może być i na @ i na ciążę. Brak objawów też o niczym nie świadczy...po...ne to wszystko
Mnie też zaczął boleć brzuch. Nerw mną taki telepie, jak zawsze przed okresem. czuję że @ przylezie wcześniej

No ja biorę duphaston okres w następny weekend pewnie bdzie co zrobić taki nasz los walczących [emoji21][emoji21]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
a powiem wam ze u mnie ból piersi już mija....to oznaka @...
jajniki tez zaczynaja dawać znać o sobie....
mam wrażenie ze jest ze mną coś nie tak.....
chciałabym wiedzieć chociaż czy dochodzi do zapłodnienia a np się nie zagnieżdza......najgorsza ta niewiedza.......

Do góry