reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Joaszks dziękuję.. w poniedziałek wizyta... mam nadzieję że mimo to uda mi się podejść do iui na cyklu naturalnym .... wszystkiego wyniki książkowe prócz tego ....

Czy któraś z was miała iui na cyklu naturalnym ?

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
U mnie mimo owu odpada cykl naturalny bo mam niedrożny jajowód i silniejszy jajnik po złej stronie. Więc muszę stymulować żeby i 2 wziął się do pracy

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Robicie przerwę między iui? Ja miałam zrobić a teraz myślę czy nie iść za ciosem. W październiku już bym wiedziała na czym stoję a jak będę robić przerwy to do końca roku będę w tym kręgu stymulacji i nerwówki

Robicie przerwę między iui? Ja miałam zrobić a teraz myślę czy nie iść za ciosem. W październiku już bym wiedziała na czym stoję a jak będę robić przerwy to do końca roku będę w tym kręgu stymulacji i nerwówki

Przy końcu roku to ty już będziesz w 4 mcu :-D:-D:-D

Przy końcu roku to ty już będziesz w 4 mcu :-D:-D:-D
Taaa...
Prędzej w psychiatryku. Wiem że nic z tego a jednak gdzieś tam mocno z tyłu głowy siedzi nadzieja...
Dostaję już pierdolca od tego czekania. Że też nie można wcześniej sprawdzić ze 100 % pewności czy się jest czy się nie jest...

Ubzdurałam sobie że skoro nie ma plamienia implantacyjnego to nic z tego. Wiem że tylko 25% kobiet doświadcza...w 1 ciąży było

Ja robiłam przerwę bo mieli urlop. I od października mam przerwę jeśli na nfz bo owu będzie w weekend a jest zamknięte.
U mnie jakoś 2 mc z rzędu owu w czwartek. Na wrzesień też tak wypada jak przyjdzie @ punktualnie. No ale u mnie to może i w Boże Narodzenie. W końcu ponad 8 stow się płaci...za 5 min roboty...no dobra może godzinę jak zsumowac monitoringi.

Dziś u mnie masakra 7 dni od owulacji a dół brzucha strasznie boli i jajniki masakra to raczej nie nastawiam się na nic dobrego [emoji26][emoji26]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś u mnie masakra 7 dni od owulacji a dół brzucha strasznie boli i jajniki masakra to raczej nie nastawiam się na nic dobrego [emoji26][emoji26]

jak boli mocno weź może nospę? albo appap...
wiesz co ja dochodzę do wniosku, że to wszystko jedna niewiadoma...każdy objaw może być i na @ i na ciążę. Brak objawów też o niczym nie świadczy...po...ne to wszystko
Mnie też zaczął boleć brzuch. Nerw mną taki telepie, jak zawsze przed okresem. czuję że @ przylezie wcześniej

No ja biorę duphaston okres w następny weekend pewnie bdzie co zrobić taki nasz los walczących [emoji21][emoji21]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
a powiem wam ze u mnie ból piersi już mija....to oznaka @...
jajniki tez zaczynaja dawać znać o sobie....
mam wrażenie ze jest ze mną coś nie tak.....
chciałabym wiedzieć chociaż czy dochodzi do zapłodnienia a np się nie zagnieżdza......najgorsza ta niewiedza.......

Do góry