reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
reklama
Dziekuje, za odzew. W zasadzie mam dzis troche wolniejszy dzień, a wtedy człowiek ma dużo czasu na "myślówki"
Wiem coś o nadmiarze wolnego czasu[emoji6]
Ja dla odmiany dziś od rana w pracy. Boli powrót po 2 mcach urlopu. Oj boli...

I znów męża będę widywać przez sen. Jak bede wracać o 23 z pracy on będzie spał bo wstaje o 4 do pracy. Ja do pracy na popołudnie kiedy on będzie w pracy. A dziecko też rano do szkoły i jak wrócę z pracy będzie spać...

I jak tu dzieci robić?[emoji53]

Nic nie czuję. Nic nie boli. Objawów żadnych ani na @ ani na ciążę. 8/9 dpo

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem coś o nadmiarze wolnego czasu[emoji6]
Ja dla odmiany dziś od rana w pracy. Boli powrót po 2 mcach urlopu. Oj boli...

I znów męża będę widywać przez sen. Jak bede wracać o 23 z pracy on będzie spał bo wstaje o 4 do pracy. Ja do pracy na popołudnie kiedy on będzie w pracy. A dziecko też rano do szkoły i jak wrócę z pracy będzie spać...

I jak tu dzieci robić?[emoji53]

Nic nie czuję. Nic nie boli. Objawów żadnych ani na @ ani na ciążę. 8/9 dpo

Zero objawów to moim zdaniem najlepszy objaw. Pewnie się udało. Tu na forum najwięcej pierwszych IUI się udaje. Takie szczęście. Ja tu przyszłam już mając kilka za sobą. A czemu byłaś na zwolnieniu przez 2 mce? I co to za praca, że dopiero o 23 wracasz?

dziewczyny zrobiłam dziś betę i niestety negatywna więc czekam na okres . w pon. idę do dr jaki ma plan dalej bo stymulacji mam już dość , i mamy z męzem doła jeb..

Zero objawów to moim zdaniem najlepszy objaw. Pewnie się udało. Tu na forum najwięcej pierwszych IUI się udaje. Takie szczęście. Ja tu przyszłam już mając kilka za sobą. A czemu byłaś na zwolnieniu przez 2 mce? I co to za praca, że dopiero o 23 wracasz?
wakacje miałam ;-) Pracuję w internacie. Dzieciaki wracają ze szkoły i wtedy jest dyżur np.14-22. Zanim dojadę do domu to jest 23...Albo nocka 12 h....

Hey.Kiedyś do Was dołączyłam,ale zaległam w "krzakach" ...
Pytanie mam- czy robiła któraś z Was markery nowotworowe jaknika?
Miałam w tym cyklu podejść do iui ... ale na jajniku wg usg widnieje coś co być może torbiela/guzem ... lekarz skierował mnie na markery ....
Dziś dostałam wynik ...

Pomożecie? Bo do poniedziałkowej wizyty osiwieje do reszty ....
7dfb820cfc35e7a46d3f5fea6a9ee94c.jpg

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Hey.Kiedyś do Was dołączyłam,ale zaległam w "krzakach" ...
Pytanie mam- czy robiła któraś z Was markery nowotworowe jaknika?
Miałam w tym cyklu podejść do iui ... ale na jajniku wg usg widnieje coś co być może torbiela/guzem ... lekarz skierował mnie na markery ....
Dziś dostałam wynik ...

Pomożecie? Bo do poniedziałkowej wizyty osiwieje do reszty ....
7dfb820cfc35e7a46d3f5fea6a9ee94c.jpg

Najlepiej niech zrobi to lekarz. Widać że wynik wymaga konsultacji.
Zły wynik nie zawsze oznacza najgorsze tylko może określa ryzyko. Ale zinterpretować może tylko lekarz.
Trzymaj się![emoji8]

Joaszks dziękuję.. w poniedziałek wizyta... mam nadzieję że mimo to uda mi się podejść do iui na cyklu naturalnym .... wszystkiego wyniki książkowe prócz tego ....

Czy któraś z was miała iui na cyklu naturalnym ?

reklama
Joaszks dziękuję.. w poniedziałek wizyta... mam nadzieję że mimo to uda mi się podejść do iui na cyklu naturalnym .... wszystkiego wyniki książkowe prócz tego ....

Czy któraś z was miała iui na cyklu naturalnym ?

ja miałam na naturalnym, niestety zakończyła się niepowodzeniem, w październiku mam już na stymulowanym

Do góry