reklama
Joaszka
Fanka BB :)
Ciekawe od czego to zależy...Mi nie oznaczają.
Gin na usg oczywiście widzi wielkość pęcherzyka ale oznaczenie estadiolu to taka dodatkowa weryfijacja jego dojrzałości-estradiol powyżej 200 wskazuje że pecherzyk jest dojrzały
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
wpisz mnie na 23 ide w 12 dc biore zastrzyki zamiennik gonalu ovaleap przez 9 dni oby rosly ladnie bedziemy robic 3 inseminacje teraz na nfz bo dwie byly prywatnie
Kurcze, czytam i czytam i się zastanawiam, czemu mi każe się kłuć od 5 c. jak wszędzie piszą o 3 dc. ???
Joaszka
Mojemu się chce. Bo za to płace[emoji12]Pewno im się nie chce. Mówią że widzą czy dojrzały czy nie. Wiele razy mówią dziś jeszcze nie bo nie dojrzał, jutro zapraszam...Potem że dojrzał no to zastrzyk itp.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
justynaszatanka
Najlepiej od 3 moja dr mówi właśnie ze idealnie 3 bo od 5 możesz mieć pozna owulacje zależy jak zareagujeszKurcze, czytam i czytam i się zastanawiam, czemu mi każe się kłuć od 5 c. jak wszędzie piszą o 3 dc. ???
justynaszatanka teraz to nawet od 3 nie mam jak. Muszę wcześniej zrobić usg by sprawdzić czy mi się torbiele wchłonęły. Sprawdzę w poniedziałek i potem pierwsze kłucie. Dziś mi się @ rozkręca. Ile ten lek można przechowywać w lodówce?
Joaszka clo osłabia endometrium. No i nie przyniósł rezultatów przez 5 mcy no to dalej nie ma sensu.
Joaszka clo osłabia endometrium. No i nie przyniósł rezultatów przez 5 mcy no to dalej nie ma sensu.
justynaszatanka
przed uzyciem wkladu 3 mies a z otwartym wkladem 28 dnijustynaszatanka teraz to nawet od 3 nie mam jak. Muszę wcześniej zrobić usg by sprawdzić czy mi się torbiele wchłonęły. Sprawdzę w poniedziałek i potem pierwsze kłucie. Dziś mi się @ rozkręca. Ile ten lek można przechowywać w lodówce?
reklama
przed uzyciem wkladu 3 mies a z otwartym wkladem 28 dni
dziękuję za ekspres
Podziel się: