reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
e to i tak nie jest źle ja i lamette 90 i acard 7,5 i wit.d chyba 14 i miovarian 39 x 2= 78 i dostinex też ok 80 a i jeszcze kwas foliowy no i jak do tego pregnyl 28 i androvit też cos koło 30 no to ładnie wychodzi i jak iui jest to jeszcze luteina no to jest trochę grosza powiem wam żę już przestałam liczyć ile na to poszło....a w poniedziałek dr.była tak adobra że mi cały miovarian dała w prezencie co prawda na 15 dni starczy ale zawsze 39zł do przodu....
no a my w tym cyklu rónież starania naturane( brak funduszy) były właśnie zakoczone....no i coś dziwnie mnie tam na dole boli.....jestem mega dobrej myśli
bo jak w poniedziałek poszłam na monitoring to okazało się ze mam jedno jajo24mm i dużo płynu doktor stwierdziłą ze musiało być ze dwa bo jest ebardzo duża ilosć tego płynu a starnia były od soboty i tak do wtorku więć teraz tylko czekać do @ która zakładam ze ma nie przyjść....ale by był czad po tych wszystkich nieudanych iui ...także można mnie dopisać ok 4-5 powinna się pojawić panna @ ale jest nieproszona
witam nowe za całą reszte trzymam kciuki:*
Trzymam kciuki , ✊✊ Aby @ nie zawitała przez najbliższe 9 miesięcy

reklama
" Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

LIPIEC

21 - zuzik85 - przewidywany termin @ po odstawieniu duphastonu (beta negatywna w 30d.c)
22 - evelevel (III) - IUI
24 - Candygirl600 - monitoring cyklu
28 - Iinni - Beta HCG

SIERPIEŃ

4-5- Cikulinka - przewidywany czas nieproszonej @ ;)
5 - evelevel - Beta HCG

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy!!!!

Ostatnia edycja:
Oby nie przyszła !! Nikt jej nie zaprasza !!
Nie wiem co mam myslec. Okresu brak. Plamien brak. Test wczoraj negatywny. Dzis nie robilam. Brzuch czasem zaboli okresowo. Piersi tylko troche sutki. Jak wkladam lutke to jakos tak inaczej. Kurcze, glupieje. Pewnie zmiana klimatu, a robi mi nadzieje...

Nie wiem co mam myslec. Okresu brak. Plamien brak. Test wczoraj negatywny. Dzis nie robilam. Brzuch czasem zaboli okresowo. Piersi tylko troche sutki. Jak wkladam lutke to jakos tak inaczej. Kurcze, glupieje. Pewnie zmiana klimatu, a robi mi nadzieje...
Nuna nie wiem co Ci doradzić, szczerze powiem, jak masz termin @ na dzisiaj to w sumie sikaniec może wyjść ale nie konecznie, ja przy becie 33 w 13 dniu po iui zrobiłam sikańca i dopiero po 5 min wyszła mi taka blada bardzo bladziusia druga kreska, że mój Małż widział, ale ja musiałam się bardzo przyglądać, żeby ją znaleźć.

Nuna nie wiem co Ci doradzić, szczerze powiem, jak masz termin @ na dzisiaj to w sumie sikaniec może wyjść ale nie konecznie, ja przy becie 33 w 13 dniu po iui zrobiłam sikańca i dopiero po 5 min wyszła mi taka blada bardzo bladziusia druga kreska, że mój Małż widział, ale ja musiałam się bardzo przyglądać, żeby ją znaleźć.
Wczoraj mialam termin okresu. I test byl bardzo negatywny. Bylam pewna ze wieczorem lub w nocy przyjdzie @
Jesli ma byc wolala bym by przyszla bez opoznien. Robi mi nadzieje.

Ja mialam tak samo i do dupy...,ale badz dobrej mysli

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja nadal bez okresu. Zlosliwa @. Jeszcze do tego spozniona przyjdzie. Moja cierpliwosc ma swoje granice. Evelevel trzymam kciuki. Za pozostale oczywiscie tez.

Wczoraj mialam termin okresu. I test byl bardzo negatywny. Bylam pewna ze wieczorem lub w nocy przyjdzie @
Jesli ma byc wolala bym by przyszla bez opoznien. Robi mi nadzieje.
@nuna85 dobrze ze masz nadzieje bo ta trzeba miec do konca. :)trzymam mocno kciuki zeby sie udalo.

reklama
U mnie @ na szczescie nie ma. Pomalu oswajam sie z mysla ze naprawde sie udalo. 1 sierpien wizyta u gin. Mozecie mnie dopisac do kalendarza. Ale sie denerwuje.

Do góry