olinkaa_89
Fanka BB :)
Trzymam kciuki , Aby @ nie zawitała przez najbliższe 9 miesięcye to i tak nie jest źle ja i lamette 90 i acard 7,5 i wit.d chyba 14 i miovarian 39 x 2= 78 i dostinex też ok 80 a i jeszcze kwas foliowy no i jak do tego pregnyl 28 i androvit też cos koło 30 no to ładnie wychodzi i jak iui jest to jeszcze luteina no to jest trochę grosza powiem wam żę już przestałam liczyć ile na to poszło....a w poniedziałek dr.była tak adobra że mi cały miovarian dała w prezencie co prawda na 15 dni starczy ale zawsze 39zł do przodu....
no a my w tym cyklu rónież starania naturane( brak funduszy) były właśnie zakoczone....no i coś dziwnie mnie tam na dole boli.....jestem mega dobrej myśli
bo jak w poniedziałek poszłam na monitoring to okazało się ze mam jedno jajo24mm i dużo płynu doktor stwierdziłą ze musiało być ze dwa bo jest ebardzo duża ilosć tego płynu a starnia były od soboty i tak do wtorku więć teraz tylko czekać do @ która zakładam ze ma nie przyjść....ale by był czad po tych wszystkich nieudanych iui ...także można mnie dopisać ok 4-5 powinna się pojawić panna @ ale jest nieproszona
witam nowe za całą reszte trzymam kciuki:*