reklama
olinkaa_89
Fanka BB :)
Ja po IUI dużo odpoczywałam .. miałam wymówkę żeby nic nie robićAle spoko, w granicach rozsądku. Jutro już 10 dzień, gdyby coś tam było, to już by się zagnieździło.
Wiem, ja w zasadzie też. Na pewno w pierwszych dniach. Lekarze każą żyć jak dawniej, wiadomo, ciężarów nie dźwigać, a poza tym normalnie. Ale ja naprawdę sądzę, że się nie udało dlatego już tak nie chucham na siebie...Ja po IUI dużo odpoczywałam .. miałam wymówkę żeby nic nie robić
olinkaa_89
To myśl że się nie udało to takie wyluzowanie pomoże , nie zaszkodzi napewno - a mu tutaj zajmiemy się trzymaniem kciuków i przesyłaniem fluidkowWiem, ja w zasadzie też. Na pewno w pierwszych dniach. Lekarze każą żyć jak dawniej, wiadomo, ciężarów nie dźwigać, a poza tym normalnie. Ale ja naprawdę sądzę, że się nie udało dlatego już tak nie chucham na siebie...
olinkaa_89
Bedzie dobrze! Każdej z nas się udaTo myśl że się nie udało to takie wyluzowanie pomoże , nie zaszkodzi napewno - a mu tutaj zajmiemy się trzymaniem kciuków i przesyłaniem fluidkow
To mnie teraz rozszyfrowałaś. Myślę tak serio. Ale też muszę tak mysśeć, bo zwariuje od nakręcania się i szukania objawów.To myśl że się nie udało to takie wyluzowanie pomoże , nie zaszkodzi napewno - a mu tutaj zajmiemy się trzymaniem kciuków i przesyłaniem fluidkow
Candygirl600
my mamy 130 km w jedną stronę i na dodatek jedziemy na styk z Niemiec Ale mam nadzieję, że to wszystko wyjdzie na dobre Ale dobrze, że mnie pocieszyłaś, że to dobry dzień na monitoringPewnie każe Ci przyjść 12, 13 lub 14 zaleci zastrzyk itd...
Nie martw się 11 to bardzo dobry dzień. Ja jak zacznę chodzić 11 to mam przegwizdane. 11, 13, 14, 15, a mam 70 km. w jedną stronę i muszę być na 8 rano i korki.
reklama
Podziel się: