reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Tak, to moja pierwsza IUI. Generalnie co cykl trochę czuję moment owulacji, ale wiadomo, że 100% pewności nie mam, że to akurat ale owulacja :p I jest to około 14-15 dc.

Spokojnie, 11 też ok. Ja ostatnio poszłam w 13 bo po niedzieli też było ok. A będziesz brać jakiś zastrzyk? Czy całkiem natural? Bo to ewentualnie istotne kiedy go podać przed owu.

reklama
Tak, to moja pierwsza IUI. Generalnie co cykl trochę czuję moment owulacji, ale wiadomo, że 100% pewności nie mam, że to akurat ale owulacja :p I jest to około 14-15 dc.

A nie korzystałeś z testów owulacyjnych? Jak tak była owulacja to 11 dzień nie będzie za późno przynajmniej nie powinno [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Spokojnie, 11 też ok. Ja ostatnio poszłam w 13 bo po niedzieli też było ok. A będziesz brać jakiś zastrzyk? Czy całkiem natural? Bo to ewentualnie istotne kiedy go podać przed owu.
Z tego co mówiła moja lekarka to będzie z zastrzykiem na pękniecie, żeby nie ryzykować, że jak na złość sam nie pęknie.

reklama
Do góry