reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
" Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

LIPIEC

17 - Candygirl -monitoring
19 - Evelevel (III) - monitoring cyklu
19 - Nuna85 - Beta HCG

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy!!!![/]

Hej staraczki [emoji6]w końcu weekend miałam tak ciężki tydzień w pracy, ze mam ochotę leżeć cała sobotę a tu tyle rzeczy do zrobienia [emoji53]@vadera dzięki za pozdrowienia [emoji6]pozdrawiam i na [emoji6] Nuna ja miałam badania na toksoplazmozę, musiałam mieć przed iui wraz z innymi badaniami, poza tym mam kota wiec nawet nalegałam, żeby zrobić. Witam nowa staraczke na naszym forum[emoji6] 4 lata starań i 4 iui to godne podziwu ale w sumie ja miałam już 3 teraz podchodzę do 4 [emoji6]ale u mnie przeszkoda jest tylko wrogi śluz, nasienie jest w super stanie [emoji6]rozgośc się i jak masz już jakieś plany zapraszam do kalendarza [emoji1]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
" Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

LIPIEC

17 - Candygirl -monitoring
19 - Evelevel (III) - monitoring cyklu
19 - Nuna85 - Beta HCG

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy!!!![/]

Hej staraczki [emoji6]w końcu weekend miałam tak ciężki tydzień w pracy, ze mam ochotę leżeć cała sobotę a tu tyle rzeczy do zrobienia [emoji53]@vadera dzięki za pozdrowienia [emoji6]pozdrawiam i na [emoji6] Nuna ja miałam badania na toksoplazmozę, musiałam mieć przed iui wraz z innymi badaniami, poza tym mam kota wiec nawet nalegałam, żeby zrobić. Witam nowa staraczke na naszym forum[emoji6] 4 lata starań i 4 iui to godne podziwu ale w sumie ja miałam już 3 teraz podchodzę do 4 [emoji6]ale u mnie przeszkoda jest tylko wrogi śluz, nasienie jest w super stanie [emoji6]rozgośc się i jak masz już jakieś plany zapraszam do kalendarza [emoji1]

Zmienilam lekarza, nowa diagnoza, nowe leki, takze moze sprobuje jeszcze 1-2 inseminacje, ale to dopiero we wrzesniu wiec mam czas na zastanowienie - sila do walki jeszcze jest:-)

Nie wiem co mam myśleć, brzuch przestał boleć, coś tam czuje czasem, jakieś kujnięcie, takie ćmienie, ale nie tak jak wcześniej. Jeju, zwariuje, ciekawe co to, PEWNIE CISZA PRZED BURZĄ :baffled:

Nie wiem co mam myśleć, brzuch przestał boleć, coś tam czuje czasem, jakieś kujnięcie, takie ćmienie, ale nie tak jak wcześniej. Jeju, zwariuje, ciekawe co to, PEWNIE CISZA PRZED BURZĄ :baffled:

Jak na razie nie ma co myśleć [emoji6]doszukiwać się bo objawy ciąży są takie same jak na okres [emoji12] wiem, ze ciężko ale jakoś trzeba to przeżyć [emoji12]a burza może być czasem zajebista bo może to taka z niespodzianka [emoji16]oby Cię ten ciążowy piorun trzasnął

Troszkę się pomadrze ale może którejś się przyda [emoji6]wiecie skąd ja biorę sile na to wszystko? Wierze, ze za którymś razem się uda, ze będę mama jeśli tylko będę cierpliwa i stanowczo do tego dążyła. Muszę wierzyć w mojego kropka, ze gdzieś tam jest i czeka na mnie, bo jak nie będę w niego wierzyć a się w końcu pojawi, to jak ja mu później wytłumaczę, ze w niego nie wierzyłam, ze odpuściłam sobie go. Nie chce żeby moje dziecko dorastało w przeświadczeniu, ze jego mama w niego zwątpiła, zwątpiła w to, ze się kiedyś pojawi [emoji6] to prawie tak jak wiara w Boga. Nikt go nie widział a większość w niego wierzy i się do niego modli. Niektórzy nawet myślą, ze jak nie będą to na pewno będą z tego jakieś konsekwencje [emoji6]ja wierze w Boga ale tez wierze w mojego kropka, ze tam jest i czeka tylko na mnie.
Kiedyś nie wierzyłam, ze wyjdę za mąż. Byłam w wielu związkach, nawet byłam zaręczona, ale później sobie odpuściłam. Bawiłam się i nie zwracałam uwagi, ze z mojego towarzystwa zostałam sama jako singiel. Mojego Małża poznałam całkiem przypadkiem, zaręczyliśmy się po 3 miesiącach czyli w marcu a w październiku już wzięliśmy ślub. Nie mogłam wymarzyć sobie lepszego partnera życiowego. I to od niego tez biorę ta sile. Wiem ze mnie kocha i ja kocham i jego. Jest się ze sobą na dobre i na złe. I Wam życzę tej siły co ja mam w sobie. I nie mówię, ze zawsze tak było, bo tez swoje przepłakałam i nawkurzalam na siebie ale i na cały świat, nic mi z tego nie przyszło.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wcale się nie mądrzysz. To po prostu kawałek Ciebie. Od razu jakbym Cię trochę poznała. Ludzie którzy dużo rozmyślają to wartościowi, duchowi ludzie. Pewnie każda z nas ma podobne myśli. Fajnie, że już tak osobowo, prawie jak by było, myślisz o swoim maleństwu.
Ja mam 10 dzień i właśnie się pakuje. Wolała bym już wiedzieć. Przestać łapać się za brzuch co chwila i normalnie dźwigać bagaże.

Zaangażowana, łał, to ja już nie świeżak. Przesyłam wam wszystkim całusy. I tym z kropkami w brzuchu i tym jeszcze, podkreślam jeszcze nie...

reklama
Wcale się nie mądrzysz. To po prostu kawałek Ciebie. Od razu jakbym Cię trochę poznała. Ludzie którzy dużo rozmyślają to wartościowi, duchowi ludzie. Pewnie każda z nas ma podobne myśli. Fajnie, że już tak osobowo, prawie jak by było, myślisz o swoim maleństwu.
Ja mam 10 dzień i właśnie się pakuje. Wolała bym już wiedzieć. Przestać łapać się za brzuch co chwila i normalnie dźwigać bagaże.

Nie dźwigaj od tego masz swojego mężczyznę [emoji6]niech się powoli przyzwyczaja [emoji12]w końcu od tego ich mamy. Jedz i baw się wspaniale bez trosk i rozmyślania o tym czy się udało czy nie chociaż na chwile [emoji6]

Do góry