" Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
LIPIEC
17 - Candygirl -monitoring
19 - Evelevel (III) - monitoring cyklu
19 - Nuna85 - Beta HCG
Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy!!!![/]
Hej staraczki [emoji6]w końcu weekend miałam tak ciężki tydzień w pracy, ze mam ochotę leżeć cała sobotę a tu tyle rzeczy do zrobienia [emoji53]@vadera dzięki za pozdrowienia [emoji6]pozdrawiam i na [emoji6] Nuna ja miałam badania na toksoplazmozę, musiałam mieć przed iui wraz z innymi badaniami, poza tym mam kota wiec nawet nalegałam, żeby zrobić. Witam nowa staraczke na naszym forum[emoji6] 4 lata starań i 4 iui to godne podziwu ale w sumie ja miałam już 3 teraz podchodzę do 4 [emoji6]ale u mnie przeszkoda jest tylko wrogi śluz, nasienie jest w super stanie [emoji6]rozgośc się i jak masz już jakieś plany zapraszam do kalendarza [emoji1]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
LIPIEC
17 - Candygirl -monitoring
19 - Evelevel (III) - monitoring cyklu
19 - Nuna85 - Beta HCG
Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy!!!![/]
Hej staraczki [emoji6]w końcu weekend miałam tak ciężki tydzień w pracy, ze mam ochotę leżeć cała sobotę a tu tyle rzeczy do zrobienia [emoji53]@vadera dzięki za pozdrowienia [emoji6]pozdrawiam i na [emoji6] Nuna ja miałam badania na toksoplazmozę, musiałam mieć przed iui wraz z innymi badaniami, poza tym mam kota wiec nawet nalegałam, żeby zrobić. Witam nowa staraczke na naszym forum[emoji6] 4 lata starań i 4 iui to godne podziwu ale w sumie ja miałam już 3 teraz podchodzę do 4 [emoji6]ale u mnie przeszkoda jest tylko wrogi śluz, nasienie jest w super stanie [emoji6]rozgośc się i jak masz już jakieś plany zapraszam do kalendarza [emoji1]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom