reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hmm:hmm: na prawdę rozumiem co czujesz. Też miała bym te same obawy. Wszystkie je mają, Olinkaa_89 choć już wie, czeka na wizytę u lekarza i też się martwi. Odkąd stajesz się mamą, ciągle będziesz się martwić. Na razie czekamy, potem się będziesz martwić. Nadzieja jest u Ciebie ogromna.
Teraz zostaje mi czekac do piatku na bete jak juz ta wyjdzie pozytywnie to bede sie mogla cieszyc:) poki co ciesze sie jak Olinkaa_89 po cichutku i z ogromna nadzieja.

reklama
" Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

LIPIEC

12 - Froncia - Beta HCG
14 - Ewcikkizia - Beta HCG
14 - Justynaszatanka - Beta HCG
14 - Ewa199 - monitoring cyklu
19 - Evelevel (III) - monitoring cyklu
19 - Nuna85 - Beta HCG

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy!!!!

@froncia idziesz na betę? Wiem, ze już jesteś jedną nogą przy ivf ;)

Dziewczyny nie wytrzymalam i zrobilam dzis test. Wyszly dwie kreseczki jedna taka bardzo slaba ale jest. Myslicie ze dobrze zrobilam, ze ten test jest wiarygodny?
Ja też robiłam 3 dni przed okresem mimo że wiem że to jeszcze rożnie bywa. Wyszła druga słaba (bardzo saba) I do okresu chyba z 5 zrobiłam (miałam takie paskowe) i tak żyłam z nadzieją ale starałam się nie cieszyć. Jeszcze rozważałam in vitro 30 dnia cyklu. Kupiłam test w aptece i zrobiłam w dniu spodziewanej @ i druga krecha była mocna (wtedy też pochwaliłam się mojemu M- juz nie wytrzymałam ).. pózniej zrobiłam jeszcze 3 testy wtedy te dwie krechy były aż bordowe !! :) wiec trzymam ✊

Ja też robiłam 3 dni przed okresem mimo że wiem że to jeszcze rożnie bywa. Wyszła druga słaba (bardzo saba) I do okresu chyba z 5 zrobiłam (miałam takie paskowe) i tak żyłam z nadzieją ale starałam się nie cieszyć. Jeszcze rozważałam in vitro 30 dnia cyklu. Kupiłam test w aptece i zrobiłam w dniu spodziewanej @ i druga krecha była mocna (wtedy też pochwaliłam się mojemu M- juz nie wytrzymałam ).. pózniej zrobiłam jeszcze 3 testy wtedy te dwie krechy były aż bordowe !! :) wiec trzymam ✊
Jutro powtorze test z moczu a.w piatek pojde na bete wtedy juz bedzie wszystko wiadomo. Jeju jak bardzo bym chciala Wam potwierdzicnta dobra nowine. :)

A w piątek mam lekarza więc zobaczymy. Mimo dwóch kresek mam obawy. @nuna85 ma racje obawy są cały czas. Starając się o dziecko, zagłębiając się w temat wiemy ile może się wydarzyć po drodze. Ja jestem po 1 IUI gdzie jeszcze na zabiegu mówiliśmy że jak się nie uda to in vitro we wrześniu. Dlatego jak się udało byłam w szoku - i powiem wam że naszły mnie głupie obawy przed macierzyństwem ale to z innej beczki. Mimo że była ta druga kreska żyłam sobie cichą nadzieja (i jeszcze wiecej odpoczywałam), ale nie cieszyłam się bo się bałam. Boję się do dziś że coś pójdzie nie tak. - a ci do boli brzucha to i do dziś mnie pobolewa. @nuna85 dbaj o siebie i odpoczywaj. @Ewcikkizia po cichu gratuluje bo ta druga kreska to bardzo dobry znak

Bolal mnie najpierw tylko z lewej strony pozniej caly, pozniej jakby promieniowal na pachwiny. @nuna85 spokojnie. :) kiedy masz robic test?
Ojej ojej, masakryczne są te oczekiwania, z każdym bolącym skurczem się denerwuje, a potem mówię spokojnie, może się uda tak jak dziewczynom. Je też bolało. Tak bardzo potrzebne jest to forum.
A test, tak naprawdę to za tydzień w środę ma przyjść @
Na pewno zrobię do poniedziałku. Nie wytrzymam. Już bym poszła robić. A jestem po pregnylu. Choć mi nawet po tym nie wychodził pozytywny. Też mam zawsze dużo testów paskowych :)

reklama
Ojej ojej, masakryczne są te oczekiwania, z każdym bolącym skurczem się denerwuje, a potem mówię spokojnie, może się uda tak jak dziewczynom. Je też bolało. Tak bardzo potrzebne jest to forum.
A test, tak naprawdę to za tydzień w środę ma przyjść @
Na pewno zrobię do poniedziałku. Nie wytrzymam. Już bym poszła robić. A jestem po pregnylu. Choć mi nawet po tym nie wychodził pozytywny. Też mam zawsze dużo testów paskowych :)
@nuna85 Czyli za tydzień masz dostać @ . Mnie niepokoiło bo brzuch bolał mnie od dnia inseminacji a normalnie na okres zaczynał się tydzień przed @. Więc wiedziałam że ból ten jest inny. .. a najgorsze te czekanie a im bliżej tym gorzej. Dlaczego nie jesteśmy jak faceci , maja jakieś zdrowe podejście do całej tej sytuacji. A tu człowiek cały czas milion myśli na minutę ma. I jak tu się skupić na życiu codziennym.

Do góry