reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kreska pojawila sie wlasciwie odrazu tylko najpierw byla prawie nie zauwazalna a tak po minucie juz ja bylo ladnie widac choc jest blada. Robilam ten expresowy test bo tylko taki mialam w domu. Kupie jeszcze jeden. Na bete ide w piatek nie moge isc wczesniej bo obiecalam M ze wytrzymam ale jednak sie nie udalo. ;)

Łaaaaał :-D Rano wchodzę a tu takie wieści. A byłaś na nie. Skąd ten twój mąż wiedział? Tchnęłaś we mnie nadzieje. Powiedz kiedy bolał Cie ten brzuch? Ja liczyłam, że przejdzie, a dziś dalej boli, i to taki dziwny, aż do pleców i żołądka.

reklama
Cześć dziewczyny, jestem po drugiej iui, miała być laparo, ale tak złożyło, że będzie w sierpniu, żeby nie tracić kolejnego miesiąca podjęłam jeszcze jedna próbę

Łaaaaał :-D Rano wchodzę a tu takie wieści. A byłaś na nie. Skąd ten twój mąż wiedział? Tchnęłaś we mnie nadzieje. Powiedz kiedy bolał Cie ten brzuch? Ja liczyłam, że przejdzie, a dziś dalej boli, i to taki dziwny, aż do pleców i żołądka.
Wczoraj po tych wieczornych mdlosciach i zlym samopoczuciu stwierdzilam ze musze zrobic. Bo jak jestem to przynaniej wiem skad to samopoczucie a jak nie to lrzestane sie nad soba uzalac i tyle. Skad moj M wiedzial nie mam pojecia. Ale codziennie rano caluje brzuch mowiac ze jest tam dwoch jego chlopakow. ;) teraz to sie chyba jeszcz bardziej boje niz balam. Boje sie ze ten test to sciema. Jutro zrobie jeszcze jednen i w piatek beta. Brzuch to mnie boli tak.dziwnie takie jakby skurcze.troche jak przy dniach plodnych troche jak na okres.ciezko to opisac.
Kurcze ale czad.... boje sie w to uwierzyc. ;)

ja dzis 12 po inseminacji ale strach mnie paralizuje przed zrobieniem testu a masz jakies objawy bo ja wogole nic nie czuje ?
No wlasnie objawy mialam takie ze wczoraj caly dzien mnie mdlilo brzuch mnie caly czas boli piersi zaczely bolec i jak.wracam do domu po pracy to odcina mi prad tak mi sie chce spac. Ale.bardzo podobne objawy mam przed @ wiec sama nie wiem.

Kreska pojawila sie wlasciwie odrazu tylko najpierw byla prawie nie zauwazalna a tak po minucie juz ja bylo ladnie widac choc jest blada. Robilam ten expresowy test bo tylko taki mialam w domu. Kupie jeszcze jeden. Na bete ide w piatek nie moge isc wczesniej bo obiecalam M ze wytrzymam ale jednak sie nie udalo. ;)
Gratulacje

reklama
ja w tamtym cyklu mialam takie ze bol brzucha i jajnikow ale to na okres mi przepowiadalo a ten cykl inny zupelnie nic juz 28 dc :) czekamy na twoja bete teraz na pewno ci stres zszedl i bedzie ok :)

Do góry