reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Mam dokładnie tak samo. Przez ostatnie dwa dni ryczałam i kłóciłam się z moim m. I chyba się trochę wyładowałam bo dziś o dziwo mi lepiej. I tak naprawdę mówię wszem i wobec, że nie wyszło, ale i tak siedzę i szukam w internecie, że kogoś bolało i była ciąża itp. I powtarzam sobie, że ten ból to clo, pregnyl bądź luteina. Ale rozsądek podszeptuje co innego.
Hahahahaha mam dokladnie tak samo. Wszystkim juz powiedzialam ze sie na pewno nie udalo bo brzuch boli jak na okres itp. Ale samą siebie wciaz oszukuje. No i druga rzecz moj M caly czas wierzy i jest wrecz pewny ze sie udalo. A ja sama nie wiem czy mi to pomaga.

reklama
Ja osobiście nie lubię, jak znajome, które nie mają pojęcia co przechodzę, mówią, że teraz się udało, na pewno, musi się udać. Wiem, chcą dobrze, ale mi to nie pomaga. Już nie. Kiedyś może, ale teraz mnie to irytuje tym bardziej od szczęśliwych mamuś, które pomyślały i up, ciąża.
Mój raczej po takich awanturach jak przez ostatnie dwa dni, uwierzył, że raczej nic z tego i bał by się mówić inaczej.

Ale Twój m. ma szczere chęci. Myśli, że Ci w ten sposób pomorze. W końcu co on biedulek może innego. Czasem jednak jesteśmy bezradni, co? Tak bardzo chcemy, a tu nic się nie da, tylko czekać.

witajcie no cóż w poniedziałek na podglądanie czy coś urosło ale ostatnio to mi w 13d.c. już same pekały jajeczka więc jak teraz pójde 14 to może być już po a w dodatku nie moge kupić pregnylu normalnie nigdzie nie ma nawet w hurtowni

Ale Twój m. ma szczere chęci. Myśli, że Ci w ten sposób pomorze. W końcu co on biedulek może innego. Czasem jednak jesteśmy bezradni, co? Tak bardzo chcemy, a tu nic się nie da, tylko czekać.
Na pewno ma dobre intencje. Jest mega wyrozumialy i troszczy sie o mnie. :) niestety nie jestesmy w stanie na to wplynac, czy sie uda czy nie, mozemy tylko czekac.

Straszna tu cisza :sad: o ile w ciągu dnia, roboty robię strasznie mało, tak jeśli chodzi o testowanie czas mi się dłuży jak głupi. Olinka_89 gdzie ty? Dziś mija mi 6 dzień od iui. Czekałam, aż przestanie boleć, ale niestety wciąż czuje brzuch, więc nadzieja powoli się ulatnia.
Jestem jestem .... mnie do tej pory pobolewa a juz w piątek bedzie miesiąc od IUI.
W piątek mam lekarza i zobaczymy co tam rośnie. Spytam tez o te pobolewania. Ehh.. tez mi się dłuży chciałabym usłyszeć że wszystko Ok.
Trzymam kciuki ✊ Póki nie ma @ jest nadzieja

Ewcikkizia ja bym poleciała od razu na betę[emoji6]a po jakim czasie pojawiła się kreska? Na pewno nie jest to działanie zastrzyku bo ten utrzymuje się do 10-11 dnia po podaniu [emoji12]trzymam mocno kciuki Kochana bo mam nadzieje, ze to to!!
Dziewczyny wklejam Wam tu coś warto przeczytać, co prawda artykuł dotyczący transferu ale taki sam okres oczekiwania i te same uczucia jak i u nas [emoji6]
Link do: 14 najgorszych dni po transferze - nie popełnij tego błędu!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ewcikkizia ja bym poleciała od razu na betę[emoji6]a po jakim czasie pojawiła się kreska? Na pewno nie jest to działanie zastrzyku bo ten utrzymuje się do 10-11 dnia po podaniu [emoji12]trzymam mocno kciuki Kochana bo mam nadzieje, ze to to!!
Dziewczyny wklejam Wam tu coś warto przeczytać, co prawda artykuł dotyczący transferu ale taki sam okres oczekiwania i te same uczucia jak i u nas [emoji6]
Link do: 14 najgorszych dni po transferze - nie popełnij tego błędu!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kreska pojawila sie wlasciwie odrazu tylko najpierw byla prawie nie zauwazalna a tak po minucie juz ja bylo ladnie widac choc jest blada. Robilam ten expresowy test bo tylko taki mialam w domu. Kupie jeszcze jeden. Na bete ide w piatek nie moge isc wczesniej bo obiecalam M ze wytrzymam ale jednak sie nie udalo. ;)

Do góry