Ewcikkizia
Fanka BB :)
Musza byc pozytywne. Bardzo na to licze. a Moj M juz wogole. Chodzi i mowi ze na pewno jestem w ciazy.My tez 14 lipca oby były pozytywne testy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Musza byc pozytywne. Bardzo na to licze. a Moj M juz wogole. Chodzi i mowi ze na pewno jestem w ciazy.My tez 14 lipca oby były pozytywne testy
Staram sie.nie stresowac i odpoczywac choc praca srednion na to pozwala. zastanawiam sie tylko czy to normalne ze odczuwam caly czas bol.w podbrzuszu.Trzymam kciuki ... i odpoczywaj teraz jak najwięcej
My już planowaliśmy invitro na jesień .. nie spodziewaliśmy się że się uda .. a tu niespodzianka ..
Ja też się martwiłam bo cały czas od dnia inseminacji pobolewa mnie podbrzusze .. już mniej. Budzialam się nawet w nocy. Czytałam że to normalne bo tez bardzo się martwiłam. Tylko nie były to bóle mocne..Staram sie.nie stresowac i odpoczywac choc praca srednion na to pozwala. zastanawiam sie tylko czy to normalne ze odczuwam caly czas bol.w podbrzuszu.
No ja tez nie mam mocnych poprostu odczuwam taki lekki dyskomfort. ale jak ma to pomóc to niech boli byle by dzidzia byłaJa też się martwiłam bo cały czas od dnia inseminacji pobolewa mnie podbrzusze .. już mniej. Budzialam się nawet w nocy. Czytałam że to normalne bo tez bardzo się martwiłam. Tylko nie były to bóle mocne..
Mi lekarz powiedzial ze po dwoch tygodniach mam zrobic bete. Wiec u Ciebie do.dwoch tygodni to juz niewiele brakuje. Trzymam kciuki.Cześć dziewczyny ja miałam iui 21 czerwca i d tego momentu czytam wasze posty. Zastanawiam się kiedy mogę testować po 14 dniach od iui czy mogę wcześniej? Wiadomo ciężko wytrzymać i chciałbym już widzieć
Cześć dziewczyny ja miałam iui 21 czerwca i d tego momentu czytam wasze posty. Zastanawiam się kiedy mogę testować po 14 dniach od iui czy mogę wcześniej? Wiadomo ciężko wytrzymać i chciałbym już widzieć
Hej. Miałaś podawane coś na pęknięcie pęcherzyka?