reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Trzymam kciuki ... i odpoczywaj teraz jak najwięcej
My już planowaliśmy invitro na jesień .. nie spodziewaliśmy się że się uda .. a tu niespodzianka .. :)
Staram sie.nie stresowac i odpoczywac choc praca srednion na to pozwala. zastanawiam sie tylko czy to normalne ze odczuwam caly czas bol.w podbrzuszu.

Staram sie.nie stresowac i odpoczywac choc praca srednion na to pozwala. zastanawiam sie tylko czy to normalne ze odczuwam caly czas bol.w podbrzuszu.
Ja też się martwiłam bo cały czas od dnia inseminacji pobolewa mnie podbrzusze .. już mniej. Budzialam się nawet w nocy. Czytałam że to normalne bo tez bardzo się martwiłam. Tylko nie były to bóle mocne..

Cześć dziewczyny ja miałam iui 21 czerwca i d tego momentu czytam wasze posty. Zastanawiam się kiedy mogę testować po 14 dniach od iui czy mogę wcześniej? Wiadomo ciężko wytrzymać i chciałbym już widzieć;)

Ja też się martwiłam bo cały czas od dnia inseminacji pobolewa mnie podbrzusze .. już mniej. Budzialam się nawet w nocy. Czytałam że to normalne bo tez bardzo się martwiłam. Tylko nie były to bóle mocne..
No ja tez nie mam mocnych poprostu odczuwam taki lekki dyskomfort. ale jak ma to pomóc to niech boli byle by dzidzia była

Cześć dziewczyny ja miałam iui 21 czerwca i d tego momentu czytam wasze posty. Zastanawiam się kiedy mogę testować po 14 dniach od iui czy mogę wcześniej? Wiadomo ciężko wytrzymać i chciałbym już widzieć;)
Mi lekarz powiedzial ze po dwoch tygodniach mam zrobic bete. Wiec u Ciebie do.dwoch tygodni to juz niewiele brakuje. Trzymam kciuki.

reklama
Cześć. Jestem tu nowa, zdecydowałam się z mężem na inseminacje bo naturalnie nie ma szans i lekarze nie wiedzą czemu bo wszystkie wyniki są bardzo dobre. Chciałabym się dowiedzieć jakie badania/dokumenty trzeba mieć żeby rozpocząć inseminacje? I ogólnie jak wygląda cały zabieg, słyszałam, że koszt takiego zabiegu to około 1000zł. Ile trzeba przejść wizyt u lekarza przed inseminacją ciekawi mnie to najbardziej ponieważ mąż pracuje za granicą i jest co 4 tyg w domu na tydzień.

Do góry