reklama
Ewcikkizia
Fanka BB :)
Witam wszystkie dziewczyny.
Jestem dzien po pierwszej iui. Od 5-9 dc bralam cliostybegyt i encorton - ten aż do dnia insinacji. Od dnia iui dostałam femibion a od jutra czyli dwa dni po mam zaczac przez dwa tygodnie brac duphaston i luteine.
U nas problem tkwi we mnie. Prawdopodobna przyczyna jest moj wrogi śluz. M nasienie ma wg lekarza nasienie bardzo dobre. Naturalnie staramy sie juz dwa lata i nic.
Troche niepokoi mnie to ze od dnia iui pobolewa mnie brzuch. Ale caly czas jestem dobrej mysli. Musze czekac cierpliwie dwa tygodnie.
Jestem dzien po pierwszej iui. Od 5-9 dc bralam cliostybegyt i encorton - ten aż do dnia insinacji. Od dnia iui dostałam femibion a od jutra czyli dwa dni po mam zaczac przez dwa tygodnie brac duphaston i luteine.
U nas problem tkwi we mnie. Prawdopodobna przyczyna jest moj wrogi śluz. M nasienie ma wg lekarza nasienie bardzo dobre. Naturalnie staramy sie juz dwa lata i nic.
Troche niepokoi mnie to ze od dnia iui pobolewa mnie brzuch. Ale caly czas jestem dobrej mysli. Musze czekac cierpliwie dwa tygodnie.
olinkaa_89
Witam ja swoją pierwsza IUI miałam 14 czerwca (pierwsza i udana tydzień temu zobaczyłam swoje wyczekane 2 kreseczki)i od dnia inseminacji po dzień dzisiejszy też brzuch mnie pobolewa.Witam wszystkie dziewczyny.
PowidZenia
justynaszatanka
hej ja mam corke po inseminacji 2 lata temu za pierwszym podejsciem teraz walka o drugie pierwsza nieudana teraz jestem po drugiej stymulacja puregon+ovitrelle insemiacja byla na pekajacym pecherzyku maz 76% ruchliwosci teraz czekanie a to najgorsze pozdrawiam was i trzymam kciuki
" Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
LIPIEC
05 - Evelevel (III) - Wizyta kontrolna
06 - Cikulninka (IV) - testowanie po naturalnych staraniach
12 - Froncia - Beta HCG
Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy!!!!
Cześć Kobitki Witam po weekendzie mam nadzieję, że minął Wam spokojnie i w błogim lenistwie
Widzę nowe staraczki, witam serdecznie, cieszę się, że do nas zawitałyście, szkoda, że w takich okolicznościach. Zapraszam do naszego kalendarza, uaktualniany jest codziennie, wklejam codziennie rano Za wszystkie trzymam mocno kciuki a także gratuluję tym, którym się udało )
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
LIPIEC
05 - Evelevel (III) - Wizyta kontrolna
06 - Cikulninka (IV) - testowanie po naturalnych staraniach
12 - Froncia - Beta HCG
Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy!!!!
Cześć Kobitki Witam po weekendzie mam nadzieję, że minął Wam spokojnie i w błogim lenistwie
Widzę nowe staraczki, witam serdecznie, cieszę się, że do nas zawitałyście, szkoda, że w takich okolicznościach. Zapraszam do naszego kalendarza, uaktualniany jest codziennie, wklejam codziennie rano Za wszystkie trzymam mocno kciuki a także gratuluję tym, którym się udało )
olinkaa_89
Trzymam kciuki za drugą udaną IUIhej ja mam corke po inseminacji 2 lata temu za pierwszym podejsciem teraz walka o drugie pierwsza nieudana teraz jestem po drugiej stymulacja puregon+ovitrelle insemiacja byla na pekajacym pecherzyku maz 76% ruchliwosci teraz czekanie a to najgorsze pozdrawiam was i trzymam kciuki
Ewcikkizia
olinkaa_89 bardzo Wam gratuluje. to cudowna wiadomość. Mam nadzieje ze ja tez bede sie mogla tak cieszyc. Test mam ok 14 lipca. juz nie moge sie doczekac.Dziewczyny !! Zrobiłam test - pożądny .. i jak byk 2 krechy !! Jejciu teraz zaczęłam się cieszyć ( cieżko sie cieszyć bo zastanawiam się czy to nie jakiś psikus od życia - jakieś to niewiarygodne) pierwsza IUI I się udało !! - wysyłam Wam dużo pozytywnej energii !!
justynaszatanka
My tez 14 lipca oby były pozytywne testyolinkaa_89 bardzo Wam gratuluje. to cudowna wiadomość. Mam nadzieje ze ja tez bede sie mogla tak cieszyc. Test mam ok 14 lipca. juz nie moge sie doczekac.
reklama
olinkaa_89
Trzymam kciuki ... i odpoczywaj teraz jak najwięcejolinkaa_89 bardzo Wam gratuluje. to cudowna wiadomość. Mam nadzieje ze ja tez bede sie mogla tak cieszyc. Test mam ok 14 lipca. juz nie moge sie doczekac.
My już planowaliśmy invitro na jesień .. nie spodziewaliśmy się że się uda .. a tu niespodzianka ..
Podziel się: