reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Spróbuj dawać może l karnityna mój bieRze 1000 j. Tabletki do ssania nie caly miesiąc brania i byla poprawa....trzeb mieć ogolnie wielkie szczęście....ehh

reklama
Witam wszystkie dziewczyny.
Jestem dzien po pierwszej iui. Od 5-9 dc bralam cliostybegyt i encorton - ten aż do dnia insinacji. Od dnia iui dostałam femibion a od jutra czyli dwa dni po mam zaczac przez dwa tygodnie brac duphaston i luteine.
U nas problem tkwi we mnie. Prawdopodobna przyczyna jest moj wrogi śluz. M nasienie ma wg lekarza nasienie bardzo dobre. Naturalnie staramy sie juz dwa lata i nic.
Troche niepokoi mnie to ze od dnia iui pobolewa mnie brzuch. Ale caly czas jestem dobrej mysli. Musze czekac cierpliwie dwa tygodnie.

Witam wszystkie dziewczyny.
Jestem dzien po pierwszej iui. Od 5-9 dc bralam cliostybegyt i encorton - ten aż do dnia insinacji. Od dnia iui dostałam femibion a od jutra czyli dwa dni po mam zaczac przez dwa tygodnie brac duphaston i luteine.
U nas problem tkwi we mnie. Prawdopodobna przyczyna jest moj wrogi śluz. M nasienie ma wg lekarza nasienie bardzo dobre. Naturalnie staramy sie juz dwa lata i nic.
Troche niepokoi mnie to ze od dnia iui pobolewa mnie brzuch. Ale caly czas jestem dobrej mysli. Musze czekac cierpliwie dwa tygodnie.
Witam :) ja swoją pierwsza IUI miałam 14 czerwca (pierwsza i udana tydzień temu zobaczyłam swoje wyczekane 2 kreseczki)i od dnia inseminacji po dzień dzisiejszy też brzuch mnie pobolewa.
PowidZenia

hej ja mam corke po inseminacji 2 lata temu za pierwszym podejsciem teraz walka o drugie pierwsza nieudana teraz jestem po drugiej stymulacja puregon+ovitrelle insemiacja byla na pekajacym pecherzyku maz 76% ruchliwosci teraz czekanie a to najgorsze :) pozdrawiam was i trzymam kciuki

" Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

LIPIEC

05 - Evelevel (III) - Wizyta kontrolna
06 - Cikulninka (IV) - testowanie po naturalnych staraniach
12 - Froncia - Beta HCG

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy!!!!

Cześć Kobitki :) Witam po weekendzie mam nadzieję, że minął Wam spokojnie i w błogim lenistwie :)
Widzę nowe staraczki, witam serdecznie, cieszę się, że do nas zawitałyście, szkoda, że w takich okolicznościach. Zapraszam do naszego kalendarza, uaktualniany jest codziennie, wklejam codziennie rano ;) Za wszystkie trzymam mocno kciuki a także gratuluję tym, którym się udało :))

hej ja mam corke po inseminacji 2 lata temu za pierwszym podejsciem teraz walka o drugie pierwsza nieudana teraz jestem po drugiej stymulacja puregon+ovitrelle insemiacja byla na pekajacym pecherzyku maz 76% ruchliwosci teraz czekanie a to najgorsze :) pozdrawiam was i trzymam kciuki
Trzymam kciuki za drugą udaną IUI ✊

Dziewczyny !! Zrobiłam test - pożądny .. i jak byk 2 krechy !! Jejciu teraz zaczęłam się cieszyć ( cieżko sie cieszyć bo zastanawiam się czy to nie jakiś psikus od życia - jakieś to niewiarygodne) pierwsza IUI I się udało !! - wysyłam Wam dużo pozytywnej energii !!
olinkaa_89 bardzo Wam gratuluje. to cudowna wiadomość. Mam nadzieje ze ja tez bede sie mogla tak cieszyc. Test mam ok 14 lipca. juz nie moge sie doczekac.

reklama
olinkaa_89 bardzo Wam gratuluje. to cudowna wiadomość. Mam nadzieje ze ja tez bede sie mogla tak cieszyc. Test mam ok 14 lipca. juz nie moge sie doczekac.
Trzymam kciuki ... i odpoczywaj teraz jak najwięcej
My już planowaliśmy invitro na jesień .. nie spodziewaliśmy się że się uda .. a tu niespodzianka .. :)

Do góry