reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
6dpo... objawów jakichkolwiek brak... czasami coś pokłuje w podbrzuszu czasami nawet nie że boli ale tak jakby czuję podbrzusze poza tym nic a nic...
Jak ten czas się wlecze... Jeszcze 8 dni...
Ja dopiero 7dp zaczęłam mieć objawy ;) a dokładnie zaczął się ból piersi, a 6 dp miałam takie dziwne uczucie tam na dole, jakby łaskotanie? Ciężko to opisać, ale myślę że to zagniezdzenie było :)

reklama
dziewczyny!!! w dzień spodziewanej @ bhcg 9,13 po kolejnych 2 dniach bhcg 23, po kolejnych 7 dniach bhcg 557! Rośnie!! na usg widać było na 1mm mała ciemna kropkę i to chyba jest TO ! ciaza wskazuje dzia 5 tydz, ciągle biorę duphaston lekarz mówił ze za tydz powinno być bhcg 1000 i wtedy będzie widać coś więcej, ale czy wystarczy te 7 dni? tak bardzo chciałabym juz dzidziusia zobaczyć na monitorze. Niedawno co pisałam do Was, pytałam jak to jest z IUI... a tu taka nadzieja :)
@Lanolka Gratuleje! Ja w dzień @ miałam betę 113,5 a dwa dni później 343,4, teraz robię we wtorek powtórkę. Oby nam pięknie przyrastała! :)

jak tam dziewczyny mija Wam sobota ?? Ja nawet wyjść nigdzie nie mogę już dZiała antybiotyk już przelykac mogę w miarę normalnie sline...a Jeszcze cały tydz wolnego... eh... taka ładna pogoda a ja uziemiona.....

hej dziewczyny dzień przetrwałam @ jeszcze nie ma
byłam w aptece po leki i pokusiłam sie o sikańca.....wiem wiem sikańce okłamują....
ale może tym razem :)
chociaż zaczynam na nowo odczuwać jajniki.....zobaczymy czy zdąże rano zatestować

dziewczyny!!! w dzień spodziewanej @ bhcg 9,13 po kolejnych 2 dniach bhcg 23, po kolejnych 7 dniach bhcg 557! Rośnie!! na usg widać było na 1mm mała ciemna kropkę i to chyba jest TO ! ciaza wskazuje dzia 5 tydz, ciągle biorę duphaston lekarz mówił ze za tydz powinno być bhcg 1000 i wtedy będzie widać coś więcej, ale czy wystarczy te 7 dni? tak bardzo chciałabym juz dzidziusia zobaczyć na monitorze. Niedawno co pisałam do Was, pytałam jak to jest z IUI... a tu taka nadzieja :)

Gratulacje!!!

Ja dopiero 7dp zaczęłam mieć objawy ;) a dokładnie zaczął się ból piersi, a 6 dp miałam takie dziwne uczucie tam na dole, jakby łaskotanie? Ciężko to opisać, ale myślę że to zagniezdzenie było :)

Mnie kurde cycki nigdy nie bolą nawet przed @ i teraz też nie. W 5dc miałam takie ukłucia a teraz to tylko takie hymmm mrowienie ale to może być wszystko.
Ehhhh... Pozostaje czekanie - jeszcze 7 dni
Martwi mnie jednak brak śluzu :(

jak tam dziewczyny mija Wam sobota ?? Ja nawet wyjść nigdzie nie mogę już dZiała antybiotyk już przelykac mogę w miarę normalnie sline...a Jeszcze cały tydz wolnego... eh... taka ładna pogoda a ja uziemiona.....

Hey froncia, u mnie nie ma żadnych objawów, śluzu praktycznie brak :(

hej dziewczyny dzień przetrwałam @ jeszcze nie ma
byłam w aptece po leki i pokusiłam sie o sikańca.....wiem wiem sikańce okłamują....
ale może tym razem :)
chociaż zaczynam na nowo odczuwać jajniki.....zobaczymy czy zdąże rano zatestować

I jak tam? Testowałaś?

" Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

CZERWIEC

05 - Iwo56 - monitoring cyklu
09 – Evelevel (III) – badania szpitalne, Lublin
10 - Natalix0 - wizyta w trakcie stymulacji ivf
12 - MoKa (II)- Beta HCG, GynCentrum, Katowice
14 - Froncia (II) - Beta HCG

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy!!!!

Hej dziewuszki. Wstawiam kalendarz dzisiaj później bo dopiero co wstałam [emoji12]korzystam z ostatnich dni wolności przed kolejnymi stymulacjami. Byliśmy z Malzem wczoraj na koncercie i nad jeziorem i spalona jestem jak burak [emoji23]ale przynajmniej będę się pięknie w piżamie w szpitalu prezentować, nie będę blada jak d... [emoji6]Lanolka wielkie gratulacje, jak czytam takie historie to aż mi się łezki w okach kręcą [emoji6]Sikulinda przykro mi ze tym razem nie wyszło ale uda się następnym. Cikulinka jak tam? Ja czekam na wieści i mam nadzieje ze choć cień cienia się pojawił a bardziej piękna druga kreska a @ odeszła w sina dal [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moka u mnie też zero śluzu nic a nic.. ale za to piersi czuje że sie stają nabrzmiale Ale ostatnio też tak miałam..... nie wiem ale boję się że to nie są dobre objawy no ale ZoabCzymy.. jutro chce iść sobie dla siebie zrobić progesteron...
Cikulinka czekamy na dobre wieści!!

DziewcZyny Dziewczyny wiecie od czego tak moze być tak ok 4-5dnibpo owulacji czuje jak piersi stają się bardziej nabrzmiale?

reklama
Do góry