MoKa
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mój M bierze cały kompleks witamin,tj. kwas foliowy (2 tabletki), cynk, selen, ŻEŃ-SZEŃ, witamina A+E i faktycznie po tym poprawiły się wynikiDziewcZyny co podać M żeby zwiększyła sie ilość pelmnokow teraz ruchliwość wzrosła Ale liczba spadła hmm ....
ja dostałam zastrzyk na pęknięcie pregnyl naturalny cyklcześć dziewczyny, mam pytanie, czy przy inseminacji na cyklu naturalnym podaje się zastrzyk na pękniecie pęcherzyka?
moj M bierze profertil, cena powala jednak liczba po po 3 miesiącach stosowania wzrosła o 11 milionów, z reszta wszystkie parametry się poprawiły.DziewcZyny co podać M żeby zwiększyła sie ilość pelmnokow teraz ruchliwość wzrosła Ale liczba spadła hmm ....
cześć dziewczyny, mam pytanie, czy przy inseminacji na cyklu naturalnym podaje się zastrzyk na pękniecie pęcherzyka?