reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
@MoKa bądź dobrej myśli! Ja tez nie mialam podwyższonej temperatury. Po Twoich wpisach odnoszę wrażenie że dużo kosztuje Cię cala iui. Postaraj się wyluzować bardziej bo stres nie jest Twoim sprzymierzeńcem.
Dobrze kojarze ze Ty też z Gliwic jesteś?

@katharina203 ja też nie miałam usg po iui.

reklama
@MoKa bądź dobrej myśli! Ja tez nie mialam podwyższonej temperatury. Po Twoich wpisach odnoszę wrażenie że dużo kosztuje Cię cala iui. Postaraj się wyluzować bardziej bo stres nie jest Twoim sprzymierzeńcem.
Dobrze kojarze ze Ty też z Gliwic jesteś?

@katharina203 ja też nie miałam usg po iui.

Tak ja jestem z Gliwic. Staram się wyluzować, wiem też że przy IUI małe są procentowo szanse ale wkurzają mnie te moje pęcherzyki bo już raz się zdarzyło, że nie pękły po perygnylu i teraz mam schizy... byle do jutra - jak pękną to już potem co ma być to będzie

Moka... spokojnie.. ..ja staram się nie myśleć co ma być to będzie..... tylko myślę czy nie umówić sie do jakiegoś gineksa i zobaczyć czy pękły.... jak miałam jeden pecherzyk to przez ostatnie 5 miesiące SaMe pekaly... teraz też nie wiem czy pekna oby choć jeden pękł.. . Nie mozemy się teraz stresować....Kochana głowa do góry... będzie dobrze musi być.. .

Emm.jak witamy... opowiedz coś o sobie ile się starajcie. Co jest przyczyną niepowodzeń z jakiego miasta i gdziebsie Leczysz

Moka... spokojnie.. ..ja staram się nie myśleć co ma być to będzie..... tylko myślę czy nie umówić sie do jakiegoś gineksa i zobaczyć czy pękły.... jak miałam jeden pecherzyk to przez ostatnie 5 miesiące SaMe pekaly... teraz też nie wiem czy pekna oby choć jeden pękł.. . Nie mozemy się teraz stresować....Kochana głowa do góry... będzie dobrze musi być.. .
Ogolnie warto sprawdzic. Zeby miec dzidzie wystarczy zeby jeden szczesliwy pekl. Ale reszta jak nie peknie to moze sie przeksztalcic w torbiel i wtedy jest nie fajnie. Zawsze po iui powinno byc usg kontrolne zeby slrawdzic czy nie tworza sie torbiele...

Przy pierwszej IUI dzien wczesniej dostałam zastrzyk ovitrelle i na następny dzien IUI, zdziwiło mnie tylko ze lekarz nie zrobił usg zeby sprawdzić czy pęcherzyk pękł. Przy drugiej IUI musiałam poprosic o usg bo chciałam sprawdzić czy pęcherzyk pękł. Na świeżo pękniętym pęcherzyku miałam IUI

reklama
Do góry