reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Stymulowany. U mnie nawet w sumie nie chodziło o więcej pęcherzyków bo co miesiąc choć jeden dorodny był ale o ich jakość bo nie chciały pękać więc zastrzyki miały je podrasować...

reklama
No u mnie tez zawsze jeden był ale pękł sam przeważnie.. . Zobaczymy jak teraz będzie też mysle żeby iść sama zrobić usg czy pękły .....

zylwia niestety przyszła nieproszona @ dziś w pracy czuje się fatalnie mam takie bóle żę szok...... normalnie mnie rozrywa od środka ......
w czwartek robie badania jakieś nowe też i biorę lamette moze ona da mi upragnione szczęście.........
dziewczyny tzrymam za was kciuki za wszystkie ....musi sie kiedyś udać

zylwia niestety przyszła nieproszona @ dziś w pracy czuje się fatalnie mam takie bóle żę szok...... normalnie mnie rozrywa od środka ......
w czwartek robie badania jakieś nowe też i biorę lamette moze ona da mi upragnione szczęście.........
Przykro mi.....:(

Trzymam kciuki za za Wasze iui! :)

Co do zastrzyku na pękanie ja miałam na 27h przed iui zrobiony zastrzyk. Przed iui pecherzyki byly nie pęknięte i pamiętam ze wieczorem pękały bo czułam.

No u mnie tez zawsze jeden był ale pękł sam przeważnie.. . Zobaczymy jak teraz będzie też mysle żeby iść sama zrobić usg czy pękły .....

Jak tam się czujesz, ja mam doła :( Temperatura mi nie podskoczyła więc obawiam się, że te cholerne pęcherzyki nie pękły :(

fajnie że robią Ci to usg po 2 dniach.... ja tego nie miałam...:(

W sumie niby fajnie ale u mnie często nie pękają - jak nie pękły to już nic się nie da zrobić a mi już nawet nadzieja nie zostanie...

Jak mi przykro :( Trzymaj się i walcz dzielnie!!!

Trzymam kciuki za za Wasze iui! :)

Co do zastrzyku na pękanie ja miałam na 27h przed iui zrobiony zastrzyk. Przed iui pecherzyki byly nie pęknięte i pamiętam ze wieczorem pękały bo czułam.

Ja właśnie nie czuję nigdy czy pęka czy nie a często nie pękają :( Ja też jak miałam robioną IUI to miałam niepęknięte oba ale teraz nie wiem czy pękły czy pękną jeszcze. temperatura bez zmian więc boję się, że dupa z tego będzie :(

Jak tam się czujesz, ja mam doła :( Temperatura mi nie podskoczyła więc obawiam się, że te cholerne pęcherzyki nie pękły :(

W sumie niby fajnie ale u mnie często nie pękają - jak nie pękły to już nic się nie da zrobić a mi już nawet nadzieja nie zostanie...

Jak mi przykro :( Trzymaj się i walcz dzielnie!!!

Ja właśnie nie czuję nigdy czy pęka czy nie a często nie pękają :( Ja też jak miałam robioną IUI to miałam niepęknięte oba ale teraz nie wiem czy pękły czy pękną jeszcze. temperatura bez zmian więc boję się, że dupa z tego będzie :(
To nie masz dzien po iui usg?

reklama
Do góry