reklama
cikulinka
Fanka BB :)
zylwia niestety przyszła nieproszona @ dziś w pracy czuje się fatalnie mam takie bóle żę szok...... normalnie mnie rozrywa od środka ......
w czwartek robie badania jakieś nowe też i biorę lamette moze ona da mi upragnione szczęście.........
dziewczyny tzrymam za was kciuki za wszystkie ....musi sie kiedyś udać
w czwartek robie badania jakieś nowe też i biorę lamette moze ona da mi upragnione szczęście.........
natalix0
Przykro mi.....zylwia niestety przyszła nieproszona @ dziś w pracy czuje się fatalnie mam takie bóle żę szok...... normalnie mnie rozrywa od środka ......
MoKa
No u mnie tez zawsze jeden był ale pękł sam przeważnie.. . Zobaczymy jak teraz będzie też mysle żeby iść sama zrobić usg czy pękły .....
Jak tam się czujesz, ja mam doła
fajnie że robią Ci to usg po 2 dniach.... ja tego nie miałam...![]()
W sumie niby fajnie ale u mnie często nie pękają - jak nie pękły to już nic się nie da zrobić a mi już nawet nadzieja nie zostanie...
zylwia niestety przyszła nieproszona @ dziś w pracy czuje się fatalnie mam takie bóle żę szok...... normalnie mnie rozrywa od środka ......
Jak mi przykro
Trzymam kciuki za za Wasze iui!
Co do zastrzyku na pękanie ja miałam na 27h przed iui zrobiony zastrzyk. Przed iui pecherzyki byly nie pęknięte i pamiętam ze wieczorem pękały bo czułam.
Ja właśnie nie czuję nigdy czy pęka czy nie a często nie pękają
katharina203
To nie masz dzien po iui usg?Jak tam się czujesz, ja mam dołaTemperatura mi nie podskoczyła więc obawiam się, że te cholerne pęcherzyki nie pękły
W sumie niby fajnie ale u mnie często nie pękają - jak nie pękły to już nic się nie da zrobić a mi już nawet nadzieja nie zostanie...
Jak mi przykroTrzymaj się i walcz dzielnie!!!
Ja właśnie nie czuję nigdy czy pęka czy nie a często nie pękająJa też jak miałam robioną IUI to miałam niepęknięte oba ale teraz nie wiem czy pękły czy pękną jeszcze. temperatura bez zmian więc boję się, że dupa z tego będzie
![]()
reklama
MoKa
To nie masz dzien po iui usg?
Mam dwa dni po czyli jutro
Podziel się: