reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Mnie prowadzi Dr Gajewska, ale właściwie to chodzę do różnych lekarzy w zależności, który akurat jest, do niektórych chętniej, do innych mniej, ale pewno dobrze znasz temat :) byłam u wszystkich o których mówisz, Grettka robił mi tą IUI, oby była szczęśliwa :)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Kobitki mogę zrobić tabelkę (po majówce) i wstawić jeśli któraś podeśle mi wszystkie dane :p

-----------------------------

Musisz być silna (mamusiu)....masz dla kogo żyć !!!

A[*] S[*] E[*]

Zylwia jesteś co u ciebie?.....byłaś już na wizycie co się dowiedziałaś?.....
Jestem jestem ale ostatnio duzo sie pracuje i nie mam czasu na nic :) najblizsza wizyta 20maja ale nie moge niestety bo wyjezdzam na szkolenie na 2 tygodnie :( wiec chyba na spokojnie po szkoleniu sie umowie ;) czekam na @ ma przyjsc w majowke ;) przed ta @ jak przed zadna inna tak mi wywalilo cycki ze szok :) az mi zyly powychodzily alr niech juz przyjdzir bo chodzic sie nie da z takimi cyckami hihihi :) oczywiscie ze staran naturalnych nie zrezygnowalismy a wrecx wyluzowalismy nie myslimy o nastepnej wizycie itd to nam sie przyda teraz :) a u Ciebie co tam ???????? Mam nadzieje ze juz kropek rosnie w Twoim brzuchu :) co mowila Pani Doktor ?:)

Mnie prowadzi Dr Gajewska, ale właściwie to chodzę do różnych lekarzy w zależności, który akurat jest, do niektórych chętniej, do innych mniej, ale pewno dobrze znasz temat :) byłam u wszystkich o których mówisz, Grettka robił mi tą IUI, oby była szczęśliwa :)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ooooo.... mi Grettkę koleżanka poleciła - taki małomówny ale podobno mega mózg. Słyszałam, że świetnie wybiera czas IUI i wielu się dzięki niemu udało za pierwszym razem. Mi niestety raczej nie zrobi bo wyjechał na majówkę a tak mi raczej wypadnie IUI

reklama
Ooooo.... mi Grettkę koleżanka poleciła - taki małomówny ale podobno mega mózg. Słyszałam, że świetnie wybiera czas IUI i wielu się dzięki niemu udało za pierwszym razem. Mi niestety raczej nie zrobi bo wyjechał na majówkę a tak mi raczej wypadnie IUI
Mercik też taki jest, ale nie ważne, żeby był dusza towarzystwa tylko żeby był skuteczny :D ogólnie wszyscy lekarze, u których byłam tam do tej pory byli mega w porządku :) mi pierwszą IUI robił dr Serafin - świetny gość :)

Do góry