reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kobitki mogę zrobić tabelkę (po majówce) i wstawić jeśli któraś podeśle mi wszystkie dane :p

-----------------------------

Musisz być silna (mamusiu)....masz dla kogo żyć !!!

A[*] S[*] E[*]
Kamisia fajnie że możesz się tym zająć :) A może łatwiej będzie jeśli każda z nas napisze do Ciebie na priv? Bo na pewno ciężko teraz tak szukać po postach która co napisała.

Ja już nic z tego nie rozumiem :( pęcherzyk tylko jeden mimo zastrzyków... Tylko na razie ma 12 mm... Na dodatek lekarz znowu widzi coś co wygląda jak wodniak a jak miałam dwa miesiące temu operację to podobno okazało się że żadnego wodniaka nie ma.
Już serio nic z tego nie rozumiem ale jestem załamana :(

Jakie dała zalecenia? Nie zalamuj się pęcherzyk jeszcze może urosnac który to dc?a czym cie stymulowali?

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

8dc dziś mam. Jutro mam wziąć jeszcze jeden zastrzyk menopuru. Wiem że możne urosnąć ale załamuje mnie to bo bez stymulacji też zawsze mam jeden. Najbardziej mnie załamuje to coś co podobno jest wodniakiem. Specjalnie mnie wysłali na operację żeby go usunąć a podczas operacji stwierdzono że nie ma żadnego wodniaka. To k..rwa co? Schował się przed skalpelem?

8dc dziś mam. Jutro mam wziąć jeszcze jeden zastrzyk menopuru. Wiem że możne urosnąć ale załamuje mnie to bo bez stymulacji też zawsze mam jeden. Najbardziej mnie załamuje to coś co podobno jest wodniakiem. Specjalnie mnie wysłali na operację żeby go usunąć a podczas operacji stwierdzono że nie ma żadnego wodniaka. To k..rwa co? Schował się przed skalpelem?
Przyznam, że nie dziwi mnie Twoje zdenerwowanie. Bo jednak operacja to już poważny zabieg, a nie jakieś "widzi mi się"... sama nie wiem co sądzić. Ale jeśli chodzi o kwestie pęcherzyków, nie przejmuj się... ja normalnie jak mam owulacje to też mam zwykle jeden. A podczas stymulacji jakoś ich nie przybywało. Czasem pojawił się drugi ale serio nie było tak co miesiąc. tak więc tym się totalnie nie przejmuj ;)

Przyznam, że nie dziwi mnie Twoje zdenerwowanie. Bo jednak operacja to już poważny zabieg, a nie jakieś "widzi mi się"... sama nie wiem co sądzić. Ale jeśli chodzi o kwestie pęcherzyków, nie przejmuj się... ja normalnie jak mam owulacje to też mam zwykle jeden. A podczas stymulacji jakoś ich nie przybywało. Czasem pojawił się drugi ale serio nie było tak co miesiąc. tak więc tym się totalnie nie przejmuj ;)

Dziękuję kochana. Tylko ten wodniak mnie martwi. Jak to jest że podczas operacji go nie było, że tylko w usg go widać :( kontrast podczas laparoskopii przeszedł bez problemu? Jak to możliwe? Jak to iui się nie powiedzieć czeka mnie kolejna operacja. Trzecia już :(

reklama
nie wiem właśnie... kurcze przyznam że dość dziwna sytuacja:( Trzecia operacja.... a do tej pory co Ci robili?

Do góry