reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Na pierwszej nic tylko stwierdzili wodniaka i zaszyli. Na drugiej stwierdzili że to nie wodniak tylko zrosty które skręciły jajowód i w nim płyn się zebrał. Usunęli je, zrobili plastykę przepuścili kontrast który fajnie przyszedł i podobno wszystko było cacy...

reklama
matko... też Cię kroili tyle razy... ale wiem co to nietrafiona diagnoza... szkoda tylko, że to wszystko TYLE trwa... Bo może nie jestem stara a zegar biologiczny jeszcze mi nie tyka... to jednak lata lecą, i mam wrażenie że coraz szybciej... ale zobaczysz wszystko się ułoży :)

Oby... Na razie jestem załamana... Nie mogę się pozbierać jakoś...
nie ma co się załamywać... zn ok wiem... głupie gadanie, sama nie raz wyłam w poduszkę ale tak naprawdę... co to zmieni? a podobno grunt to pozytywne nastawienie:) ze mnie żaden psycholog... sama wielokrotnie słyszałam.. baa.. do dziś słyszę.. "weźcie wyluzujcie... odpuśćcie... za dużo o tym myślisz" taaaaaa jasne... powiedziała szczęśliwa mamusia, która widuje gina kontrolnie raz na 2 lata jak dobrze.... wiem. Słowa to tylko słowa. Ale sama tyle przepłakałam... że Tobie nie pozwole!! :-) :) uśmiech na twarz.. wieczorem kieliszek wina i jakoś to będzie:) a poza tym Majóweczka się zaczyna.. wiosna idzie... niedługo wszystkie będziemy latały "zapylone" :p:p:p

ok.. no chciałam Ci humor poprawić :)
ale myślę o Tobie, i trzymam kciuki...:)

nie ma co się załamywać... zn ok wiem... głupie gadanie, sama nie raz wyłam w poduszkę ale tak naprawdę... co to zmieni? a podobno grunt to pozytywne nastawienie:) ze mnie żaden psycholog... sama wielokrotnie słyszałam.. baa.. do dziś słyszę.. "weźcie wyluzujcie... odpuśćcie... za dużo o tym myślisz" taaaaaa jasne... powiedziała szczęśliwa mamusia, która widuje gina kontrolnie raz na 2 lata jak dobrze.... wiem. Słowa to tylko słowa. Ale sama tyle przepłakałam... że Tobie nie pozwole!! :-) :) uśmiech na twarz.. wieczorem kieliszek wina i jakoś to będzie:) a poza tym Majóweczka się zaczyna.. wiosna idzie... niedługo wszystkie będziemy latały "zapylone" :p:p:p

ok.. no chciałam Ci humor poprawić :)
ale myślę o Tobie, i trzymam kciuki...:)

Bardzo bardzo Ci dziękuję. Podnosisz mnie na duchu. Masz rację nie można się poddawać! Musi nam się udać!

U nas jak ta iui nie wyjdzie to pod koniec maja idę pod nóż a potem szybkie kolejne dwie iui i jak nic to in vitro. Trzeba działać

jak wiecie starania były naturalne.....no miałam testowac w sobote....ale nie testowałam okres miał przyjsc w sobote poki co go nie ma i tego sie trzymam......co prawda od kilku dni czuje sie okresowo a nadzieja umiera ostatnia.....miłej majówki dziewczyny.....
ps. widziałam kila dni bociana na d domem:p leciał niziutko

reklama
jak wiecie starania były naturalne.....no miałam testowac w sobote....ale nie testowałam okres miał przyjsc w sobote poki co go nie ma i tego sie trzymam......co prawda od kilku dni czuje sie okresowo a nadzieja umiera ostatnia.....miłej majówki dziewczyny.....
ps. widziałam kila dni bociana na d domem:p leciał niziutko
Bocian to dobry znak ;)

Do góry