reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
wszystkie 3 nieudane... nie chcę Cię zniechęcać bo to nie o to chodzi. Lekarze są przemili i robią to na czym się znają. Ale po 3 nieudanej IUI zaproponowano nam juz In Vitro, bo jakoś nie do końca widziano sens kolejnych IUI. ale jakooś nikt nie dążył do tego by powiedzieć mi gdzie leży problem?! A ja chciałam znać odpowiedz. zmieniłam lekarza... obecnie chodzę do Gdańska do Dr Mielcarka. i jestem właśnie 2 dobę po laparoskopii.... którą zlecił i sam przeprowadził. Ale to jest moja historia.... TY się nie nakręcaj! jeśli są szanse spróbuj! mam kilka koleżanek które właśnie w Gamecie doczekały się upragnionego brzuszka :):):)
Ja dwie nieudane IUI u dr Śliwińskiego -brak przyczyn /teraz przygotowuje się do in vitro

wszystkie 3 nieudane... nie chcę Cię zniechęcać bo to nie o to chodzi. Lekarze są przemili i robią to na czym się znają. Ale po 3 nieudanej IUI zaproponowano nam juz In Vitro, bo jakoś nie do końca widziano sens kolejnych IUI. ale jakooś nikt nie dążył do tego by powiedzieć mi gdzie leży problem?! A ja chciałam znać odpowiedz. zmieniłam lekarza... obecnie chodzę do Gdańska do Dr Mielcarka. i jestem właśnie 2 dobę po laparoskopii.... którą zlecił i sam przeprowadził. Ale to jest moja historia.... TY się nie nakręcaj! jeśli są szanse spróbuj! mam kilka koleżanek które właśnie w Gamecie doczekały się upragnionego brzuszka :):):)
Czy wyszło Ci coś podczas laparoskopii?Ja miałam tylko hsg i tam niby wszystko okej...

1493381825-aaaaaa.jpeg

;)
Tylko tam o jedną pozycje przeskoczyłaś bo Evelevel jest z Lublina a ja z Gniezna, ale poza tym elegancko, dodałabym kolumne jak długo się staramy wg Twojej propozycji ;)

natalix0 tak wyszło... też robiłam HSG i wg tego miałam niedrożny jeden jajowód. ale w laparoskopii wyszło, że owszem ten drożny ma tak maleńkie światełko, że musieli go przepychać pod ciśnieniem.. więc jak widać HSG nie zawsze wystarczy. Ja tłumacze to sobie tak na logikę, że podczas badania podają kontrast który jest płynny jak woda. więc nawet najmniejszy otworek wystarczy by się przedostał. Męskie nasienie jest jednak gęstsze... tak ja to rozumiem.więcej opinii.. typowo lekarskich będę znała za ok 3 tyg

Dziewczyny to wersja robocza :) wstawiłam kolumnę i innych nie przeniosło.
Proszę o wyrozumiałość ;)
Nie mam teraz czasu tego ogarnąć kto skąd, ile się stara itd. Ale poddalam wam pomysł. A może jest ktoś chętny do realizacji.
Mnie trochę trudno z dzieckiem na kolanach :)

reklama
Do góry