reklama
zuzik85
Fanka BB :)
Jeszcze jedna kolumna "przyczyna niepowodzeń" i trzeba to bedzie wkleić pod kalendarz i kopiować
natalix0
Ja dwie nieudane IUI u dr Śliwińskiego -brak przyczyn /teraz przygotowuje się do in vitrowszystkie 3 nieudane... nie chcę Cię zniechęcać bo to nie o to chodzi. Lekarze są przemili i robią to na czym się znają. Ale po 3 nieudanej IUI zaproponowano nam juz In Vitro, bo jakoś nie do końca widziano sens kolejnych IUI. ale jakooś nikt nie dążył do tego by powiedzieć mi gdzie leży problem?! A ja chciałam znać odpowiedz. zmieniłam lekarza... obecnie chodzę do Gdańska do Dr Mielcarka. i jestem właśnie 2 dobę po laparoskopii.... którą zlecił i sam przeprowadził. Ale to jest moja historia.... TY się nie nakręcaj! jeśli są szanse spróbuj! mam kilka koleżanek które właśnie w Gamecie doczekały się upragnionego brzuszka
natalix0
Czy wyszło Ci coś podczas laparoskopii?Ja miałam tylko hsg i tam niby wszystko okej...wszystkie 3 nieudane... nie chcę Cię zniechęcać bo to nie o to chodzi. Lekarze są przemili i robią to na czym się znają. Ale po 3 nieudanej IUI zaproponowano nam juz In Vitro, bo jakoś nie do końca widziano sens kolejnych IUI. ale jakooś nikt nie dążył do tego by powiedzieć mi gdzie leży problem?! A ja chciałam znać odpowiedz. zmieniłam lekarza... obecnie chodzę do Gdańska do Dr Mielcarka. i jestem właśnie 2 dobę po laparoskopii.... którą zlecił i sam przeprowadził. Ale to jest moja historia.... TY się nie nakręcaj! jeśli są szanse spróbuj! mam kilka koleżanek które właśnie w Gamecie doczekały się upragnionego brzuszka
jolancik
Tylko tam o jedną pozycje przeskoczyłaś bo Evelevel jest z Lublina a ja z Gniezna, ale poza tym elegancko, dodałabym kolumne jak długo się staramy wg Twojej propozycji
jolancik
Tam jest pomyłka w tabelce, bo ja lecze się w Poznaniu a Sikulinda to nie wiem.Sikulinda u kogo leczysz się w poznaniu ??
ann88
Zaangażowana w BB
natalix0 tak wyszło... też robiłam HSG i wg tego miałam niedrożny jeden jajowód. ale w laparoskopii wyszło, że owszem ten drożny ma tak maleńkie światełko, że musieli go przepychać pod ciśnieniem.. więc jak widać HSG nie zawsze wystarczy. Ja tłumacze to sobie tak na logikę, że podczas badania podają kontrast który jest płynny jak woda. więc nawet najmniejszy otworek wystarczy by się przedostał. Męskie nasienie jest jednak gęstsze... tak ja to rozumiem.więcej opinii.. typowo lekarskich będę znała za ok 3 tyg
zuzik85
Dziewczyny to wersja robocza wstawiłam kolumnę i innych nie przeniosło.
Proszę o wyrozumiałość
Nie mam teraz czasu tego ogarnąć kto skąd, ile się stara itd. Ale poddalam wam pomysł. A może jest ktoś chętny do realizacji.
Mnie trochę trudno z dzieckiem na kolanach
Proszę o wyrozumiałość
Nie mam teraz czasu tego ogarnąć kto skąd, ile się stara itd. Ale poddalam wam pomysł. A może jest ktoś chętny do realizacji.
Mnie trochę trudno z dzieckiem na kolanach
jolancik
O właśnieJeszcze jedna kolumna "przyczyna niepowodzeń" i trzeba to bedzie wkleić pod kalendarz i kopiować
reklama
Lake882
Dziewczyny czy podczas iui byli z Wami mężowie? Wiem że różnie kliniki podchodzą do obecnosci partne przy iui. Nas nikt nie zapytal czy chcemy aby mąż był przy iui. Jak to było u Was?
Moj mąż czekal na mnie w poczekalni. Dla mnie ważne bylo to że był ze mna tam i czekał.
Podziel się: