reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczynki ...
Spokojnych i radosnych świąt Wam życzę [emoji239]...

Dorodnych jajeczek ,małych fasoleczek [emoji6] kurczaczków w brzuszku no i kaczuszek też [emoji214][emoji212]... a zaciążonym dużych brzuszków i zdrowych Zajączków i różowych Królisi [emoji195][emoji235] ...
No i mokrego dyngusa oczywiście [emoji228]

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

reklama
Niestety druga iui się nie udała Miesiąc przerwy i zaczynam przygotowania do in vitro.Ehh... Smutne te święta....no ale nie poddam się!Powodzenia dla wszystkich!

Hej dziewczyny jak tam święta mijają? Ja właśnie kawke pije z mężem. Po południu idziemy na chrzciny mojej bratanicy, a oprócz niej mój brat ma jeszcze 4-letnie bliźnięta, więc mam nadzieje że jakoś dam rade. Pozdrawiam :)

Hej dziewczyny jak tam święta mijają? Ja właśnie kawke pije z mężem. Po południu idziemy na chrzciny mojej bratanicy, a oprócz niej mój brat ma jeszcze 4-letnie bliźnięta, więc mam nadzieje że jakoś dam rade. Pozdrawiam :)
Powiedzmy sobie że daję radę... Ale ciężko. trzymajcie się dziewczyny

reklama
Cześć dziewczyny, mnie do wczoraj, od iui 10.04, bardzo bolały jajniki, dzisiaj już mniej. I powiem szczerze, ze trochę panikuje bo nie wiem czy tak to ma być. Czy któraś mi podpowie?

Do góry